Skúsenosti so salónmi Zoya a Wem v Trenčíne

Ahojte nevesty, som tu nová a neviem sa este celkom dobre zorientovat v tychto temach. Ak mi viete poradit budem strasne rada. Svadbu mame 8.juna a teraz to vsetko davame ako tak dokopy, takze kazda rada ktoru mi date bude mat pre mna cenu zlata. Chcela by som mat fakt pekne saty, kedze je to raz za zivot:-). U nas v okoli Partizanskeho sa mi nič nelubi. Počula som chvaly na Zoya salon a Wem salon. Len zas nechce sa mi trepat z PE do Trencina pre nic. Viete mi poradit, ci sa to oplati? Popripade iny fakt dobry salon v Trencine alebo okoli? Dakujem vsetkym za rady :-)
Odpovedať
Akurát som minule išla okolo Wemu a tak nenápadne pozrela do výkladu, zvedavá na šaty. Krásne, vraj Pronovias. Ako je to tam s cenami neviem. Zoya ma nejako neberie. Mali prehliadku v Tatre. Neviem, ale tie šaty čo tam mali ma neoslovili. Také gýčové na mňa.
Odpovedať
Profilova fotka
@martusikpe Ahoj, ja som si skúšala v Zoyi, majú tam všelijaké, niektoré aj dosť obnosené, záleží podľa tvojej veľkosti, najlepšie, ak máš takú veľkosť, že oblečieš šaty čo neboli ešte upravované - čiže ich ešte nikto nemal. Tiež v salóne Ália majú krásny výber - tam som si nevedela vybrať a vedia celkom poradiť. skús tam, a určite sa ti oplatí ísť tam, PE - TN nie je tak ďaleko :-)
Odpovedať
@luzickapet škandál s pravosťou šiat? O tom neviem, ale mňa takéto žabo - myšie vojny, ináč povedané konkurenčný boj ani nezaujímajú. Hej, máš pravdu, vyzerali obnosené.
Odpovedať
Uf, fiha to som nevedela, ze tak rychlo dostanem odpovede:-). Dakujem. No, neviem, asi by som chcela znackove saty, neviem je to raz za zivot, tak sa asi oplati investovat do znackovych. Ako bola by som dost nerada keby to každy videl, ze mam polske saty. Ci? Obnosene tiez nechcem, videla som v salonoch, ako vizeraju taketo saty. To si asi priplatim za požičovne. Asi sa fakt oplati viac pozerat na kvalitu ako na cenu,uvidim asi to risknem a behnem do Trencina. A kde najdem ten Mylady? A aké ma pozicovne?
Odpovedať
@jajunka11 že šnúra na prádlo, ja nemôžem :-D :-D :-D teraz ani nezaspím, čo sa budem tak rehotať :-D
Odpovedať
No ja som išla do toho salonu Wem s tym, že tiež som počula, že je tam také vysoké požičovné okolo 700€, to som neni ochotná zaplatiť, ale tak chcela som si aspon vyskušať také šaty. No bola som milo prekvapená, keď mi tá predavačka povedala 390€ aj s doplnkami, vybrala som si síce také jednoduchšie, ale tak materiál a kvalita -neskutočné, nádherné :-) Myslím, že najdrahšie tam boli za 590€ a pozerala som na nete a tie Pronovias sa predávajú okolo 2500-3000€.
Odpovedať
Profilova fotka
takze ja som tento mesiac pobehala asi vsetky salony v trencine, dubnici a jeden v ilave...v trencine som bola dost sklamana, aj ked v salone Alia napriklad mali niektore saticky pekne, ale nic pre mna...Zoya sklamala asi najviac....malinky vyber a niektore aj poriadne zosednute :-/ najviac sa mi pacili saticky v salone GAbrielle v Ilave. velky vyber, mila pani majitelka a hlavne vsetko naaadherne cistucke :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@martusikpe a co napriklad http://www.svadobkamarilyn.sk/kontakt... ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jajunka11 v mylady som nebola, lebo ked som zistila, ze s mojou postavou /velke prsia, uzky pas/ na seba nic nezozeniem, tak som si dala saty usit v krajcirstve Jasmine v Trencine. Este som vahala nad tou Ilavou, lebo tam mali najkrajsie sty a majitelka bola ochotna, ze by mi dala aj usit vacsie, len som sa obavala, ze by mi nesadli...neviem, odkial maju saty, ale mne vravela, ze si ich davaju sit do spisskej novej vsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajunka11 mne nic ine ako usitie nezostalo...jednoducho, ked potrebujes cez prsia 44 a v pase 38, tak v salonoch nic nenajdes :-/ este ma caka len prva skuska...mam velky strach, ale verim, ze to bude dobre...v Jasmine bola velmi mila pani a pokial vsetky saty, co mi ukazala na fotkach naozaj sili, tak klobuk dolu :-) predstavu som mala jasnu...ale usit som si dala uplne nieco ine...takze som zvedava na vysledok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som mala satky z mylady a bola som nadmierku spokojna. Saty boli za zips, ktory bol ale schovany a na chrbe boli krasne gombicky. Satky mi upravili podla mojich predstav, dokonca odparali celu vlecku atd. V zoyi maju skvely pristup, ceny a tiez rozne doplnky. Zalezi od vkusu nevesty, kde si vyberie. V Danici bol otrasny pristup, urcite neodporucam.
Odpovedať
Pozrite, každý si musí vybrať sám. Ťažko to takto generalizovať. Choď sa presvedčiť osobne. Mylady má pekné šatičky a prístup je úžasný. V Zoyi sú tiež veľmi milé a ich nové šaty sú veľmi pekné. One Day ma neohúril. WEM vyzerá, že má veľmi pekné romantické modely.
Odpovedať
Profilova fotka
650-700eur za pozicanie siat?to je vtip?
Odpovedať
Profilova fotka
@miseles tak to v trencine si pytaju take sumy ked v blave su saty pronovias aj za 550? Zaujimave :)
Odpovedať
Baby, mne sa to zdá divné. Ja som tam bola a čo som sa pýtala tej baby tak majú najdrahšie 590,-. =-) Odkiaľ mate také info o cene? Ja som to síce tiež čítala tu v nejakej diskusii a je pravda, že toľko som nebola ochotná dať. Ale išla som tam, lebo tie Pronovias majú aj v Nicol v BA a chcela som tie šaty aspň vyskúšať. A nakoniec mám šaty od nich za 390,-, také jednoduché krásne, ale som najšťastnejšia na svete:-), presne aké som chcela, jednoduché,lahučke a so super materiálu. :-) a to som si ich tam bola už 2x skúšať, najprv s babami a potom s maminou:-)
Odpovedať
Ahojte, ja som bola skúšať šaty vo Wem, ale len spoločenské, čo potrebujem na september. Vybrala som si také zelené, fakt pekné a dobre sedia. Ako je to s požičaním svadobných, to neviem. Ale tie čo som tam videla boli krásne. Inak s obsluhou predavačky som bola spokojná. Bola milá a hlavne trpezlivá (keďže som dlho skúšala a vyberala)a hneď nám ponúkla aj občerstvenie :-)
Odpovedať
Ahojte všetky:-), ďakujem vam za odpovede strasne moc. Dlho som sa neozvala, bola som sa nakoniec pozrieť aj v Trenčíne. Najviac som sa tešila na Mylady :-), ale som sklamaná, šaty sa mi tam zdajú také obyčajné, ničím vynimočné taký štýl máme aj v Partizánskom. A to som sa tam strašne tešila :-((((((((. Potom som išla do Zoji, tam sa mi šaty nepáčili, také trošku tortovo-gíčové, neviem aspoň mne sa zdali, ale výborná cena. Wem, krajšie šaty som ešte nevidela, krásne čipkové, presne vysnívané a všetky nové, ALE tá CENA-nechápem!!!!! :-o pre mňa bez šance :-( . Chcela som isť ešte do Danici, ale tam majú len telefón a len na objednávky. Nakoniec mi ostáva fakt asi požičať si tu niekde z okolia. :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?