Problém s platbou na stránke Jaminebridal

Ahoj, rozhodla som sa objednať si šaty cez jaminebridal, prišiel mi mail ohľadne platenie a nejde mi to cez internetbanking zaplatiť. Mate s tým niekto skúsenosti, čo ste si šaty objednávali? jako ste ich platili?
Odpovedať
nepoznam tuto stranku, ale urcite sa plati prevodom? ja si obcas objednavam veci zo zahranicia a vacsinou platim cez paypal. je to aj bezpecnejsie. alebo u niektorych priamo kartou, ale to si predtym pozistujem, ci ide o seriozne obchody.
Odpovedať
@zuzka148 Ja práve taktiež kupujem veľa veci z ebay, aliexpress a tak nikde som nemala problém, platí sa cez paypal, ale tieto stránky nemajú paypal, majú účet v USA majú tam uvedený swift, a keď to chcem zaplatiť cez internet banking stále to chce IBAN... neviem či možem do miesta IBAN (sa používá pre Europu) napísať Swift (je pre USA)...
Odpovedať
ahaa, takze toto je problem:) skusila som sa prihlasit do svojho IB. ked dam moznost - zahranicna platba, ponukne mi na vyber SEPA Europrevod a Cezhranicny prevod. Pri SEPA vyzaduju IBAN, ale ked dam Cezhranicny prevod, tak uz je tam cislo uctu. Ak to v svojom IB takto nemas, tak si skus zavolat na infolinku banky, urcite ti poradia;)
Odpovedať
co je to za stranka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?