Poraďte dobrý svadobný salón v Bratislave

Profilova fotka
odporučte s čím máte akú skúsenosť
Odpovedať
1
2
@katkaha Urcite odporucam SALONEL v Petrzalke, velmi dobry vyber, super pristup :) Najlepsie je sa vopred objednat a venuju sa iba Tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaha Samozrejme salon Nicole :) A Naive pri Slimaku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola zo Salonel v Petrzalke sklamama, mala som na neho len dobre ohlasy, tazke som od neho cakala viac. Saty som si tam nevybrala. Odporucam salon Nicole, maju krasne, kvalitne saty a pristup je super :-)
Odpovedať
Ahoj, rozhodne salon Nicole, velmi prijemny pristup. Popolnocky som mala zo salonu El, ale tam ma svadobne saty neoslovili.
Odpovedať
Ja odporucam st. Valentino na kycerskeho:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@tinula123 salon St.Valentino je ale na Žilinskej ulici :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne Wedding Avenue! Super prístup, prenádherné šaty! Pre mňa určite TOP! Majú tam značky ako Rosa Clará i Vera Wang - jediný salón na Slovensku.
Odpovedať
@horvathovamaria Na celej ciare s tebou suhlasiiiim ! a este aj mily a ochotny personal :)
Odpovedať
Ja suhlasim s Wedding Avenue aj SalonEl :) v Nicole som nebola, ale citala som tu dost negativnych ohlasov na protivny personal, takze tomu salonu som sa radsej vyhla :) este som bola vo Wedding Elegance v petrzalke a tiez super pristup :)
Odpovedať
Wedding av.,Naive a Nicol...vsade super,ale mrte drahe;)
Odpovedať
veru tak...
Odpovedať
ahojte, ja som bola v Inchebe na svadobnom veltrhu, ale ziadne saty mi nepadli do oka do tej miery, aby som skusala...v z Wedding avenue mam katalog, tam celkom zaujimave modely, tak sa tam chystam. neviem, co budem teda robit, ak mi tam nepadnu ziadne do oka...pacia sa mo saty z cipky, bez flitrov a kamienkov,zakryty dekolt a chrbat, nepacia sa mi "tortove sukne"...poradte, davali ste sti niektora saty sit na zakazku? ake su ceny (v Ba a okoli)? poradte...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sslavulka ahoj ja som bola v salone EL aj Nicole, maju aj zakryte ramena a chrbat aj salon Naive...ahoj
Odpovedať
Ahoj, skus sa pozriet na salon Soiree, je sice v Nitre, no podla mna sa urcite oplati cestovat za peknymi satami a hlavne dobrym pristupom ;-)
Odpovedať
@sslavulka som z bratislavy a dávam si šaty šit. jednak ma trochu odrádzali ceny za požičanie a aj problémy neviest, ktoré som tu čítala: či už pri vrátení šiat, alebo to, že kým sa vydávali, tak šaty boli upravami zničené apod. jasné v dobrých salánoch by sa to stať nemalo, ale nechcela som riskovať :) tak si šaty nechávam šiť. šaty šijú baby, ktoré sú neskutočne milé, ochotné, majú super nápady tak šaty budú mierne upravené - vylepšené a už sa šiat neviem dočkať :)
Odpovedať
@33andrejka33 prosim ta andrejka, mozes mi poslat kontakt resp. nejaky mail na tvoje krajcirky? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka ja si tiež dávam šaty šiť, vybrala som si jednu krajčírku ale tá je pri hurbanove, referencie ma vyborne a ešte ma jedna tu na MS kontaktovala, tak sa musím rozhodnúť. ak chceš napíš IP a kontakty ti pošlem
Odpovedať
@33andrejka33 ahoj, posli mi prosim kontakt na baby, kt. siju tebe. Ja mam tiez naplanovane stretnutie s dizajnerkou, ale nemam predstavu, kolko take usitie u nej moze stat...dakujem.
Odpovedať
salon El..web stranku maju salonel.sk
Odpovedať
@33andrejka33 mohla by si prosim aj mne poslat kontakty? dakujem :) zatial som bola u jednej a suma 1000 ma celkom odradila, ale vobec neviem ako sa v BA pohybuju ceny za sitie siat (vrch cipka, ramienka, holy chrbat, takze cipky tak vela nebude, spodok padavy bez cipky). takze skusam dalej, nech viem aspon trochu porovnat ceny & kvalitu. dakujem za akekolvek rady :)
Odpovedať
Určite salon EL v Petržalke, maju tam krasne šaty, a určite nie v Nicol!!! hrozny pristup personalu a cipky a pierka na satach vyzerali ako po min. piatich rokoch, a že vraj nova kolekcia..... bola som velmi sklamana!
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ahoj, ja odporúčam Nicole, salón El a salón Diva
Odpovedať
dobre salony su asi nicole mia sposa maju pekne italy saty .
Odpovedať
Ja som si dala usit saty v salone weda na obchodnej a som nadmieru spokojna.neskutočne ľudsky pristup,krajčirka bola detailistka,do poslednej nitky.vrelo odporučam.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam saty zo salonu Diva! :)
Odpovedať
Ja som v salone veda nebola, kde sidlia . Ja mam dobre referencie na mia sposa a nikole.
Odpovedať
Ja odporucam salon Giovanna na zahradnickej, z tade budem mat pozicane saty a je tam veeelmi ochotna pani, mamina si tam poziciava saty tiez a buduca svokra si tam dava sit, maju vraj aj velmi sikovnu krajcirku :) Este velmi mila bola aj vo Wedding Elegance aj celkom fajn vyber. V salone Weda som bola nespokojna s pristupom predavacky, ale saty maju pekne.. V salone El treba prist dostatocne skor pred svadbou, tam som neskusala ziadne, tie co sa mi pacili boli obsadene a objednanie u nich trva aj pat mesiacov, takze to by sme uz aj tak nestihli.. Tolko moje osobne skusenosti :)
Odpovedať
Ja budem mat saty zo salonu Naive pri Slimaku. Velmi ochotny personal a krasny vyber siat. Hlavne si tu vyberie aj nevesta, ktora nechce typicke "princeznovske" svadobne saty :-) a aj cena pozicovneho je na BA velmi prijatelna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vybrala v salone El a bola som velmi spokojna s pristupom aj s kvalitou samotnych siat :-) s milym pristupom som sa stretla aj v salone Wedding Elegance :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?