Koľko skúšok treba pri požičaní svadobných šiat?

Baby poradte! Žijem v UK a šaty som si chcela poziciat v Prahe lebo tam Mam druzicky. Svadba je v Tatrach. A teraz rozmýšľam ze koľkokrát tam budem musieť letieť na skúšky šiat? Ako to funguje pri požičiavaní? A kedy je posledná skúška pred svadbou? Ďakujem!!!
Odpovedať
skúšaš dovtedy, kým nenájdeš tie pravé a potom skúška šiat so záverečnými úpravami už pred svadbou zvykne byť v pondelok vo svadobnom týždni, aby to do soboty stihli komplet upraviť :-)
Odpovedať
Ako píše zuzuliennka, závisí to od toho ako rýchlo si vyberieš tie pravé šaty. Ja som to mala jednoduché, prišla som do prvého salónu, do pol hodiny som mala vybraté šaty a hneď som ich aj rezervovala. Potom prídeš ten týždeň pred pred svadbou, závisí to od dohody so salónom (ja som bola v utorok), kde ti urobia/zaznačia potrebné úpravy na šatách a na konci týždňa si ich vyzdvihneš. Keď to tak zrátam, tak som tam bola 4 krát: výber šiat, úprava, vyzdvihnutie a vrátenie :-) A z toho tie posledné 3 razy v priebehu jedného týždňa, keď bola svadba
Odpovedať
Presne tak ako baby pisali. Pokial si nenajdes tie prave, to som ja asi mesiac alebo dva chodila po salonoch pokial som nasla tie do ktorych som sa zalubila. Potom uz ked som ich mala zajednane tak som bola na dvoch skuskach. Takze potom tych skusok uz vela nie je, najdolezitejsie je ta posledna ktora byva tesne pred svadbou lebo tam ti ich uz upravia presne na teba
Odpovedať
Ja som akurát v štádiu že vyberám šatôčky a mne tiež povedali že potom je už vlastne len jedna skúška záverečná ale tých skúšok môže byť veľa a po rôznych salónoch.S tými vysnívanými už len dve :-) prípadne k tomu ak berieš od nich aj nejakú bižu ak sa dá tak to asi na tej prvej vyberieš a potom už sa na finále ukážeš a už budú upravené podľa tvojej postavy :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, nieje príliš neskoro aby som mala skúšku siat na úpravu 3 dni pred ich vyzdvihnutím na sobáš? Stihnú to všetko upraviť, keď už teraz vedia, že sa šaty budu zužovať?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?