Svadobné salóny v Nitre a okolí

Profilova fotka
Ahojte baby, poradte mi prosím nejaký dobrý salón, hlavne aby bolo predavačka ochotná, milá a aby aj poradila. Bola som v jednom salóne, ale bohužial nemám dobrú skúsenosť s prístupom. Ďakujem 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka28 v Nitre odporúčajú nevesty Diamond, ja som však bola v Seredi :-) tam je Salón Dolce Víta aj Eva Mária hneď pri sebe.
Odpovedať
salonlili Hurbanovo ;-)
Odpovedať
Ahoj, síce je to salón 40km od Nitry, ale môžem odporučiť salón - http://salonlamour.sk/ - je v Bošanoch a majú tam naozaj krásne šaty a predavačka/majiteľka je naozaj prívetivá.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_stotka diki Jarka, ale práve s ňou som mala veľmi zlú skúsenosť.
Odpovedať
@tanicka28 To ma mrzí, poväčšine si tento salón dievčatá chvália a prednedávnom som sa bola s kamarátkou pozrieť na ich prehliadku kolekcie 2019 a musím povedať, že majú pekné šaty, ktoré idú s dobou. Šaty idú za požičanie od 540€, takže by som očakávala iný prístup... Ja som si požičiavala šaty nakoniec z Milady z Prievidze, tam boli veľmi milé predavačky a nemali problém mi šaty previezť z PD do Partizánskeho, aj šaty mali v dobrej cene, či už na predaj alebo na požičanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_stotka ja co som si skusala, pozicanie vyslo 700€, akonahle pani zistila, ze na moju postavu saty nema, jej komunikacia ma velmi nemilo prekvapila, nakolko nemala najmensiu snahu sa uz ani rozpravat. Bola to pre mna dost zla skusenost, nakolko som odporucania mala nielej od jednej nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakubcinova ďakujem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lilimonika ďakujem 😊
Odpovedať
@tanicka28 Tak je to potom z jej strany neprofesionalita. Každý svadobný salón musí rátať s tým, že ak tam aj nevesta príde na skúšku, nemusí si šaty vypožičať práve tam. Prajem ti, nech si svoje vytúžené šaty nájdeš a nemusíš sa báť, v iných salónoch sa budú k tebe správať lepšie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?