Salón Michaela v Pezinku. Aké máte skúsenosti?

SALON MICHAELA v PEZINKU OC PLUS ake mate skusenosti v tomto salone ?
Odpovedať
Profilova fotka
su tam strasne mili, pozicala som si odtial svadobne aj popolnocne satky :-) maju tam dobry vyber
Odpovedať
Adella, preco zakladas novu temu, ked si ju uz raz zalozila? Aj tak ti tuto zamknu.
Odpovedať
Anjelinka vies, mala som pocit, ze tu je to citanejsie...zamknu a co? ale mozno ta to potesi.....pekny den ti prajem
Odpovedať
Napisala som ti IP adella2. Ja som s tym salonom bola trosku sklamana.... aku mas konfekcnu velkost? tak ma napadlo... lebo pre trosku sirsie dievcata tam maju siat dost... len 36ku som tam nenasla ziadnu... ooo prosim odpovies mi na tu IP? aby som vedela na com som. Diki ;) papa
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam parkrát vybehla, šatočky by som si aj vybrala, ale tie čo sa mi páčili, boli len v krémovej farbe... No a tá pani má tak nepríjemný pohľad, vieš, predavačka by mala prejaviť záujem, ak jej príde zákazník, no ona ani múúúúú, ani búúúúú, a keď sa človek na niečo spýta, ledva odpovie. Takže...šla som ďalej, radšej som si dala tú námahu ísť do Bratislavy...
Odpovedať
No hej... mas pravdu s tou predavackou... ale zasa... napr. hore vo femine je taka, co by ti nanutila aj vrece len nech si nieco pozicias... a stale kecala... a vsetky saty vyzerali najkrajsie.... to nemam rada... kde si si katavinka v BA nakoniec nasla? ;) ja som to vyriesila tak,ze som si kupila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mne sa tam celkom pacili saty z novej kolekcie, ale ja uz mam zajednane satky z kulturaku. :-)
Odpovedať
ahojte, v tych salonoch maju aj take velkosti pre vacsie nevesty, teda konkretne ja mam velkost 44/46 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Snehhulka, viem o čom hovoríš:-) Tá pani vo Femine nemá v hlave všetko v poriadku. Stačilo mi tam 5min. a prchala som preč:-))) Prešla som viacero salónov, vybrala som si v salóne Monika na Rajskej ul. za Tescom. Tá pani skutočne bola milá, bez problémov mi vyskúšala viacero modelov a zdala sa mi v pohode aj napriek tomu, že som tam bola tri dni za sebou a po každé som skúšala, lebo som sa nevedela rozhodnúť.
Odpovedať
pravda, v Michaele si najdu saticky skor zeny s vacsou velkostou. Pre mna bolo treba 36-38 som tam nenasla ani jedny :-(. Vo Femine hore v kulturaku som sa tiez po 3 minutach otocila. Este pol hodinu ma z nej hlava bolela. Prisli sme tam prve a za nami dve dievcata, skocila k nim, nutila nejake saty, ukazovala katalogy, vrestala, no hroza..... :-N
Odpovedať
Hahaha :) presne!!! Je divna :) Ja som si takto skusala v tom rebecca collection co je v PK oproti kulturaku... tiez v pohode, 3 dni za sebou som si skusala saty... aj je mi luto, ze nakoniec budem musiet zrusit rezervaciu... :( ked nahodou niekoho poznate, kto hlada svad. saty v PK - tak postupim rezervaciu v cene 2000,-. Na cene sa dohodneme ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Sincerity, ale šaty by Ti určite upravili na mieru. Stačí si vybrať model a upravia Ti to. Síce je pravda, že keď Ti navlečú šaty o 3 veľkosti väčšie, nemôžeš tak posúdiť, ako na Tebe budú sedieť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no isla som okolo michaely a usmievala sa predavacka , nevyzeralo to neprijemne. no nic pojdem vyskusat nejake saticky a uvidime :-)
Odpovedať
Hahaha takze som nemala len ja z nej taky pocit, ze je sialena, to ma tesi :)
Odpovedať
nie nevyzerala sialene, ale celkom milo....vyskusam a uvidim
Odpovedať
Profilova fotka
Adella2, myslím, že Snehhulka myslela predavačku vo Femine, že je šialená, nie v Pluse :-D
Odpovedať
kocky asi ste sa uz zacali bavit o roznych salonoch a aby ste adellu nezmiatli, tka jej upresnite kde aka predavska je lebo ja som pochopil aze vo femine vkulturaku je ta neprijemna, v Sincerity oproti kuturaku jeprijemna a v Michele v OC plus je taka co je taka ok :-N
Odpovedať
KATAVINKA........no neviem pisala som o Michaele. ty sa kedy vydavas? ci uz si vydata?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ešte raz: V Michaele predavačka pôsobí neochotne, tvári sa jak dva dni pred smrťou a vo Femine je jedna bláznivá ženská, tá človeku nanúti aj nemožné, len aby mala zisk. Adella2, 15. septembra mám svadbu... Ty?
Odpovedať
no je pravda, ze saty upravia na postavu, ale az potom ked si ich vyberies. A ja som si nevedela vybrat saty ked som si ich musela drzat a nevedela som sa v nich prejst lebo by mi padli. A tiez nie je dobre to velke rozpatie, ked upravuju saty fakt o 5 cisel... Este raz upresnim moj nazor na PK salony: Femina /je hore v kulturaku - babizna jedna uvrestana - hroza/, potom v Pluse - pre mna len velke saty ale s damami tam som nemala problem - boli mile, a salon oproti kulturaku - tam bol pre mna maly vyber, ale predavacka tam bola velmi mila.
Odpovedať
Baby, kde v PK robia kvalitne a hlavne pekne gelove nechty? a za ake ceny - tak cca? nemam šajnu, kvoli praci som nutena zriekat sa gelovych... :-( ale na svadbu urcite chcem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky.....ma z vas niektora svadbu vo Vinarskom dome? ;-)
Odpovedať
Ahoj zlaty. Ja mám svadbičku vo Vinárskom dome, 29.09.2007, už sa tam moc teškáme. :-) . Aj vy tam máte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Sue ano aj my 7.jula.....uz mate vybavene vsetko?
Odpovedať
Ahoj zlaty. Áno v podstate, to hlavne už máme všetko. A vy? Koľko hostí máte vo Vinárskom? My 90. Tak dúfam, že sa tam zmestíme. ;-) .Inak z Pezinka sa mi tam páčilo najviac, čo sa týka miestností, kde sa konajú svadby. A to som bola skoro všade. Máte krásny termín, to ste asi museli skoro všetko zajednať, Tak mi aspoň povieš , ako ste boli spokojní vo Vinárskom. pa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Suellin:A dali ste si uz urcene menu alebo pomanene?Kolko Vas to cele vyslo?A napoje?My budeme mat tu mensiu salu,lebo druha uz bola obsadena....je nas 55,dufam,ze sa tam dame...tych druhych je ovela menej,ale objednali ju skor...S vybavovackami sme zacali uz v oktobri ;-)
Odpovedať
Ajoj Zlaty. My sme si vybrali myslím, to menu C. Len si k tomu dávame ešte svoje pečené prasiatko. Myslím,že na osobu to vyšlo 1500 aj s nápojmi, kávou a táááák. To máte tiež dosť ľudí. A kde budete mať obrat? A odkiaľ ste, ak sa môžem opýtať? My sme z Limbachu, aj sobáš ubde v evanjelickom kostole v Limbachu. Len teraz sme sa presťahovali do bytíku v Pezinku. A vy, ktoré menu? A ču už všetko máte? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata! 11.8.2007 budeme mat tiez svadbu v Pezinku - u Matysaka - Vinum Galeria Bozen, vsetko je uz pripravene a dohodnute. Vo Vinarskom dome sme ubytovali svadobnych hosti z mojej strany, je to tam velmi utulne a aj pristup pani prevadzkarky bol ustretovy. "Jediny problem" .... dost velky problem .... mame ale s kostolom a s panom fararom. Ked sme za nim boli, slusne nas odmietol, vraj ked nie sme z jeho farnosti, nemoze nas v Pezinku zosobasit.... nemate niektora podobnu skusenost, alebo neviete nejako poradit?.... zacinam byt z toho dost nervna 8-(
Odpovedať
tchitchi, skusila si sa ist spytat do frantiskanskeho kostola? Neviem kde presne je ta matysakova galeria, ale ak tam kde ma predjnicku s vinom tak to mate na pat krokov. A franziskani byvaju pristupnejsi...Okrem toho ten farar sa spraval zle, on vas ma zosobasit hoc nie ste z jeho farnosti. Vasa farnost vam len vystavi delegaciu a to je vsetko...Podla mna ma na ten termin uz nejaky iny program a vymyslel si tutu "hovadinku"
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, ja som tiez z PK, thitchi to je sila s tym fararom,,,my budeme mat obrad v evanjelickom kostole v PK,,,je sice jednoduchsi, ale zato pani fararka je strasne mila osoba, uuuplne zlata,, na toho pezinskeho farara uz som viac krat pocula, ze je neprijemny,, skus v tom klastore, mate to od matysaka fakt 5 krokov ten klastor je este krajsi nez tie dva katolicke kostoly v meste,,, drzim palce,, ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?