Poznáte svadobný salón White rose v Trnave?

Profilova fotka
Baby nepoznate prosim v Trnave salon White rose? Nemozem najst na nete ani na fb ziadnu stranku
Odpovedať
Ja som tiež hľadala a nič som nenašla. Nechápem ako môžu v dnešnej dobe nemať stránku...100 rokov za opicami. Bola som tam pozrieť a majú pekne šaty aj od natasha azariy
Odpovedať
Profilova fotka
@pronovia a ako sa pohybuju ceny? Ja ked som uvidela ich vyklad tak iba waaau..este som si ho aj odfotila aby som nezabudla nazov..ani stranka na nete, ani na fb..
Odpovedať
to neviem, ale predpokladam ,ze vyssie ako v ostatnych salonoch v TT
Odpovedať
ahojte v salóne som bola a bolo to super šaty sa pohybujú úplne v normálnych cenách skoro ako všade. majú tam super personál a výborne my poradili aj s doplnkami na stužkovej budem super vyzerať šaty ma vyšli na 100 čo je skoro všade sú krásne a ja som bola veľmi spokojná. je pravda, že stránky nemajú tiež som sa na to pýtala ale pri tom frmole čo tam mali sa nečudujem že to nestihajú robiť ale pýtala som sa nato tiež a povedali že do mesiaca by to malo byť tak sa teším čo pekné u nich uvidím. a tie výklady fakt SUPER !!!
Odpovedať
Profilova fotka
a kde je ten salon? :-)
Odpovedať
ahojky, salon je v Trnave na Radlinského ulici oproti Monkey clubu / po starom stará pošta alebo tak nejak/, zrovna dnes som išla okolo robili novú výlohu fakt super :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Salon je super. Prijemna obsluga ktora vie poradit. Maju aj mnozstvo doplnkov k satam. Velky vyber vsetkych moznych druhov a velkosti za primerane ceny. Uz funguju aj na FB. Okrem svadobnych aj mnozstvo spolocenskych siat.
Odpovedať
Maju aj svoju webovku http://www.whiterose.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som navštívila daný salón kvôli popolnočným šatám a maximálne som spokojná. Výber šiat veľký, či už svadobných alebo plesových a čo je u mňa veľké plus, tak to je veľmi príjemný a ochotný personál.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?