Kde zoženiem krásne šaty za výhodnú cenu na máj?

Ahojte, neviete kde by sa dali zohnat krasne a kvalitne saty za vyhodnejsiu cenu? Svadba bude v maji, pacia sa mi rozsirene saty s cipkovym vrchom a stredne dlhym rukavom. Pripadne dobre salony v okoli: Topolcany,Pezinok,Trnava Dakujeem:)
Odpovedať
@11katy11 skús sa spýtať v ZOYA, či nebudú mať výpredaj na jar. Ja som tam minulý rok v apríli kúpila krásne šaty. Stáli 250€, super stav, vyčistené a ešte mi ich aj upravia :) Odporúčala som to vtedy aj známej, nech sa tam ide pozrieť a tá si odtiaľ odniesla tiež krásne šaty, hore čipka, dolu satén, jednoduchý strih, za 100€ a keď sa vydávala, ani sa neprezliekla potom do popolnočiek a zostala v nich, lebo jej v nich bolo strašne dobre :)
Odpovedať
co je pre teba vyhodnejsia cena? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@11katy11 z internetu si nechces objednat? lebo v salonoch dost vela stoja spolocenske saty.
Odpovedať
ak nechces nejake zlozite saty tak podla mna by ta mohlo vyjst lacnejsie keby si si ich dala usit ako keby si si ich pozicala, aj to uz je teraz dost drahe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som teraz kupovala. Myslím, že cca vy sedeli do popisu v salóne evamaria v Seredi. Ale tiež záleží, čo je cenovo dostupné.
Odpovedať
Ahoj 11katy11 , veľmi pekný výber majú v svadobnom salóne White Romance Piešťany, moderné šaty s požičovným okolo 500eur. https://whiteromance.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčence, aj ja odporúčam novootvorený salón White romance Piešťany, veľmi krásny salón, príjemná majiteľka s výborným vkusom. Krásne novučičké šaty , také som v iných salónoch nevidela , v dobrej cene a za skúšku sa neplatíiiii! Bola som ako doprovod kamoške , normálne mi bolo ľúto, že keď som mala svadbu ja/ pred 11rokmi/ emoticon ,takéto šaty ešte neboli .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?