Kočky vedeli by ste mi poradiť kde by som zohnala svadobné šaty san patrick 2014 "harlei". Bohužiaľ vybrala som si ich, ale už ich mali zarezervované na dátum mojej svadby. Za info a pomoc Ďakujem . S pozdravom zúfala nevesta :-(
San Patrick svadobné šaty majú v salóne Amarel Trenčín. Ja som si tam nakoniec nevybrala, lebo som hľadala trošku inakší štýl, ale pani mi dala vizitku, že oni spolupracujú práve s touto značkou. A tiež mi povedala, že hocijaké by som si vybrala z novej kolekcie z internetu, oni mi ich objednajú ;-)
ja som bola v Dolnom Kubine Jadei salon a mali tam novu kolekciu San Patrick 2014 mam ine saty z tejto kolekcie ale myslim ze ich tam urcite najdes pozri http://www.jadei.sk/san-patrick-2014/...
V svadobnom salóne Naive v Bratislave som skúšala včera veľmi podobné volajú sa Halivert a sú nádrehné ... Ja som si skúšala niečo podobné ale viac sa mi páčili iné s katalógu a budem si ich objednávať . Pani bola veľmi ochotná a milá . Šaty majú prekrásne a v super stave . Odporúčam sa tam zastaviť .
Aj ja som bola v salóne Naive . Bola som veľmi spokojná nakoľko som mala veľmi zlú skúsenosť s iným salónom . Zatiaľ som si nevybrala ,lebo chcem aby bola pri tom aj moja mama :) Majú tam aj san Patrica skutočné krásne šaty asi pôjdem za šatami tohoto štýlu. Tak vyskúšaj aj tam nakuknúť . :-)