Hodnotenie svadobnych salonov - Bratislava

Profilova fotka
Dam si tu namahu a popisem skusenosti s jednotlivymi svadobnymi salonmi, ktore som navstivila, pokial som nasla tie spravne saty. S.s. DIAMOND, BA - treba sa vopred objednat, v dostatocnom predstihu cakacia doba nie je dlha. Mila pani, ktora ale nic neporadi, vsetko je na neveste a jej kamaratkach, s ktorymi pride. Cely cas nic nevravela, len podavala saty. A prave ona by mala mat v oku buduce nevesty, kedze ich ma denno-denne na ociach. Vzber siat je obstojny, ma rozne konfekcne velkosti, toto by som ohodnotila velmi kladne. S.s. DIVA, BA - velmi ochotny presonal, objednavala som sa na poslednu chvilu, boli ochotni prist do prace kvoli mne o pol hodinu skor. Nadherne saty, velky vyber, ozaj bolo na satach vidiet, ze nie su lacne a teda ozaj vhodne sa svadbu a hostinu v kastieli, alebo zamku. Hodnotim velmi kladne i pristup, rady, zorientovanie sa v trendoch svadobnych siat a znalost materialov. Ozaj na vynikajucej urovni. Bola som velmi spokojna. S.s. MEPOS, Stupava - salon ponuka lacno vyzerajuce modely siat. Nenajdete tu nic, co by vas oslovilo, krajcirka, ktora tam bola pokladala za najlepsie saty v salone jedny z Ruska, ktore boli preplacane kamenmi, trblietkami, vlnami, volanmi, nasuchorenym tylom...Je ochotna, ale zije vo svojom dedinskom svete. Tento salon je vhodny pre jednoduchsie nevesty. S.s. AZ, Obchodna, BA - do tohto salonu som sla, pretoze je otvoreny len tri mesiace. Ocakavala som, ze modely budu nove, podla poslednych trendov. Mali na vyber len zo siestich v mojej velkosti. Pani sa snazila navliect ma do vacsich cisel s vetou - vsak to vam bude iste dobre, hlavne, ked nosim konfekcnu velkost 34 a toto boli 38...Neprofesionalne ponukanie. Dalej ma velmi zarazilo, ze sa nemoze fotit. Na to, ze salon je otvoreny tri mesiace, mali by zmenit od piky svoje taktiky, pretoze toto nie je pristup, ktory buduca nevesta potrebuje. Dalej tam pobehovala majitelka, ktora vsetky saty na mne ohovorila - neuvedomila si, ze ide proti sebe? Tiez som skusala saty, ktore boli uplne jednoduche a okomentovala som ich, ze na mna su prilis jednoduche a tu hned na mna vyskocila, ze teraz to je modene a mala by som si ich zobrat. Velmi neprofesionalne vystupovanie a zakaz fotit ma prekvapil. po odskusani dvoch modelov som to vzdala. S.s. NICOLE, BA - velmi kaldne hodnotim vyber z mnozstva krasnych siat. Aktualna kolekcia je vzdy vystavena uz v predstihu, saty su kvalitne, vyber je siroky. Ochotny presonal, ktory rozumie trendom, materialom a vyjadri svoj nazor. Saty z predchadzajucich kolekcii maju na predaj v outletvych cenach (velmi vyhodne - ceny pozicovneho). Treba sa vopred objednat, maju dost plno.
Odpovedať
@vilinamaxx So salonom diamond suhlasim a toto iste je aj v NItre
Odpovedať
ako tak čítam čo tu baby píšu salony sú poväčšine nula bodov.neporadia,nekvalitne šaty,drahé požičovne...
Odpovedať
ja som bola v v Ba v salone El a bola som velmi spokojna. Pani na zaciatku vyzerala ze ju otravujem ale zacala mi nosit saty ktore som ani nechcela :) a nakoniec som si aj vybrala. tie ktore som si myslila ze mi vobec nebudu sediet boli najlepsie. pani bola potom naozaj ochotna a mila a hlavne mi to nevnucovala a sama mi povedal ze mi niektore nesedia a niektore su super
Odpovedať
Este by som pidala salon WEDA. Maju velky vyber, personal je velmi ochotny. Problem som mala len trosku s komunikaciou po kupe ale uz je to poriadku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte zienky Suhlasim so salonom Diamond v Ba, pani bola mila, ale neporadila mi absolutne ze nic. Musim vsak uznat, a to bolo ich plus, ze mi doviezli vyskusat jedny saty z Nitry do Ba, aby som sa tam nemusela terigat len kvoli nim... So salonom Nicole musim vyjadrit velku nespokojnost, cakala som, ze tety budu trosku milsie a ustretovejsie...ked som sa navliekla do jednych siat, pytala som sa predavacky, aky zavoj by mi k nim odporucila, co sa hodi a a tak, no len pokrutila hlavou, ze vlastne nevie a je to vlastne vsetko uplne jedno, prvy co chytila pod ruku sa mi hodi-nehodi bachla na hlavu...to iste aj s kamoskou, ziadne poradenie, nic..celkovo som mala pocit, ze ich tam nasa pritomnost otravuje a uz by najradsej odisli domov, pricom sme boli objednane dopredu a v case otvaracich hodin...vyskusala som troje saty a odisla prec, dakujem, neprosim... Salon Betty Myjava, nedobre...jedna predavacka sa tvarila maximalne kyslo, ked obliekala jednu nevestu, ako keby jej to robilo naozaj problemy...moju kamosku obliekala druha teta, starsia vo veku nasich maminiek, no musim povedat, tolko poznamok na postavu kamosky som este nepocula..ako by mala schudnut, ako tie saty nedopne, 5x zopakovala, ze do svadby musi zhodit, ako jej trcia ramena, mala by mat chudsi pas..mne samej bolo neprijemne ked som to pocuvala...pricom sme s radostou prisli vyberat satky, no tie poznamky ma dostali..zamestnankyna by mala povzbudit popripade taktne pomoct s vyberom vhodneho strihu siat, v ziadnom pripade nehodnotit takto neprijemne niekoho "nedostatky".. Musim vsak velmi pochvalit salon El v Ba, neskutocne mile tety, poradili mi vsetko, co som chcela, ake saty sa mi hodia, ake saty mi odporucia z prichadzajucej kolekcie, tetuska ma obliekla za tu hodnu asi do 15-tich siat, len fukot..plus ja som si vymyslela taky extravagantos zavoj, tak s umevom a nadsenim povedala, ze mi taky vyrobi a ze uz sa na to tesi...naozaj vam poradia a pokusia sa splnit kazdu jednu poziadavku.. Takze vela stastia s vyberom :-)
Odpovedať
dievcata tiez som toho vela presla a pridam skusenosti :) salon Diva - jednoznacne najkrajsie saty ake som kde videla plus ochotne dievcata ktore vam aj radi poradia aky typ siat, aky zavoj, ake bolerko, proste vsetko :-) salon El - mila predavajuca, ale snazila sa ma navkliect do roznych siat, aj ked sa mi nepacili - ani na mne.Bolo to trocha otravne jej vysvetlit, nech ich nenosi, ze si ich proste nechcem skusat. salon Simoon Trnava - nemohla som sa siat chytit, nemohli sa fotit, premrstene ceny - drajsie ako Diva alebo Nicol dalej som bola v salone betty, ale tam sa mi nepacili, personal bol mily. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj ja napisem moje skusenosti. Na moje prekvapenie boli vsade, kde som bola, velmi mile, ochtne slecny/pani. Avsak nemam zrovna idealnu postavu.Po porode asi 5kg navyse, velke prsia, uzky pas, velky zadok. Wedding Avenue - velmi mily, ustretovy pristup. Ponukli mi vsak len jedny saty, a ani tie mi az tak nesedeli. Maju tam podla mna saty pre idealne postavy. Bola som vsak ubezpecena ze urcite nieco najdem a poskytla rady ake druhy siat by som mala hladat. Aj napriek tomu, ze nic nemali, som odchadzala s usmevom a pozitivne naladena pre dalsie skusania Salon Nicole - opat sa mi velmi venovali, hladali nieco vhodne premna. Na vyber je strasne vela siat. U niektorych kvalita trocha pokulhava, ale asi si ich aj tak niekto pozicia. Trochu ma odradila az prilisna snaha o pozicianie siat. Aj saty, co som vyzerala naozaj naozaj zle( nie len moj nazor ), mi tvrdili, ze vyzeram skvele a su to tie prave saty pre mna. Odisla somskor nez som stihla poskusat vsetky pripravene modely. Niekomu to vyhovuje, mne nie. Salon Diva - krasne, nadherne priestory. Mila slecna, nasla niekolko siat na mna. Komunikativna, konstruktivna pomoc, ziadne nutenie do toho co nie je moj vkus, ani tvrdenia ze toto vam pristane. Na rovinu mi povedala, ze toto radsej nie. Siat nebolo nejak extra vela, ale mali zaujimave kusky pre kazdy typ postavy. Mne sa tu saty velmi pacili. Salon na urovni. Odporucam. Salon Naive - skvely pristup, mlada ochotna slecna, poskusala som tu najviac siat. Opat velmi konstruktivne hodnotenie, poradili. Saty su schovane v skriniach, tak neviem povedat, kolko ich mali. Saty som si nakoniec vybrala tu. Najviacej sa hodili k stylu svadby, ktoru planujeme. Oslovili ma vyslovene prirodne materialy, a lahke saty ( teda tie od JP ).
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam saty zo salonu Wedding Elegance v Bratislave, v Petrzalke a kedze pri malom nemam velmi cas lietat po salonoch. Isla som tam, a rovno som aj vybrala. A som velmi spokojna s ich pristupom. Bola som si aj saty raz preskusat, kedze som si ich zahovorila 8mesiacov pred svadbou a schudla som. Absolutne bez problemov. A aj teraz posledna skuska uplne profesionalna. Povedali mi tipy triky ako fungovat so satami, bola to prijemne stravena chvilka. Len ich menej ludi pozna, ale ja odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky. Dovolte aby som sa s vami podelila o skusenost v salone Nicol v Bratislave. Cely cas, od prvej navstevy az do vratenia siat, kazda moja navsteva v salone, bola ,,divna" predavacky si o vas posuskavaju pokial vy sa vyzliekate/obliekate- nebrani im ani vasa kamaratka ktora sedi v predu a caka na vas. Po telefone su drze, treba viackrat volat a uistovat sa ci vam porozumeli a ci saty skutocne na vas datum budu mat pripravene na skusku, lebo ich zrovna nemaju b BA ale v TT. Doslovo Vam vsugeruju saty, ktore sa pacia im, o tych ktore sa pacia pam- videli ste ich na internete sa vas pokusaju presvedcit, ze vam nepasuju,alebo ze uz su neni v top stave. Maju to nacvicene. Ak su Vam nahodou saty dlhe,tak si medzi sebou posuskavaju,ze to by bolo vela roboty ich pre vas skratit a znova sa vas snazia presvedcit,ze tieto saty su pre vas neni vhode a presviedcaju vas o inych. Vacsinou vam dovolia vyskusat jedny- dvoje saty a o tychto vas budu presviedcat. Bonus je pani majitelka. Predala by aj vlastnu mamu. Od zupana, cez topanky, doplnky a spolocensker popoplnocne saty. Popolnocne saty poziciavaju za ca 170 eur- neviem teraz presne . za tie peniaze si kupite hocikde lacnejsie a krajsie saty. bola som pripravena poziciat si popolnocne saty od nich,ale po 25 - satach co som vyskusala a ziadne mi nesedeli som to vzdala. po nejakych 10- satach som uz nemala chut skusat,ale predavacka a majitelka vasm ochotnre nossia,aälen aby ste neajeke vybrali- sak 170 eur je 170 eur. Doplnky predrazene!!Pozor!!!nausnice predala majitelka za 100eur. ked som prisla domov a odlepila ich nalepku so sumou, cuduj sa svetu, cena 33 eur:)) Takze, saty pekne, kvalitne,ale aj v inych salonoch maju krasne saty, nebudte rpeto hlupe a chodte inam. Oni bazia len na znacke- Pronovias,ale cele to okolo, ked vy sa mate v den skusky a pozeranai si siat citit ako obskakovana a princezna, na to kasli. NEODPORUCAM.vsadfe inde v salone budete stredobodom pozornosti, len tu nie S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?