Koľko stoja svadobné šaty vo Wedding Avenue?

Ahojte baby, ktorá z Vás má šaty zo salonu Wedding avenue?Mozte mi napisat kolko stali šaty?Alebo pozicovne...Ďakujem😘
Odpovedať
ahoj, ja som kupovala u nich a stali ma 640 eur
Odpovedať
Rátaj 800 plus
Odpovedať
Pozicanie
Odpovedať
Ja mám 675€ požičanie
Odpovedať
moje 800€ požičanie. Tie isté šaty len v Českom salone v prepočte cca za 580€.
Odpovedať
Profilova fotka
take saty ako by som chcela stali na pozicanie 690 eur
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
800 eur pozicanie + 100 eur zavoj (treba kupit)
Odpovedať
Profilova fotka
Och baby. To sú neskutočne ceny. Ja som šaty kúpila so závojom a spodničkou za 630eur a to mi ostávajú 😮
Odpovedať
@evik58 závoj nedávajú k šatám ??? to vážne ? Tak to tam asi nepôjdem :( na čo mi ostane sto eurový závoj po svadbe ? Myslela som si že to je bežná vec že závoj automaticky k šatám
Odpovedať
baby fakt hrozne ceny, ja viem ze kazda chceme byt najkrajsia v ten den ale za take prachy 8-( . Ja vyskusam nejake salony mimo BA, tu nevedia co pytat. Kamoska mala z DS krasne a stali ju 350€. Pokial mate nejake tipy na salony kde su normalne ceny, dajte vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne je vtipné to, že vo Wedding Avenue registrujem aj značky ako Eva Lendel a Rara Avis... Originál šaty zo skupiny Rara Avis som na Ukrajine kúpila (nie požičala) za 630 eur aj so závojom a spodničkou. Takže pre mňa sú tie ceny za požičanie u nich kúsok prestrelené :-.
Odpovedať
Ja som povodne planovala saty kupovat niekde online presne kvoli cenam v pozicovniach ale nakoniec ma sestra prehovorila...naozaj je pravda ze vsetko treba vyskusat a nakoniec sa mi zapacili saty co boli trosku mimo toho co som chcela, takze nelutujem...pozicanie ma vyjde 550 eur co som uz trosku horsie prehltala, ale budis... a viem ze dokonca pytaju od 800 vyssie v BA a okoli, podla mna hrozne premrstene ceny! :( A taktiez som zavoj musela kupit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
V svadobnom salóne White Romance Piešťany majú všetky šaty nové a požičovné okolo 500eur, veľmi pekný výber. https://whiteromance.sk/.
Odpovedať
Baby ja som išla nakoniec do Wedding Avenue,a požicala som šaty za 800+100€ zavoj,ale tie šaty boli nadherné,musela som😊Fakt neskutočne krásne šaty tam maju,len nepaci sa mi iba to,že šaty musim vratit v pondelok do 14:00,a fotenie mame v pondelok takže ak by som ich chcela vratit v utorok tak musim zaplatit 100€🤦🏼‍♀️ Inak baby perfektne poradia,a hned vedeli ake šaty hladam,takže za mňa top svadobný salon♥️
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčence, odporúčam novootvorený salón White romance Piešťany, veľmi krásny salón, príjemná majiteľka s výborným vkusom. Krásne novučičké šaty , také som v iných salónoch nevidela , v dobrej cene a za skúšku sa neplatíiiii! Bola som ako doprovod kamoške , normálne mi bolo ľúto, že keď som mala svadbu ja/ pred 11rokmi/ ,takéto šaty ešte neboli .
Odpovedať
Profilova fotka
@melmel78 Skuste pozriet v Salone Weda na Namesti SNP 2 ( oproti Hlavnej poste)
Odpovedať
@esaty dakujem pozriem si web a objednam sa na skusku. Plati sa poplatok za skusanie siat? Inak vcera som bola v salone Diva, prekrasne saty mali, skusala som ich asi 10 a z takych 5 druhov by som si urcite vybrala. Nie je problem skusit aj tych 10 siat? Lebo mi povedala pani zo salonu kde som bola, ze nie vsade sa da a ze maju limit max 4-5 siat na skusanie. Pride mi to obmedzujuce, ked uz clovek ma zaplatit, tak preco by si nemohol vyskusat. Kolko stoji pozicovne cca u Vas?
Odpovedať
Profilova fotka
@melmel78 Počet šiat, ktoré môžte vyskúšať neobmedzujeme, skúška svadobných šiat je spoplatnená sumou 10 EUR.
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa podeliť o svoju skúsenost so svadobným salonom wedding avenue. Prístup pani majiteľky je totálne pod úroveň. Prišla som do salónu Wedding Avenue, keď som mala vybraté konkretne šaty zo stránky, tak mi pani majiteľka povedala, že tie sú veľké a začala mi dávať šaty ktoré boli z minulej sezóny. Samozrejme pani majiteľka ma upozornila že max 4 šaty môžeme vyskúšať pretože hneď je v poradí ďalšia zákaznícka. Na základe takej chvíľky som sa absolútne nevedela rozhodnúť a keď stále mi hovorila, že aby som si to hneď rozmyslela pretože o 5 min môžu mat tie šaty už požičané iné zákaznícky na môj termín svadby. Zostala som ako obarena, vyslovene má nútila, aby som rýchlo podpísala zmluvu. Aby ste boli v obraze šaty za požičanie u nej stoja 900 e a za závoj si pýta 150 e. Ďalšia vec, keď som jej povedala, že budem mat fotenie v pondelok a šaty by som potrebovala vrátiť poobede, tak mi hneď pani majiteľka odpovedala že musim ich vrátiť do 12:00 inak si bude účtovať 100e aj keď ju prosila, že by som ich fakt vrátila max do druhej tak mi opovrhované odpovedala že nie..Keď pôjdete do Nicole alebo Wem, nikto na vás nebude vyvíjať psschicky nátlak a môžete si šaty skúšať koľko chcete a z oveľa väčšieho výberu. Ak túžite po značke Milla Nova, bezte do Brna - salon Bella, kde dostanete šaty do 500-600 e a môžete si ich skúšať cely deň. Pani majiteľka je tam oveľa oveľa oveľa milšia a netúži sa na vás obohatiť, plus závoj vam pozicia zdarma :-) Čiže na záver salon wedding avenue absolútne neodporúčam!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
To ozaj tolkoto pytaju za pozicanie siat? Svadbu som mala par rokov dozadu, ale tolkoto som za saty isto nedavala. Ale tak je pravda, ze bude asi aj rozdiel v tom, o aky salon sa jedna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola tiež na skúške šiat v tomto salóne a mám rovnaké skúsenosti ako píšu dievčatá predomnou. Favorita - vysnívané šaty som mala vybrané viac menej vopred podľa obrázku. A aj mi sadli najlepšie. V salone som bola hned prvý deň ako sa ovárali obchody po lockdowne a ako prvá v poradí v ten deň. Pustili ma dnu s maminou, kamarátku nechali vonku, ale ok to sme samozrejme chápali, ale tiež sa to dalo povedať milším tónom. Napriek tomu, že som platila za termín 20 euro, a že mi trvalo 4 ks šiat vyskúšať dokopy 20 minút, nemohla som si vyskúšať ešte ďalšie dvoja, mala som si vybrať či vyskúšam tie alebo tie... lebo na skúške sa nemôže skúšať viac ako 5 šiat. Vôbec nemali záujem vybrať mi tie najlepšie šaty, doslova ma nutili vybrať si zdvoch.... tak som si už dalsie ani neskusala. Saty, ktoré majú gombíky cez celý chrbát a ozaj som mala záujem si ich požičať, mi zapli na 4 gombíky takže sedeli úplne inak ako by sedeli na ozaj... ked som povedala, že by som si ich chcela požičať, tak mi pani predavačka nepríjemným tónom povedala že "no ak budú volné, lebo tieto sú dosť žiadané..." ked som povedala ze to chcem na oktober (bola som tam vo februari tusim, prvý deň po otvorení) tak mi povedala, že "tak možno ešte budú...). Vrátiť neskôr ako v pondelok nepripadalo do úvahy. Závoj 100 euro. Pani čo mi pomáhala so skúšaním bola ešte ako tak, ale majiteľka sa síce tvárila milo, ale tak na silu, tvárila sa ako keby sme ju obťažovali že sme tak vôbec prišli, nebol to moj stýl... cítila som sa tam hrozne, hrozne nepríjemne. A nehovorím o tom, že si ma v tych satach odfotila bez mojho suhlasu a hned to vycapili na instagram. Hned po tom co som vysla zo salonu som vedela ze tie saty Mila Nova chcem, ale od nich ani za nič. Stráviť s nimi ešte jeden den a pokazit si tak náladu, tak po tom som fakt netuzila. Nastastie som vedela ze tie saty maju aj v SOiree v Nitre a ešte v ten deň som tam utekala, saty vyskusala, rezervovala, zavoj o polovicu lacnejsi, vratenie v utorok po foteni no problem, uplne iny pristup. Mozno niekomu pristup vo Wedding Avenue vyhovuje, ale plno ľudom urcite nie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@melmel78 mozem sa opytat na salon? Dakujem 😊
Odpovedať
Zienky a z tohto salonu ste si skor poziciavali alebo kupovali? Ci je to individualne asi podla toho ako ktora chcela? 🙂
Odpovedať
Ak plánuješ kúpu tak tých 8010 by som teda smelo rátala. čo sa zas týka požičania tak tých 500/550
Odpovedať
@janulik923 Chcela si napísať dúfam 800 🙂
Odpovedať
hej hej isto ano. len ako ked si to teraz pri tomto zdrazovani predstavim, uz je to pre mnohe asi poriadna palka. zaujimalo by ma, kolko ste tak v tejto dobe ochotne dat za svadobne saty
Odpovedať
Profilova fotka
No veru niektore salony si vedia zapytat aj za pozicanie, comu nerozumiem ze su to take palky ako keby ich clovek kupoval.
Odpovedať
@marinkastankovie nooo to veru hej, ale tak je tam proste to riziko, ze sa saty nejakym si sposobom znicia alebo poskodia
Odpovedať
Ahojte, tiež pridam svoju skusenost... weddingavenue vystupuje ako naj salon na svete, ale ked som ukazala obrazky siat, pri polovici mi pani predavacka (majitelka tam nebola), povedala, ze to su saty pre vysoke, nie pre mna... takze dokopy som si vyskusala troje siat, komunikacia vlazna, cize dojem hrozny... O par dni som isla do salonu Wem tiez v BA a to sa nedalo porovnat. S kamaratkami sme odchadzali s obrovskym zazitkom, skuska prebiehala ako vo filme. Slecna bola mimoriadne zlata a boli sme tam skoro dve hodiny, skusala som si vsetky saty, na ktore som ukazala. Ceny maju sice podobne ako vo weddingavenue, ale pristup, priestor, vyber siat - vsetko neporovnatelne lepsie! Odporucam vsetkymi desiatimi a pri kupe siat som dostala aj zupancek s vysitym menom 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?