Salón Fany a doplnky k šatám

ahojte, kupili ste si niektora svadobne saty zo salonu Fany? kde ste riesili doplnky k satam? Myslim zavoj, bolerko....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, ja tam mam objednane (kupa) a doplnky mam dohodnute u nich na pozicanie
Odpovedať
Profilova fotka
@katyju ja som si tiež kúpila v tomto salone krásne šatičky, strašne sa im teším . Mám svoje za 260euro a doplnky si požičiavam priamo u nich (teplé bolerko, spodnicu a ešte uvidím na skúške podľa počasia) Závoj som si môhla tiež požičať, ale mamka chcela, aby som mala svoj na pamiatku, takže mi tam hneď aj kúpila ;-)
Odpovedať
ja som si kupila hned aj spodnicu, mozno ju vyuzijem niekedy aj pod ine saty alebo sestra, a pojdem tam pozriet este tie zavoje a bolerko :) inak su tam velmi mile tetusky :)
Odpovedať
katyju, oni majú spodnice aj na predaj? Mňa si zaevidovali k môjmu termínu svadby a predtým si prídem vybrať spodnicu, bolerko a štolu. Závoj si tiež asi u nich požičiam, veď čo s ním potom? Ja som dnes u nich kúpila svadobné šaty, stašne sa mi páčia a čo ma prekvapilo? Cena, výber a prístup! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
potvrdzujem, tetusky su velmi mile.. ..ja som este poprosila tetu majitelku, nech mi skusi zohnat kusok latky zo siat, chcem si z nej dat spravit aj topanocky :)
Odpovedať
tempika, jasne da sa u nich aj kupit spodnica, je pekne zabalena a doma si ju poskladas :) nasunies do nej kruhy a mas hotovo :)
Odpovedať
majusqa7 , to je super napad dat si vyrobit z tej latky aj topanocky a to kde ti urobia?
Odpovedať
Profilova fotka
skus svadobnetopanky.sk - su po celom slovensku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katyju a pozeram, ze saty som si vybrala veeelmi podobne :))))
Odpovedať
@majusqa77 ano :) nemas nahodou take ako ja ale z perlickami? nad tymi som rozmyslala. daj foto nech poobzeram :)
Odpovedať
Profilova fotka
hm, je tam nejaka krajka, ale perlicky tusim nie :) daj mejlik, poslem, nechcem ich davat sem, nech to drahy nenajde :D
Odpovedať
Profilova fotka
majusqa77, pošleš aj mne? Ja som teraz v piatok zložila vo Fany zálohu, ale tie šaty čo si kupujem mali len v 36 veľkosti, tak mi dojdú do dvoch-troch týždňov v bielej farbe. Sú podobné ako má Katuju, ale myslím, že sú nižšie strihnuté a strašne sa na ne teším :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dinka1 jasne, daj mejlik... ja som si objednavala presne take iste ako som skusala, len kratsie, lebo som krpata :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám také empírové, pre istotu (bruško :-D ), ale nechcem dať fotku...až potom, lebo moja polovička snorí a vie, kde má snoriť ]-( ...ja chcem, aby bolo prekvapko. Mám pod prsiami takú krásnu sponu a hľadám k nej náušnice. Topánky budem mať strieborné.
Odpovedať
Profilova fotka
@renata72 nie nahodou taketo? http://www.salonregina.sk/pozicovna-s... ? tie mi prve napadli, ze spona :)
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, cez víkend som si to tu poprečitovala a objednala som sa vo Fany salone na dnes. Chcem sa poďakovať za váš tip, ja som si tiež kúpila svadobné šaty : krásne, nádherné, úžasné a neviem čo by som ešte napísala. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dinka1 , ja som si práve kúpila v 36 veľkosti za 399eur strihnuté pod pásom..nie sú to tieto? Fotku ti pošlem do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@simmeria super :) ja este staaaaale cakaaaaam na dodanieee :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 ,ahojky...ďakujem za ten link, ale nie....to nie sú oni a ja mám také empírové (som tehotná) a priznám sa, že keď som si vyberala šaty, tak ma prekvapil ten výber a ozaj dobré ceny. ;-) Nakoniec som vylúčila tri najzaujímavejšie a vyhrali tie moje.
Odpovedať
Profilova fotka
@dinka1 , ďakujem za ten kontakt v IP, objednala som si topánky už aj ja. Ináč, vybrala si si krásne šaty, len ja s mojim bruškom by som už ten strih nemohla, ale videla som ich v salone. Na tebe vyzerajú perfektne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renata72 :-) máš krásne šaty a na tej fotke zo salonu by som ani nezbadala, že máš bruško. Už sa ti to blíži! Máš pod šatami spodnicu? Pošli mi ešte do IP to bolerko
Odpovedať
Čauko Simmeria, čo si berieš k tým šatám?
Odpovedať
Profilova fotka
@tempika ja mám už vybraté všetky doplnky, ale môžem to ešte zmeniť...vybrala som si v salone a ešte si to doriešim priamo na skúške :-)
Odpovedať
@renata72 krásne fotky a šaty, bola si krásna nevesta. Gratuľujem. Budeš robiť celý album?
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, ja som si práve objednala svadobné šaty...ďakujem za radu Tempika. Výborné ceny a aj pre nás troška plnšie...úžasný výber a prístup
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra890 ja ich už mám nachystané a chválabohu už len posledné úpravy v dekoráciach a mám to za pár ;-) Budeš s Fany spokojná. Ja som si tam požičala ešte aj popolnočky
Odpovedať
bola som tam s kamoškou minulý rok. myslím vo Fany. Spoločenské šaty krásne, svadobné boli pekné v katalogoch, naživo až také pekné neboli. I napriek tomu si tam kamoška nejaké vyhliadla a skúšala. Neviem či sme mali smolu na predavačku, lebo sa nevedela rozhodnúť medzi dvoma modelmi a tak ich chcela na sebe odfotiť a poslať mamke v mms čo na ne povie. Zažili sme nepríjemný prístup predavačky, akoby sme tie šaty chceli ukradnúť alebo čo. Napriek tomu tam nechala zálohu že teda osobne príde s maminou. Keď si ich vyzdvihla pred svadbou, tak šaty boli zažltnuté, pôsobili dojmom ošúchanosti. Tak teraz neviem či sa tam za ten rok tak veľa zmenilo, od prístupu až po šaty keďže ich tu viaceré chválite. Tiež som osobne mala jeden zážitok v Nicole na Dostojevského, keď si išla iná kamoška skúšať šaty a len čo sme tam vošli, tak predavačka na mňa, že "na Vás nemáme, ste príliš nízka :-o :-o /podotýkam že mám 165 cm :-) čo je asi taký priemer nie?/ tak ja jej na to, že ja som neni nevesta. Kamoška bola samozrejme vyššia. Pritom je to určite blud, že v Nicole si nájdu šaty iba vysoké. Na salon El v Petržalke som nepočula krivé slovo, ale aké šaty tam majú naozaj neporeferujem, tam som ešte nikdy nebola. Na stránke by som si vedela vybrať.
Odpovedať
fany bol prvy salon kam som si isla skusit saty a napriek tomu, ze som bola objednana mi odmietla predavacka dovolit si skusit saty, pretoze som povedala, ze svadba bude o rok. Vraj to este nepocula, aby si niekto tak skoro skusal saty ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska24 jéééééééj Maruška, ty od 2006 zháňaš svadobné šaty? A čo si si vybrala? Vidím, že si mala svadbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vickyy82 ..rok dopredu? To už máš termín, keď si ideš požičať? Ja by som sa bála tak dopredu požičiavať šaty...asi si chcela kúpiť. To sa čudujem, lebo ja som si tiež kúpila a nebola som ani objednaná. Prístup pracovníčky a aj výber šiat na predaj bol fantastický. Ja som veľmi spokojná a bola som tam viackrát....teda pokým si hľadala šaty ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?