Kde nájdem moje vysnívané šaty?

Tieto, šaty som našla pri čítaní nového časopisu SVADBA, no žiaľ v RK v salónoch som ich nenašla. Rada by som si ich vyskúšala a ak by boli lepšie ako tie čo mám vybraté bola by som neskutočne šťastná ;) Viete poradiť kde by som ich zohnala? A to bolrko je neskutočné. Som ochotná pre nich vzdať sa mojich šiat :O
Odpovedať
Profilova fotka
prekraaasne....neviem kde sa daju zohnat, ale jedna z moznosti je si dat usit na mieru podla obrazka. Aj ja tak planujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.salonprincess.sk/mori-lee/...
Odpovedať
Profilova fotka
ano urcite dat si usit, velakrat to vyjde rovnako, v mojom pripade este menej ako pozicanie si siat..
Odpovedať
Len, ja neviem či by mi sedeli myslím strihovo. Viete najradšej by som si ich vyskúšala, aby som nebola ako torička :D
Odpovedať
Keď môžem poradiť, určite si ich nedávaj šiť. Nikdy nebudú vyzerať takto, a problém či ti budú sedieť veľkostne je tu najmenší, keďže sa dajú upraviť. Videla si niekedy materiály a šaty z číny naživo? Ja hej. Je to otrasne. Tá logika je namieste, že požičanie je viac ako kúpa, keďže originály sa s napodobeninami nedajú ani len porovnať. Moja rada :-) .
Odpovedať
jasom si dala sit a bola som sklamana... z ciny... takze neodporucam... lepsie je ked ma niekto osvedcenu sikovnu krajcirku :)
Odpovedať
@empathia Rozmýšľam nad objednávaním šiat z číny a čo bolo na nich zléé môžte mi poradiť? nemáte najké foto šiat na živo ?
Odpovedať
@danielle123
Odpovedať
@danielle123 objednávala som ako na prvom obrázku a prišli mi iné...
Odpovedať
@danielle123 odorucam do polska, dat si tu namahu a naklady na benzin.... urcite by som to riesla aj ja inak keby sa vydavam este raz... a hlavne vyskusas a budes citit v ruke a videt materiál...
Odpovedať
Profilova fotka
...no...ja si neviem predstaviť objednať si svadobné šaty z číny...Nevidieť naživo materiál a celkovo ako šaty vyzerajú a sedia na postave.Pretože sa môže stať,že na modelke vyzerajú skvele a ked si ich vyskúšaš-hrôza.Ja som si moje vysnívané skúšala a bol to neopísateľný pocit,ked som ich mala na sebe a videla sa v zrkadle a radosť preveliká,ked mi sadli a dokonca návštevníci salónu mali "otvorené ústa" :-)....Je pravda,že ti môžu prísť šaty z číny a budeš spokojná,ale ja by som takto neriskovala,hlavne ked ide o šaty svadobné-lebo veci na obrázku a veci naživo sú vždy iné-bud v dobrom slova zmylse alebo v tom horšom :-|.Skús pohľadať po salonoch podobné šaty tým tvojim,alebo skús si dať ušiť...Ale ako píše kyprea,tiež si myslím,že už ušité šaty nebudú presne ako tvoje vysnívané.Takže aj tak konečné rozhodnutie je na tebe.Toľko môj názor...Veľa šťastia ;-)
Odpovedať
a mali byt na moje miery, boli kratsie, a velkost aj tak nesedela - boli mi velke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lienkavax to je pravda no pisala som tuším mh svadba a tiež že šijú šaty niekde v čine ono už je ťažko povedať ale je možné že sa tam sijú väčšina šiat. ale je mi jasné a toho sa aj bojím že to bude pravda že tie šaty nebudú ako na obrázku už som videla pár fotiek na živo a na obrázku vyzerala sukňa tak bohato a na živo bol vidieť spodničku, alebo ten materiál :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danielle123 no ved prave o to ide - že šaty potom naživo budú vypadať inak než na obrázku a potom to sklamanie - vid. príklad vyššie od emapthia...! Držím ti palce a inak-tie tvoje výsnívané šaty,čo si sem pridala sú fakt krásne ;-)
Odpovedať
@lienkavax ďakujem
Odpovedať
@danielle123 je veľa možností :) prajem veselé skúšanie šiat :) ale nenechaj sa uštvať ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?