Salón Nicole v Bratislave - skúsenosti

Prosím aké máte skúsenosti so svadobným salónom NICOLE v BA? :-)
Odpovedať
úplne výborné. včera som si tam rezervovala šaty a majiteľka je veľmi milá :)
Odpovedať
Tiež tam mam rezervovane saty...........najprv boli uplne divne,ale potom uplny opak
Odpovedať
A pri rezervácií ste platili plnú sumu? Koľko Vás to stálo? ďakujem každá rada je cenná x-)
Odpovedať
nie,platila som polovicu
Odpovedať
presne.. aj mne pripadali najprv divne, ze co tam chcem :) ale potom ako som si saty skusala, tak uplny opak.. :) ja som platila nieco menej ako polovicu a zvysok potom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem len a len pochválit, perfektny pristup, luxusne saty. Zaplatila som co najviac zalohu, nech potom nemam stresy:)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ďakujem baby ste super :-D
Odpovedať
@sarah406 ja mam tiez super skusenost...trpezliva majitelka aj cela jej rodina...vyskusili namne cokolvek(tiez som 38, dokonca 40)...povymyslali,pokombinovali....dokonca mi jej muz zabavil dceru:)wau!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja som bola nadmieru spokojná. Objednávala som sa cez e - mail. V pohode a na čas ma prijali. Dokonca si majiteľka telefonicky zisťovala, či som prišla (zrejme nemajú s objednávkou cez net dobré skúsenosti). Vopred som im nahlásila, ktoré modely chcem skúšať, poskúšala som, poprechádzala sa v každom jednom, moja svedkyňa ma nafotila hádam z každého uhla :-D... Potom mi ešte nosili šaty, podľa toho čo som skúšala - podobné typy, potom také, ktoré si mysleli ony, že mi sadnú... No vážne som nečakala taký super prístup. Myslela som, že tam budú zamestnankyne chodiť "horenos" a všetky úkony navyše im prídu ako hrozná tragédia. Ale všetko bolo naopak :-) takže ja môžem len chváliť... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
v BA su aj lepsie salonyy - Vivienne alebo Fany, Valentino, kde maju predavacky uzasny pristup a obrovsky vyber
Odpovedať
Článok sa načítava...
a nevies ktore su lepsie salon nicole ma dobre referencie.
Odpovedať
No ja mám tiež veľmi zlú skúsenosť v salóne nicole,mala som pocit že čo tam robím,otravujem,teda ako vyskúšať mi dali šaty aké som chcela,ale úplne má presviecali že sa hodia každé ktoré som na seba obliekla,ale o pravde som skutocne presvecena nebola,naopak milé boli v el,ale kúpila som si šaty v salóne carolines,a hlavne má dostali hneď ako som ich videla,a servis tam bol super,aj ked som minula viac ako som plánovala,som spokojná.odporúčam.
Odpovedať
@diamontko ano aj tam sa celkom salo.
Odpovedať
@orchidea121 možno práve preto že sa asi o to majiteľka zaujímala...ja som bola sklamaná prístupom a potom sa to uz aj od toho odvijalo....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?