Boli ste v svadobnom salóne Jadei v Dolnom Kubíne?

Ake mate skusenosti so salonom?? A ako sa pohybuju ich ceny?
Odpovedať
ceny zalezia od kolekcie, kt. si vyberies, zvacsa plati pravidlo,cim novsia kolekcia,tym drahsie saty.
Odpovedať
Profilova fotka
Práve dnes som tam bola... Venovali sa mi skoro tri hodiny, vyskúšala som všetko, čo som si vybrala na internete a ešte aj niečo, čo mi odporučila predávajúca. Sú tam všetci veľmi príjemní, cítila som sa ako princezná. Vybrala som si cca päť konečných modelov a potom posledné dva, ktoré stáli 395,- a 445,- za požičanie. Bola som milo prekvapená, že všetky šaty boli vo výbornom stave, aj tie so starších kolekcií. Teraz už len zvážiť tú cenu, lebo sa mi zdá dosť vysoká, aj keď sú značkové a krásne.
Odpovedať
mne sa to zda tiez dost vysoka cena,,,,, ale v kubine toho nie je moc na vyber,,,,, a nebola si pozret v saledne Lady?
Odpovedať
Profilova fotka
Nie nebola, kde je ten salón Lady? A ešte sa vrátim k tomu Jadei... neviem, aké máš ty skúsenosti, už si tam stihla zájsť? Lebo mne sa ten výber u nich zdal obrovský...
Odpovedať
nie nebola chystam sa tam ale svadba je az v aprili tak mam zaital cas
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ja mám v Jadei zajednané šaty na Jún 2013,najnovšia kolekcia La Sposa-550 eur..bola som okrem toho len v salone v Za,ale to boli podľa mňa len handry,nekvalitné..inde som už skúšať po Jadei ani nebola..milé a ochotné žienky..ja som mala vyhliadnute šaty,ale tie mi vôbec nesadli,navliekli na mňa asi 15 ks šiat,od výmyslu sveta,aby sme vyskúšali všetky štýly,až sme nakoniec našli tie moje..ja som nadmieru spokojná,aj keď trošku drahšie,ale je to raz v živote,a tie šaty sú krásne..ja odporúčam !! :-)
Odpovedať
odporúčam salón Marylin visage resp. Gabriela (tá istá majiteľka) v Námestove- veľký výber modelov na všetky typy postáv, nové modely šiat, cena okolo 330 - 350 €. Zvyknú mať aj akcie a nižšie ceny za požičanie. V cene je aj závoj, bolero... Majitelka (p. Chlustikova) je velmi prijemna, pomoze, poradi, a to nielen so satami .... V inom salone som ani nebola..... a svoje vysnivane saty som si vyskusala asi na stvrty pokus :)
Odpovedať
odporucam Salon Lady, som s nimi spokojna, mam u nich rezervovane saty, da sa u nich dohodnut zlava, su tam zlate osoby, mozem len odporucit, mna stali saty 270- pozicovne plus 100 eur zalohu, ktoru vam vratia pri odovzdani siat. V tej cene su ako doplnok sperk, zavoj... za tu cenu je to vazne super, vrelo odporucam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Odporúčam salón JADEI, cestovala som do DK z Bratislavy a vyplatilo sa. Pani Miriamka Andrisová bola v telefóne veľmi milá, ochotná aj napriek tomu, že sa berieme až v auguste 2014 (objednávala som sa v júli) a niektoré z neviest písali, že vtedy sa stretli s nepríjemným zážitkom. V sobotu majú otvorené od 10:00 a kvôli mne prišla p. Užeková už na 9:00. K prístupu môžem povedať, že má 10 bodov z 10, bola pozorná, milá, poradila, povedala aj pravdu, ak mi daný strih nesedel. Vyskúšali sme všetko možné a vybrala som si tie, ktoré mi priniesla ako prvé po tom, čo som jej povedala svoju predstavu. Ešte mi aj odhadla farbu šiat, myslela som si, že pôvodne mi pôjdu čisto biele a ona priniesla jemne krémové, jednoducho nádhera, ako spolupracujú s mojou pleťou a ladia so zlatistými vlasmi. V cene je 2x závoj (dlhý, kratší), bolerko, kabátik, vankúšik na obrúčky (sú nádherné), meštek, dáždnik a mašle do kostola. Šaty, čo som si skúšala, boli voňavučké a čistučké. Každá nevesta si zaslúži takýto prístup. Keďže som z Ba, vyšla mi v ústrety a dohodli sme sa, že prídem počas pracovných dní pred svadbou a šaty mi upraví na počkanie, aby som nemusela merať cestu dvakrát. Palce hore tomuto salónu :-)
Odpovedať
Já taktiež odporucam, velmi dobry prístup a aj komunikacia. Takisto som cestovala za nimi do DK. Šaty maju velmi pekne.
Odpovedať
Aj ja môžem len odporúčať. Síce vyššia cena, ale nádherné šaty, čisté, voňavé, upravené na mieru. Ten pocit úplnej spokojnosti a obdivu zo strany svadobčanov stojí za to. Keby som sa znova vydávala, opäť si požičiam šaty z Jadei. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Svad. salón Marylin/ Gabriela, nachádzajúci sa v NO, ktorého majiteľkou je p. Chlustinová, vôbec neodporúčam. Klamú, zavádzajú, nasľubujú (niekedy sami nevedia ani čo), majú neprofesionálny prístup, nedodržujú otváracie hodiny. Toľko v skratke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Chcela by som Vás poopraviť, majiteľkou svadobného salónu Gabriela je p. Gabriela Zakopčanová...a majiteľkou svad. salónu Marylin Visage... je pani Chlustinová. Sú to dve rôzne osoby a firmy. Mám aj ja skúsenosť so svad. salónom Gabriela...a môžem naozaj odporučiť...super prístup, ochota...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Môžem odporúčiť svadobný salón Marilyn Visage v Námestove majú naozaj krásny výber šiat a vynikajúce služby. Ďakujem za všetko :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?