Poraďte salón v Bratislave, ktorý predáva šaty do 500€

Profilova fotka
Ahojte. Hladam nejaky salon kde sa aj predavaju saty do 500 eur. Vsade len poziciavaju a o to nemam zaujem 😒 Keby ste nahodou vedeli o nejakom obchode kde predavaju, bola by som vdacna :) a nemusi to byt prave salon, hladam jednoduche saticky, takze kludne to mozu byt aj spolocenske saty v bielej farbe. Bola som uz v Party 21, no zatial mali len 2 pekne a tovar dostanu vo feb tak tam skocim zase :) ja len ak by ste vedeli o niecom budem vdacna :) dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 Dobrý deň, skúste sa zastaviť u nás v Salóne Weda na Námestí SNP 2 (oproti Hlavnej pošte). Šaty predávame i požičiavame, vybrať si môžete zo všetkých značiek, ktorých sme partnerom (Agnes, Ladybird, Emmi Mariage, Luxuar, Mark Lesley). Na rok 2017 máme v ponuke špeciálnu kolekciu šiat s predajnou cenou do 500 EUR, všetky od vyššie uvedených značiek a samozrejmé nové s visačkou. Viac info nájdete na facebook.com/salonweda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@esaty dakujem, urcite sa zastavim :) treba sa dopredu objednat?
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 Nie je to nutnosť, ale odporúčame sa objednať - je to výhoda pre Vás. Máte tak istotu, že nebudete čakať, ak je v salóne práve iná objednaná zákazníčka, resp. že sa Vám budeme môcť venovať ako sa pri skúšaní svadobných šiat patrí:-) Toto platí pre bežnú otváraciu dobu v Po-Pia od 10.00 do 18.00. Vo večerných hodinách od 18.00 do 20.00 a tiež v sobotu sme otvorení len na objednávku. Tešíme sa na Vás!
Odpovedať
Salon Giovanna hlavne predava, skuste sa tam pozriet, ci by sa tam nenasli take ake hladate:)
Odpovedať
Profilova fotka
Su salony, ktore maju aj predaj, treba popozerat na nete, co viem tak ma aj salon fany, weda, to pisala pani vyssie, salon EL, wedding elegance alebo avenue, mozno oba, ale jeden z nich urcite
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj odporúčam salón Prime, ja som kupila za 110€ :) je v Ružinove
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 Aj my ponúkame vo výpredaji v našom bratislavskom salóne vyše 50 svadobných šiat v cenách od 199,- do 549,-€, pričom ich pôvodné ceny boli od 1500,- do 2500,-€. Nuž musia prepustiť svoje miesto novým kolekciám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 momentalne mame saty na predaj od 190 - 350 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
@salondiva zdravim. Saty vo vypredaji mate len tie co mate na internete v sekcii "vypredaj"? Dakujem :)
Odpovedať
skús salón giovanna na záhradníckej v Bratislave. Ja som si tam kúpila krásne čipkované šaty. Majú rôzne typy a modely, jednoduché, dlhé, krátke aj čipkované. Cenovo sú veľmi fajn. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 ano :)
Odpovedať
Ja som bola v blave hladat a tiez som hladala predaj do 500eur :) skus salon giovanna a potom salon u Vierky na namesti SNP,potom salon AZ. Na obchodnej(maju tam biele spolocenske saty ale ak niesi narocna kludna ich mozes mat aj ako svadobne),lada elegance v tom nakupnom centre slimak a este wedding elegance v petrzke.niesok sice z ba ale mam tam segru a asi mesiac dozadu s vsetky tieto salony obehala snou (mam aj fotky v albume pozri ked tak napisem ti aj ceny ktore kolko stali) prijemne hladanie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@leeshka ja mam odtial svoje a velka spokojnost :) aj vyber aj pristup :)
Odpovedať
@betuska304 tiez mam z toho salonu:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 Myslím, že veľa salónov Bratislave má šaty na predaj vo vašej cenovej hladine :-) Síce ste to písali už v januári, ale ak ste ešte nenašli tak aj my máme také. Niečo nájdete u nás na webe v sekcii výpredaj a potom máme aj spoločenské biele. Budeme sa na Vás tešiť :-) Objednať sa môžete na tel. 0904292082
Odpovedať
@leeshka jej ale nas je :)
Odpovedať
Profilova fotka
Uz som nasla v salone Svadby podla Ely na Mickieviczovej a neviem si vynachvalit 😍 Tolko nadernych siat do 500 e ze sa neda vybrat a pristup slecny uuuzasny 👏 Za mna 100 bodov 👏 A vrelo odporucam ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
@sasula8892 tiež môžem iba odporúčať. Slečna predavačka má úžasne milý prístup a jednanie. Šatičky majú ozaj pekné a za super ceny ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?