Salón Femina v Trnave. Aké sú vaše skúsenosti?

Prosím vás, nemá niektorá z vás skúsenosti s týmto salonom??? Zajednala som si tam satky, ale nemala som dobrý pocit, zda sa mi, ze tam moc nedbajú na ich čistotu.... Vraj ich perú ručne, ale ci aj dôkladne, neviem. Nerada by som 2 dni pred ich prevzatím lutovala. :-( Dufam, ze sa mi to len zda, alebo to bola nahoda... Poradi mi niektorá?
Odpovedať
Ahoj, sesternica mala saty z feminy a tiez sa jej nezdali. Ale nakoniec si vybrala uplne nove, takze bola spokojna. O inych odtial hovorila ako o "zašednutých". ale zlé na salon som nepocula. ;-)
Odpovedať
dobry je salon bliss ten je na hlavnej oproti balkanskej zmrzline nad t-mobilom vedla evanjelickeho domu oni su tam fajn a maju aj vyborny a lacny vyber ja som mala saty pozicane odtial a velmi boli pekne oni ich peru este aj vtedy den pred odovzdanim aj hned ked ich vratis a to co viem robi malo ktory salon pred svadbou ich neperu ]-( ;-)
Odpovedať
toto je aj adresa svadbabliss ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pred tromi rokmi sa vydavala priatelka a tak sme 2 poradkyne a buduca nevesta navstivili tento salon. Bola tam velmi mila pani, zlata, ochotna, velmi dobre nam poradila a my sme prezili uzasny den. Bol to fakt zazitok a vraveli sme, ze ked sa budeme vydavat prideme aj my dve. Minuly rok sme boli v tomto salone s kolegynou mojej priatelky, ale uz tam bola ina pani, vraj sa este len zauca. A to bol velky rozdiel,saty si nevesta vybrala pekne, ale pomahali aj krajcirky, ktore tam pracovali.Tento rok sa vydavame my dve a tak sme si minuly tyzden v piatok zobrali dovolenku a chceli sme si vybrat saty. Ja som si nastastie pozrela aj ine salony a dobre som urobila!!! Navstivili sme svadobny salon Femina, ale nenasli sme tam milu a zlatu pani, ale pani, ktora podla mna nema co robit v svadobnom salone. Pani nam povedala, ze priatelka je mala, ja zasa velka. Priatelka si nakoniec vybrala pekne saty, nove, ktore si nechala usit nejaka nevesta na mieru. Len chcela malu upravu, co sa pani velmi nepacilo - dosit ramienko.Jej sposob vyjadrovania a jej poznamky boli dost nevhodne. Potom som si zacala vyberat saty ja, obliekala som sa do nich sama, nosila mi ich priatelka a pani len kricala "do tychto sa urcite nedostane, tieto teda nie". Jednoducho pre mna ziadne saty neboli, pani mi zopakovala zopar krat, ze som velka a mam velke prsia. Takze mile nevesty ak mate 172cm ako ja a obvod prs 93cm, teda konfekcnu velkost 38/40 tak do svadobneho salonu Femina ani nechodte nic tam pre vas nemaju. Snad sme mali len smolu, ze tam bola prave tato "pani". Odchadzala som smutna, nebol to ten prijemny zazitok, ale nastastie som navstivila svadobny salon Diamond v Nitre a bolo dobre. Pristup, ochota a dokonca som si vyskusala 7 siat, do vsetkych som sa dostala a aj som dychala :-). Mozno pobocka salonu Femina, ktora je v Pezinku nema takuto "osobu" v salone. Saty v salone Femina mali rozne, niektore boli desne, boli aj pekne a mozno tie najkrajsie boli pozicane. Jedno vsak viem urcite - do svadobneho salonu Femina uz nepojdem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som sice nebola v salone v Trnave, ale v tom istom v Pezinku...a nemala som veľmi dobrý pocit...závoje boli popadané po zemi, pani popritom ako mi zapínala šaty, jedla pomaranč... :-( myslím, že na vytvorenie názoru o tomto salóne to stačí...
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja mam rezervovane saty z trnavskeho salonu a mam vysku 172 a velkost nieco medzi 40 a 42 saty som si tam nasla, super mi sadli .... je pravda ze ta pani nie je vzdy mila ... ale ja budem mat saty od nich ... inak podla mna je vyborny salon v hlohovci ... tak skuste :-)
Odpovedať
baby ja som videla a pocula aj o svadobnom salone v cepeni!!!nadherne a lacne saty!!!je to kusok od serede smerom na trnavu-zavar :-) ja som odtial pozicala teraz malej satky mi ideme teraz v sobotu na svadbu a je to nadhera az chcete ja idem v piartok pre ne tak vam zstim cislo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
timaska ty si bola so 172cm velka? tak ja som tam bola so 169cm mala :-D a ked som chcela svadobny klobuk - lodicku - tak ta "mila" pani povedala, ze "chvalabohu nemame, uz len to by nam chybalo". po dvoch navstevach som si povedala ze do toho salonu nikdy viac nevkrocim, aj keby bol jediny na svete 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
baby, nezdali sa vam tam v trnave tie šaty iné ako biele? ja mam rezervované odtial saty "Sicilia" a mam z toho uz pekne dlho hlavu v smutku, pretoze mam stale pocit, ze su šedé. A bojim sa, ze inde saty nenajdem (velkost 40, mam dost siroky chrbat, neviem ci by vratili zalohu.... ) a preto zacinam mat skor strach zo svadby, radost sa pomaly straca... :-( dufam, ze tá šedost sa mi len zda a ze tesne pred terminom budu vyprate... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
sissik, to este moja priatelka, ktora si skusala saty predo mnou tej "osobe" v salone vravela, ze vsetko bude mat margaretkove, aj vo vlasoch bude mat zive margaretky, naco jej "osoba" v salone povedala, ze teda k tym satam jednoznacne velku orchideu do vlasov alebo zavoj, nevesta ma mat bohaty a velky zavoj :-( . Fakt otrasna zenska!
Odpovedať
to mitinka: bola si v Cepeni? tiez som o tomto salone pocula.. nemaju nejaku www stranku? alebo blizsie info, kde sa nachadzaju? diky za info.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, citam tuto temu a neverim vlastnym ociam. Babenky ja som od tial mala pozicane svadobne saty na prvu svadbu. Bola som velmi spokojna , boli krasne biele a upravili mi ich nemieru. Teraz si tam chodim poziciavat vecerne , a aj teraz som pred 2 tyzdnami mala pozicane jedny. Krasne mi ich upravili , vyzehlili skusat som bola dva krat, a chceli aby som ich skusala aj v den pozicania (co ak by nahodou nesedeli). predavacka ta ciernovlasa je velmi prijemna , ta rysava je asi majitelka a aj ta je super. nechali ma skusat cez prestavku. Ta stihla krajcirka sa mi cez tu prestavku venovala, a to som narocna, bola velmi zlata a trpezliva. mame tam objednane saty aj na prve prijmanie. A svagrina ktora zije v zahranici , si saty nikde inde nepoziciava len tam. Tam maju najkrajsie ale aj najdrahsie saty z TT. To ste sa mali ist pozriet do salonu pri parnych kupeloch. Tetula tam je velmi zlata ,ale saty? cele dochytane. Nechcem robit reklamu! len to je moja skusenost a nazor. Ja mam saty vybrane z Blavy ale keby som tam nevybrala tak som mala dvoje favoritky vo femine.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte baby, PROSIM VAS, poradte mi ! :-( Mám z tej Feminy zalohovane saty, problem je, ze sa mi zdaju sede, nie biele... A teraz som ich konecne objavila na jednej z vas, ma ich vo svadobnom albume Krisia. Na nikom inom som ich nevidela a prave ona ich ma z feminy. Ake sú podla vas ? biele, ci sede? (Aj tu sa niektore z vas stazuju, na ten salon, ze saty su zasednute... ) Mam radsej pozriet ine, kym je (mozno) cas? ;-(
Odpovedať
Pettka a mozem sa spytyt, kolko si zaplatila zalohu a kolko budu stat tie satky?
Odpovedať
Profilova fotka
janga- zaloha bola 2000,- a stoja spolu 10.000 Preco? zdaju sa, ze stoja 500,- ? ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
janickova, ty ich mas tiez z feminy ???????? moje stali tiez 2000 SK - zaloha a komplet cena 10000.
Odpovedať
Profilova fotka
janga, v tej cene mam aj zavoj, taky isty, ako ma aj Krisia v albume, dokonca sa mi zda, ze aj korunku mame rovnaku. No som z toho dost zufala. :-( Je k tomu este aj take podobne bolerko a rukavicky.
Odpovedať
No tak to sa vam urcite oplati tie saty zmenit (moj nazor). Lebo napr. ja mam saty zo salonu Nova Rosa v Trnave a vyjdu ma 7000,- Za 10000,- vam tam kludne usiju nove - podla vasich predstav (nerobim reklamu, som len spokojny zakaznik)! A dolezite je podla mna, aby ste boli spokojne, lebo ked uz teraz si nie ste iste, tak do septembra ... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a zdaju sa aj tebe sede? ja by som aj s nimi bola spokojna, len ma ta farba znervoznuje...
Odpovedať
Ono je to tazko povedat podla fotky, tam su tiene atd. ale do septembra daleko a ktovie kolko neviest ich este bude mat - nechcem znervoznovat este viac, ale je to tak :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam z pezinskej feminy, su celkom v poho, biele. Tie co ma Krisia v albume su isto z trnavskej? Neviem, nie su uplne sede, skoda, ze tam nema viac foto z kostola, alebo tak. Neviem... =-) Baby videl niekto z vas svad. album, kt. má Krisia? Ako sa vam zdaju satky? Zacina ma to znepokojovat, hoci som si zafixovala tie moje v bielej.... (ale jedna firma..)
Odpovedať
Profilova fotka
@janickova--Preco by mali byt sede? Mozno to umele svetlo vo femine ich robi sede, lebo tam nie su okna. mne sa tam saty velmi pacia.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac to bolo pre @ PETTKU!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
diusa - tiez si bola o femine v TT? neviem, zdali sa mi tam nejake ine nez biele.. :-| Pozri si ich v albume- krisia ich mala - pesne ti moje.. a napr. na webovej salonu milady su nadherné biele, upne svietia... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, uplne Ste ma vystresovali........ Ja mam zarezervovane vo Femine saty uz od novembra, svadbu mam 7.7.2007. Asi pred mesiacom ma pochytil osial a chcela som vidiet svoje saty, lenze boli zakazdym pozicane...... a tak som sa pytala vsetkych predavaciek a asi aj tej majitelky, ci mi garantju, ze budu biele a krasne a ony tvrdili, ze sa nemam stresovat. Lenze teraz si citam a moj strach je naspat!!!!!!!!!! Na druhej strane, presla som tolko salonov a v tomto sa mi saty pacili najviac :-)
Odpovedať
velmi zaujimava debata o bielej... pridam sa...pred vela rokmi som sa dozvedela, ze existuje niekolko odtienov bielej... taktiez velmi zalezi od toho v akej tvrdej vode periete biele veci - podla toho chytia nadych... dalej...vela robi svetlo...a je rozdiel medzi umelym a prirodzenym svetlom...vo femine sa priodzeneho svetla, rovnako ako v mnohych predajniach nedockate...preto napr. ked kupujem hlavne latky, gombiky, nite taketo a ine veci, tak si ich vezmem von na denne svetlo...to by ste neverili, ake rozdiely su...odporucam ukecat tetule, aby saty vytiahli von...ak budu brblat, podakujete sa a odkracajte do inej pozicovne... biela na fotkach - vela robi nastavenie bielej tzv. vyvazenie bielej ako i dalsie nastavenia...dolezite je aj to, kedy je/bola nevesta fotena...priklad - na obed v lete byva ostre svetlo, biela moze byt na niektorych miestach "prepalena" /ine je, ak je to zamer autora- napr. fotky ked sa vyuziva zavoj, jeho presvetlenie a pod./, v podvecernych hodinach je svetlo makksie...pozrite si fotografie siat symphony, ktore maju vo svojich albumoch niektore dievcata...vysivka na fotkach je seda a pritom vysivka je biela...co "dokaze" spravit fotak =-) dalsia vec je, akou nitou su robene vysivky...niektore strieborne nite napr. po oprani zosednu...a preto sa mi napr. nepacili saty mojej svagrinej...vyzdoba bola seda, bez lesku...osvetlenie v atelieroch je tiez kapitola sama o sebe... takze asi tolko o bielej z mojej strany...radu dat neviem, to a musime rozhodnut same,ze ako so satami... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@Pettka-- ano hovorim o Femine v TT. Praveze tam sa mi zdaju strasne biele. Tie moje z Ba sa mi zdaju do zlta oproti Femine. Ale to robi to svetlo. Mne sa tie predavacky zdaju ochotne tak sa ich spytaj ci ich nemozes porovnat na dennom svetle.
Odpovedať
baby, k tej farbe siat a k salonu: nahodou som sa tam vecra zastavila, chcela som sa pozriet aku maju bizuteriu (saty mam uz vybrane v Piestanoch - skvely salon) a tak som sa tam trosku pooobzerala aj na zaklade vasich prispevkov. ;-) Pani prave vesala saty z prveho prijmania, krasne to tam vonalo po pracom prasku - no uzas a tak som "len tak nahodou" nadhodila, ze ako krasne im to tam vonia a pani predavacka mi zacala rozpravat o tom, ze oni peru vsetky saty normalne a nie chcmicky, lebo potom by zozltli, mne sa tam zdali saty krasne biele. a k tej pani predavacke: prisla som si pozriet perlickovu bizuteriu, mali nieco take ako som ja chcela len v tmavo modrej a pani, aj ked strasne mila, aj ked som jej presne ukazala co by som chcela, ma prehovarala, ze to je nemoderne, ze lepsie je toto a tamto a ja ze naozaj chcem tie perlicky a ona ze to uz sa nenosi... no jednoducho ma "svoj nazor"... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa tam pojdem este raz pozriet a vyskusat tie moje satky... (len neviem kedy.. ) :-( Inak, ked som si ich tam skusala, ta pani híkala do neba,ze aka budem krasna nevesta, ze takto ma vyzerat nevesta - samozrejme ze mi predtym zapichla do vlasov najvacsi zavoj aky tam mali, nasadila korunku, ktoru si ona vybrala tiez a utekala pre majitelku, nech sa ide na mna pozriet... :-S No a majitelka jejtiez prikivla, len s pripomienkou, ze nech mi da urcite vacsiu spodnicu,ze spodok siat ma mne najako plápolá... :-D A milá pani mi ju samozrejme nedala, vsak to je potom asi vela roboty šnurovat zase viazacku... takze tie saty bude treba tak ci tak znova vyskusat s vacsou suknou, lebo bez nej to urcite nie je ono... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
dobra-salón Femina Trnava - supeeeeeeeeeeeeeer maximálna spokojnosť, milý prístup, všetky doplnky aj topánky-pohodlné som mala odtiaľ. Majú teraz nové modely aj smotanových šiat a myslím, že aj celkový výber je najlepší :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?