Salón Regina v Topoľčanoch. Treba sa vopred objednať?

Ahojte. Budem sa vydavat 13.09.2008 a planujem obehnut salon v TO - Regina. Planujem tam vsak zajst zajtra - treba sa tam vopred objednat, alebo staci, ked tam prideme...? A neviete mi povedat, ake su tam panie predavacky, aky maju vyber siat a co je v cene a co nie je, s cim ste boli u nich spokojne a s cim nie a posledna vec, ci sa v salone daju skusane saty aj odfotit..? lebo u nas v PE v Milady sa bohuzial fotit nemoze, pride mi to ale divne, pretoze ked skusam viacero siat, neviem si riadne vybrat... Dakujem vsetkym za odpovede a rady...
Odpovedať
1
2
5
Ahoj kotenko. Salón Regina je vraj dobrý, aj predavačky sú tam ochotné. Ja som ich ešte nezažila, ale kamarátka si tam vybrala. Ja sa tam tiež v blízkej dobe chystám. Či sa tam môže fotiť, to teda neviem.
Odpovedať
A o žiadnom objednavani som zatiaľ nepočula, takže tam skus rovno zajsť.
Odpovedať
Profilova fotka
Neobjednáva sa tam, predavačky /majiteľka s dcérou/ sú super, vo všetkom vyjdu v ústrety. Mne dokonca dávali šiť bolerko. Ja som s nimi bola maximálne spokojná. Čo sa týka ceny, myslím, že v cene šiat sú len šaty (vrátane kruhov, prípadne korzet a sukňa), ale závoj a ostatné doplnky sa platia zvlášť. Ale či sa dá fotiť, neviem, neskúšala som, ale podľa ich prístupu by som povedala, že áno. :-)
Odpovedať
ja som tam fotila :-D a bola tam ta starsia pani. ja som s pristupom bola tiez v podstate spokojna, ale nakoniec som si predsa len vybrala v Milady v Novakoch, aj doplnky som mala v cene, aj saty su podla mna krajsie (teda aspon vtedy boli) a fotila som aj v Milady ;-) inak tajne sa sa fotit vsade, v kabinke si odfotite saty (aspon mobilom), len si musite vypnut zvuk na mobile, aby to necvaklo. kotenko - daj vediet, ako si pochodila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, do tohoto salonu mam poukazku na 1500 sk ktoru som vyhrala a nemam ju ako vyuzit - som z BA. Plati do 12/2008 ak by mal niekto podobnu poukazku do salonu v BA - rada vymenim alebo odstupim - cena dohodou
Odpovedať
lualu - skus bazar ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Do tohoto salónu sa chystám aj ja po nasledujúcej skúsenosti. Ide o svadobný salón v Partizánskom a lepšie povedané o jeho zamestnankyňu. Cez týždeň som si dohodla termín, keďže najprv som chcela ísť do PD alebo do Novák, len po telefonáte som zistila, že sú na výstave, na ktorú sa nemám bohužiaľ ako dostať ( jedine bus a to precestujem pol dňa). Pani povedala áno prídite ku mne, na koľkú Vám to vyhovuje, ešte som si myslela, aká je milá a ochotná, že sa jej v sobotu chce vstávať . Tak sme sa dohodli na 9. Dnes ráno som tam prišla , na moje prekvapenie, vybavovala už zákazníkov, ale v pohode, keď si privstali a boli tam predo mnou, nech sú vybavený. Počkala som kým dokončia objednávku, v očakávaní, že potom sa tá "milá" pani bude venovať mn,e ako sme sa dohosli. Medzitým však prišiel iný pár, ktorý už mal šaty vybraté dávnejšie aj spísanú objednávku, len si chceli doobjednať oznamka a pod. Pani mi medzi rečou povedal, nech sa teda nachystám, že mi dá spodničku.( podotýkam, že svadobné šaty si skúšam prvýkrát, nemal mi kto poradiť tak sa spoliehala na to, že v takom svadobnom salóne robia dámy, ktoré mi poradia)Dala mi šaty, ktoré mi padli do oka, bez toho , že by zhodnotila, podľa svojich skúsenosti, na taký typ postavy sa to príliš nehodí, potom ma ešte "zďubala, že ten môj dekolt nič moc - ďakujem za povzbudenie - a potom ma nechala samú stáť v tých šatách asi 10 minút a bez slova si odišla robiť svoju robotu. To už mi praskli nervy, slzy vybehli do očí, vyzliekla som si nejak tie šaty, obliekla sa a radšej som odišla preč. Takže tak skončila dnešná skúška mojich šiat, v svadobnom salóne M.... v Partizánske vďaka jeho "ohromnej" zamestnankyni. Jej sa môžem už len poďakovať za znepríjemnenie celého tohoto víkendu a aj celkových príprav na svadbu - už som si povedal, že sa vydám aj v nohaviviach - radšej , ako absolvovať ešte takúto skúšku šiat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja som si bola skušat šaty v Regine. Objednat sa netreba, fotit sa môžete, prístup na jednotku a šaty.... ja neviem. Ke som od tial išla bola som nadšená, ale ked som išla do Diamondu v Nitr rýchlo som na ne zabudla. Ak chcete velmi jednoduché šaty tento salón je idealny. Ale to bolo v july. Bola som tam nedávno len tak pozrieť a nové modely vyzerali pekne. Cena by mala byt za všetky 8900sk, ale neviem ci všetko dokopy. Kamaratka kupila šaty za 6000sk, zavoj požičanie 300sk.
Odpovedať
janinej - drz sa motta, ktore mas v pase ;-) asi mala pani vela roboty, nie? myslim, ze nevestam sa tu stavaju ovela horsie veci - mila pani, saty super a ked si ides po ne, tak nastane problem. ale verim ti, ze pocit stastia a radosti ti to asi nesposobilo... :-S
Odpovedať
Ahoj Janinej :-) ja som bola tiez v salone kde ty v PE a mam podobnu zlu skusenost s tou pani co tam robi...neviem ci jej uloha je odhanat potencionalne zakaznicky ale dari sa jej to...ja som tam prisla jednu sobotu bez objednania,bola tam len sama bez zakaznikov ...pacili sa mi tam len jedny saty a chcela som si ich vyskusat, na moje obrovske prkvapenie mi povedala,ze to uz nestihnem a pritom mala mat otvorene este viac nez hodinu :-| nedaj sa znechutit touto neochotnou pani ;-)
Odpovedať
Ja sa chystam do salona Regina v TO,tak vam potom napisem moje zazitky :-)
Odpovedať
Ja som bola v salone Regina v TO vcera...a poviem Vam, ze tak ochotnu osobu nenajdete asi nikde....Myslim, ze aj ceny su prijatelne a v cene siat je aj zavoj...ked by ste chceli aj korunku, tak za tu sa doplaca...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, ja môžem Reginu iba odporučiť. Skvelý prístup, ochota poradiť a žiadne reči, že "sekne to ako uliate"aj keď sa v tom necítite dobre a chcú z vás vyťažiť peniaze. Ja som bola presvedčená, že okrem bielych šiat iné nechcem a keď som zbadala vo farbe šampáň, tak som váhala ale povedali mi pravdu, biele ma iba zbelovali a pôsobila som v nich príliš bledá. Pri prvej návšteve som si hneď vybrala, skúšala som viac ako dve hodiny, lebo som si nevedela vybrať a doslova na mňa dávali všetko, čo som obliekla (našťastie toho bolo dosť). Skúšala som aj po skončení otváracej doby, vôbec im to neprekážalo, že sme ešte tam a len povedali, aby som si v kľude vybrala, je to dôležité rozhodnutie, žiadne naháňanie. Kvalitou sú tie šaty veľmi príjemné, nikde nebolo vidno, že by boli zažlknuté. V cene som mala závoj a šaty, bolerko a korunku som si doplácala za požičanie. Fotiť sme mohli všetko, čo som mala na sebe, takže mám kopec fotiek zo skúšania. aj to je dobrá vec, pretože na fotke človek sám seba lepšie posúdi ako keď sa iba vidí v zrkadle, predsa na svadbe vás budú všetci fotiť. Bola som tak okrem skúšania viac-krát, lebo som stále pokúšala šťastie a chcela som vidieť ešte novšie modely, ktoré im prišli a vždy boli ochotné poskúšať niečo nové. Aj tie novšie boli krásne, len na môj jednoduchší vkus som zostala predsa iba pri prvých ktoré padli do oka. Myslím, že cenovo Regina drahá nie je, v porovnaní s nitrianskymi salónmi je lacnejšia, nemusíte si kupovať závoj, veď čo s ním potom. takže ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť, určite by som tam išla znova. A ďalšia vec, ja som si so sebou vzala poradkyne (kamošku a maminu),či náhodou nebudú pani predavačky hovoriť niečo nútene, ale vôbec nie. Takže sme si ich tak trošku odskúšali, ale fakt sú pravdovravné a majú toto v malíčku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky. Ja som mala tiez saty zo Salonu Regina. Je tam velmi mila obsluha. V cene som mala saty, stolu, zavoj a aj kyticu na auto. Vyskusala som asi 12 siat, kazde som si odfotila, dokonca niekedy ma odfotila aj sama majitelkyna dcera ;-) Takze pristup vazne na jednotku x-) Pred svadbou mi v pohode pozicali zavoj, korunku a aj nejake sponky do vlasov, aby som ich mohla doniest kadernicke, ked som mala skusku svadobneho ucesu. Saty som si bola potom skusat este aj mesiac pred svadbou kvoli tomu, ktora bizuteria sa bude najlepsie hodit, a vobec im to nerobilo problem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.......chcem sa spýtať....v Salone Regina sa dajú vybrať a objednat aj svadob.oznámenia a ja s fotkou, keby som chcela??? neviem ešte som tam nebola....ale chystám sa v apríli...tak preto sa pýtam...vyjdu ma tam lacnejšie ako v tlačiarni, poradte ak viete.........dakujem A ta tlačiareň TRISTANPRESS na ulici smerom k nemocnici, ešte funguje????dakujem za odpovede Papa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Caute, ja som bola tiež v Regine, bola som nad mieru spokojná s ich prístupom, ochotná obsluha a mali so mnou kopu trpezlivosti, pokým som si nevybrala tie správne šatičky. Môžem len doporučiť. Chcela som obehnúť viacero miest, napríklad Nitru, ale v Regine som si vybrala, takže už nemám žiadne starosti so šatami. Horšie to bude s pánskymi oblekmi. Poznáte v TO nejaký skvelý obchod s oblekmi??? Díky nevestičky.
Odpovedať
Profilova fotka
salonka mne sa lúbi výber pansk.konfekcie v Milenium pasáž, môj drahý mal s tede všetko a boli sme moc spokojní .
Odpovedať
Profilova fotka
Dandulik v Regine robia oznamka vätšinou s Pamasu /aj ja som mala od nich/ a bola som moc spokojná. Ale ako sa pýtaš konkretne na tie fotky hmm...to neviem lebo tam sa dali vyberať len so vzorov. Moja mutti si dala robiť pozvanky v Tristt. na *50-tku/ vzor zlata*oranž. no a vyšli festovo draho...ale ide asi o to aký papier zvolíš a + počet písmenok.
Odpovedať
Diky trinitylex za tip, najbližšie tam skočím kuknúť a uvidíme. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Baby, neviete mi poradiť ako je to so šatami v Regine? Keď si napr. nejaké zajednám a potom napr. výrazne schudnem, či sa dá pred svadbou zmeniť objednávka na iné šaty? Plánujem do svadby schudnúť asi tak 15kg a to bude už dosť vidno. Koľko dopredu tam treba ísť šaty zajednať? Môj termín nebude zrejme veľmi vyťažený, ale aj tak. Kedy si šaty môžem prísť prevziať. Ja by som ich potrebovala už vo štvrtok.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi v Regine to isto nebude žiadny problém,,,moja kamarátka dala zálohu šaty vybrané a nakoniec do termínu svadby menila tuším že trojo !? ja sa čudujem že s nou mali takú trpezlivost :-x Fúú no a 15kg je tada patrične dost :-N tak držím palec aby ti to vyšlo,,a never tomu že v máji nie su vyťažené termíny,práve opak máj a september vedie, ja som bola v Regine 8 mes. pred termínom,i ked my všetci hovorili že stačí polroka,,ale ja už som nemohla vydržať :-D Takže je to na Tebe.
Odpovedať
andzi,velmi by som sa nespoliehala nato ze ked schudnes a budes chciet potom zmenit saty ze budu mat nejake ktore sa tebe budu pacit.Ja som mala tiez saty odtialto zo salonu a vyberala som si ich pol roka dopredu a par kuskov ktore sa mi pacili mali uz na moj termin objednane.Ale nakoniec som si vybrala nadherne a bola som s nimi spokojna ;-) A urcite sa objednavka da zmenit lebo ja som si tak zmenila asi tyzden pred svadbou popolnocne a to uz som mala tie druhe vybrate.Pre saty som si bola vo stvrtok nakolko mi to sama majitelka navrhla lebo ze v piatok toho budu mat vela a mne to len vyhovovalo aspon som sa mohla dlhsie doma kochat pohladom na ne :-D :-D
Odpovedať
juj, baby, teda ste ma nepotešili....tak čo by ste mi radili? vybrať si hneď menšie číslo? Alebo sa tie šaty budú dať upraviť potom? Schudnúť schudnem určite, pretože som si to zaumienila a musí to ísť. Určite sa pôjdem pozrieť aj do iných salonov, ale nechce sa mi behať moc ďaleko, určite však pôjdem do salonu Diamond v Nitre a do Amarelu v Trenčíne. Neviete mi poradiť, že ked budem mať šaty vzadu na šnurovačku, či sa dajú upraviť na postavu potom a ak áno, tak asi o koľko maximálne? Nikdy som také šaty nemala na sebe, len sa mi také páčia na fotke, preto sa možno pýtam blbo. A nebudú potom veľké cez boky alebo ako také šaty sedia na postave? Dík
Odpovedať
Andzi väcsinou ked je na satach snurovacka tak je od vrchu az po pas a pootm je uz len velka siroka sukna takze urcite sa upravit daju.Ja osobne som mala saty velkost 34 a este mi boli velke a museli mi ich zuzovat,takze vsetko sa da samozrejme pokial napr.z cisla 42 nemienis schudnut aspon na 36...to by bolo potom uz upravovanie asi obtiazne.Ale ak pojdes do nejakeho salonu a povies ze chces schudnut tak ti poradia aku velkost treba vyberat a ktore by sa ti hodili a podobne...ved nato tam tie predavacky su nemaj strach ;-)
Odpovedať
mery.maja: tak dík, potešila si ma trošku, aspoň sa nebojím vkročiť do salonu. do svadby máme ešte 9 mesiacov, ale asi ešte počkám aspon 2 mesiace a na prvú skúšku šiat pôjdem štíhlejšia dúfam, že aspoň o 7 kíl.
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi príjemný prístup k zákazníčkam, odporúčam...netreba sa objednávať, Ja som tam prišla len tak a skúšali sme. Poradili mi. Síce som si šaty nakoniec vybrala v inom salóne ale cítila som sa tam príjemne.
Odpovedať
anchela: a v ktorom salone si si vybrala šaty ak sa môžem opýtať?
Odpovedať
Profilova fotka
andzi vraj i v PE v salóne Milady maju šikovný výber x-) ja už som tam nestihla behnúť lebo som sa bezkonkurečne zalúbila do tých mojích ;-)
Odpovedať
Trinity: a ja som zase počula na Milady veľmi zlé referencie. Viď vyššie skúsenosti janijej.
Odpovedať
ahojte tak v PE v Milady maju podla mna uplne otrasny vyber siat, my sme tam nenasli ani jedni ,co by nas zaujali na stranke sme si vyhliadli take,ktore by mohli byt,a ked sme prisli do partizanskeho,tak nas poslali do prievidze,ze tam su, no...takze uplne sklamanie,nula bodov nakoniec sme vybrali v regine,uplne nove,krasne, fakt taky vyber, ochotu som necakala...asi tolko z mojich skusenosti
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?