Kde požičiavajú tieto šaty?

Profilova fotka
Chcela by som sa spýtať, či nevie niekto poradiť, kde by som si vedela požičať tieto šaty, resp. či by ich vedel niekto ušiť. Ďakujem. :-)
Odpovedať
vieme ich ušiť:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, tento model je z dielne Rosa Clara - tu najdete v nasom salone wedding avenue, v bratislave, tento konkretny model nemame ale mame podobny saty rebeka alebo danubio + krajkove bolerko (vid ako na obrazku). Rosa Clara je jedna z najkvalitnejsich znaciek na svete vyznacuje sa kvalitnym prevedenim sitia, materialom krajkami akekolvek usite saty ci uz na SK alebo v cine nikdy nebudu mat taku kvalitu ako ogiginal, pre mna je to fejk a iba vykradanie | kopirovanie TOP znacky . Pekny den veronika :-)
Odpovedať
Niečo podobné čipkované najdes aj na stranke Jadei, majú veľký výber.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to tiež nedá, aby som sa nevyjadrila....Milá nenka2581, tieto šaty, tak ako vidíš na obrázku ti neušije nikto....žiadna krajčírka tu u nás a ani žiaden čínsky fejkár. Ušijú ti len niečo, čo sa ani zďaleka kvalitou prepracovania a materiálu týmto krásnym šatám nebude podobať. Možno je cena lákadlo, ale len z toho krátkeho hľadiska, lebo v cene ušitia máš zvyčajne len šaty....vo väčšine salónov dostaneš k šatám závoj, bolerko, úpravu šiat a hlavne ti šaty na svadbu pripravia a potom zas dajú po svadbe do poriadku...a ver mi čistenie svadobných šiat sranda nieje :-) Ak túžiš po vlastných čo ti ostanú, skús si navrhnúť niečo sama....alebo možno pani v salóne Lili má množstvo vlastných návrhov, podľa ktorých by si sa mohla inšpirovať. Prajem veľa šťastie a pekných chvíľ v salónoch / veď svadobné sa skúšajú, len raz za život :-) / pri hľadaní tých tvojich a nech si krásna nevesta, ktorá sa bude aj o niekoľko rokov pozerať na svoje svadobné fotky z láskou. Michaela
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
asi ich maju iba v Bratislave.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?