Poraďte svadobný salón v Žiline

Baby, poraďte svadobný salón v Žiline :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matka729 úprimne? ani jeden :-D ja som bola sklamaná ......ešte ochotné panie su vo Vanesse a Dagmar, ale výber šiat, čo ja viem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani jeden!!!!!!!
Odpovedať
A kam teda ísť? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy, boli ste aj v našom salóne? Ak áno a neboli ste spokojné, radi budeme vedieť, prečo... Posunie nás to vpred... Do 2 týždňov nám príde zvyšok novej kolekcie a budeme sa tešiť na Vašu návštevu... Uvidíte nás aj na Svadobnom veľtrhu v Žiline :)
Odpovedať
Odporucam Diamond,Orchideu,Bibianu :-)
Odpovedať
Čo do výberu, to neviem, ale milá a prijemná obsluha je v salóne Milano :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucamm Orchideu velmi prijemny pristup a aj saty maju pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ja neodporúčam Dagmar. predavačky sú síce v pohode. čo sa týka šitia šiat jedna veľká hrôza a podvod na vysokej úrovni. Majiteľka radšej bez komentára. Ak si niekto myslí, že negatívna reklama je tiež formou reklamy, je na veľkom omyle. Nedajte sa oklamať! Profi klamárky totiž nevymreli, ako bolo zistené. Rada by som vedela či ste mali už niekto podobný problém s týmto salónom? veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem
Odpovedať
@kamilkarka ahoj.mozes prosim opisat v com bol problem..mozno ti budem vediet poradit...
Odpovedať
@kamilkarka prosím ta ak si mala problem, ja som rozmýšlala, že tam skočím kuknuť.ale ked čítam, čo píšeš, tak asi nie, tiež som sa chystala za šatami do Žiliny.
Odpovedať
@lucifer2403 prosím ťa a nevieš kolko asi mali tych šiat v tej orchidei a boli pekne. Aj dost velý výber. dakujem.
Odpovedať
@katusiatko88 čiže si si nič nevybrala, či kde si nakoniec bola, ja som sa chystala v piatok do žiliny.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jarabela ja som si skúsila jeden typ šiat, ktorý sa mi páčil v salóne Miláno (ale ten je už zrušený) a podla toho modelu som si dala ušiť v Trenčíne. Moja sestra bola pozerať minulý týždeň (vydáva sa v máji) a tiež nič, tak sa tiež rozhodla ušiť :-)
Odpovedať
jaj, a kde bola kukať v akom salone,ja pôjdem asi kuknuť do diamond, a ešte mi kamaratka poradila niejaký v Trenčíne, ona si tam kupila za 250 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Vtedy tam mali toho dost a velmi pekne saty
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jarabela ako ten Trenčín?Odkiaĺ máš nakoniec šaty
Odpovedať
V Žiline sa mi pačili šaty iba v salone Dagmar,ako je to tam so šitim to neviem.Diamond krasne šaty ale na mňa drahé.Ale chodte pozriet do Povazskej Bystrice salon Margaret,vela ho vychvaluju a je cenovo velmi prijatelni.300eur aj so vsetkymi doplnkami,bolerko,sperky,zavoj.Pozrite ich stranku.Ja som sa tam chystala ale nakoniec som si kupila od jednej pani ktora zrusila salon a predavala nove šaty za smiešne sumy
Odpovedať
V salone Dagmar maju cenovo dostupnejsie modely, ale na ukor kvality, Diamond si drzi cenu skrz znacku, ktoru prezentuje. Od aprila je otvoreny salon Lerya, kde maju otvaraciu zlavu na svadobne saty. Tiez maju vyssie ceny na niektore modely, pretoze maju v ponuke aj spanielske saty ROSA CLARA, ktore som ja hladala a aj som ich u nich nasla. Vrelo odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby chodte sa pozriet do novootvoreneho svadobneho salonu Gia v Ziline, najdete ho na ulici Andreja Kmeta 10, hned vedla poistovne dovera. (za byvalym starym tescom) urcite tam najdete krasne svadobne (spolocenske) saty pre Vas. alebo kuknite hned tu: www.svadobnysalongia.sk ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?