Krajčírsky salón v Bratislave a okolí. Poraďte dobrý

Profilova fotka
baby, potrebujem si dať ušiť kostýmy a šatočky a tak... no bojím sa len tak vojsť niekam do salónu. Máte tu hodne o veciach prehľad. Viete mi poradiť nejaké dobré krajčírky/krajčírov? Čochvíľa sa bude vydávať sestra, tak nech jej ako koordinátor nerobím hanbu... :-D
Odpovedať
salon motyl na zahradnickej je vraj vyborny, ale nemam osbnu skusenost, len som tak pocula
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine - mam skusenost s Mozylom, moje popolnocne saty mi sila ich pani krajcirka a som nadmieru spokojna, lebo som mala zlozity material na sitie. Sila mi to u nej doma na Dlhych dieloch , ma peknu pracu , len je dost draha . Ja som dost utla a tak si vsetky kostymi aj saty nechavam sit, a mam krajcirku vo Vajnoroch, a bola som doteraz velmi spokojna. A nie su az take drahe ako Motyl . Ak budes chciet, dam kontakty.
Odpovedať
tak ten bude dobre drahy maju nadrahsie latky v meste :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, Motyl je drahy, ale vsetky moje tri sestry a aj moja mamka si tam kupili hodvaby na nasu svadbu a boli naozaj nadherne aj ked drahe. V Dunaji otvorili na celom jednom poschodi obrovsky metrovy textil, tak ak niektora hladate dobre a pekne materialy , tak tam!!!! A za lacno!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
diki za typ lara - to sa zide. Inak odporucam aj obchod na Panenskej, hned na zaciatku. Su tam krasne latky a velmi mila blondynka predavacka, ktora sa aj pekne vyzna. Krajcirku mam sukromco, tak v tomto ohlade poradit neviem :-( .
Odpovedať
Profilova fotka
niet za co, rado sa stalo, a ten obchodik na Panenskej poznam tiez, pekne latky a mila baba, a dobra je aj Buducnost a Ciperka .
Odpovedať
Profilova fotka
vďaka za tipy baby, okuknem to... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
AHojte baby, neviete mi poradit nejaku dobru krajcirku v bratislave a okoli, s ktorou mate dobre skusenosti? Cchela by som si dat usit poplnocne saty, ale nepoznam ziadnu sikovnu krajcirku. A tiez vas poprosim orientacne, v akych cenovych relaciach sa pohybuje usitie spolocenskych - jednoduchych siat. Ja nemam vobec o cenach usitia v ba a okoli predstavu. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
zienky, prosim vas, aj mne :) zlutujte sa a podelte sa so mnou o info :)
Odpovedať
Ja som si dala usit saty v sv.salone Michelle a vysli ma popolnocne saty 8000,- a mala som ich hotove velmi rychlo asi za 2 tyzdne...bola som nadmieru spokojna za taku cenu a v takej kvalite som v ba nenasla..ked to bolo lacnejsie tak ta praca sa mi nepacila a pani ti aj poradi, ze co a ako...
Odpovedať
Profilova fotka
Salon L L models v dubravke mam velmi dobru skusenost ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
prosim, poslite aj mne kontakty na nejaku dobru krajcirku v BA, chcem si dat usit popolnocne saty :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Po mojich neblahych skusenostiach s krajcirkami z osobnej skusenosti odporucam MOTYL. Moja mama svojho casu sila kabaty, zlozite bluzky, sukne, kostymy, ale uz dobre nevidi, tak sa tam vybrala a dala si usit kostym aj saty, nakolko je velka perfekcionalistka. Vybrala si latku, ano su tam aj drahe, ale je tam napr. aj cupro za 600 korun a z toho su krasne kostymy aj saty. Kupite aj hodvab za 3 tisic, ale tie saty spievaju. Ta mlada kocka co tam sije ma zlate ruky a myslim, ze radsej jedny hodvabne saty, ako 3 umeliny. Latky v Dunaji nic moc, sama umelina, proste lacne. No a rozhodne nikomu neodporucam salon v Dunaji v suterene. Pani krajcirka mi tam tak dohovadila velmi jednoduche saty, ze som do polnoci v nich chodila po byte a nemohla uverit vlastnym ociam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ja viem akurat poskytnut kontakt na velmi dobru krajcirku na popolnocne saty (s Petrzalky)alebo pre opravu odevov ......pracuje v Auparku a ma aj zivnost ..ale tam su ceny predrazene za opravy ,tak keby ste nieco potrebovali skratit ,zuzit alebo usit bolerko pre Vase svadobne saty za rozumnu cenu ,tak napiste IP ..poslem kontakt ..hodim do albumu fotku bolerka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Kocky viete mi niektora poradit v BA krajcirku ktora dokaze usit krasne svadobne saty ako maju v salonoch?? Dakujeeem
Odpovedať
Baby ja som nasla v Blave toho celkom dost a teda ak by sa chcel vyjadrit niekto k nim tak to viacere uvitame http://www.azet.sk/katalog/krajcirske... . Mne sa pozdavaju viacere, ale ci by mi tie saty aj sedeli nakoniec, to uz je ina vec :-D. Skoda, ze vsetky salony nemaju internetovu stranku. :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?