Svadobné šaty: kúpiť či požičať?

Ahojte. Potrebujem poradiť v pár veciach :-) Svadba bude budúci rok v máji. Kedy mám začať s výberom? A hlavne čo je lacnejšie kúpiť či požičať? Nechcem aby to vyznelo blbo, ale máme daný rozpočet a priateľove aj moje šaty by sme chceli zvládnuť do 500€. Je to reálne? PS: Dôležitá informácia: ja mám veľkosť..vlastne ani neviem presne akú, ale okolo 48/50. Trnava
Odpovedať
Ahoj, ja osobne som si saty skusala 4 mesiace pred svadbou a hned som si ich aj zarezervovala ... Bola som v dvoch salonoch, predtym som si pozrela na nete co maju v ponuke a isla som takpovediac na istotu ..... Pozicanie mojich siat stalo 300 eur a manzelov oblek nas vysiel na 120 eur (nie su tam zaratane topanky ani kravata) PS: aj ja som z TT
Odpovedať
@hanicka14 Ja som napríklad šaty kupila a uvidím či sa mi podaria predať ak nie nevadí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám ešte o číslo viac a čo je na tom ? :) objednala som si šaty z číny za 75 eur pričom na slovensku ich predávajú za 851 eur a každý mi ich chválil že aké krásne že kde si ich zohnala ? a to keď som povedala cenu to len pozerali a hlavne pri fotení som ich celé zašpinila od trávy a dokonca prispelo aj trochu blata, na svadbe som sa tak bláznila, že som ich roztrhala a vôbec ma to netrápilo bolo mi to úplne jedno lebo sú moje a keď ich vyčistia pekne tak ich možno časom predám a keď nie tak si ich nechám na pamiatku a vlastne možno ich ani nebudem skúšať predávať.
Odpovedať
Ďakujem baby za rady. :-) A @lilyianka v ktorých salónoch si bola?
Odpovedať
Bola som v saloneŠarm na Vajanskeho a tam som si aj vybrala šaty a este v Simoon pri hasicoch,ale tam sa mi nepacil personal.....na Rybnikovej ten novy salon bol zatvoreny a aj na Študentskej,bola som totiž skusat v sobotu :-)
Odpovedať
@ajusa11 ahoj ajusa, nechcem byť zlá, ale veľmi by som chcela vidieť tie šaty za 75e a original za 851e, lebo neverím, že je to to isté. Prosím neber to ako urážku, len ma to fakt zaujíma. Dík. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
šak si pozri album už tam mám pár fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadbu v zahranici, takze som si ich pozicat nemohla, v UK nie su pozicovne, takze jedine kupit. Ale ak by som mala svadbu na Slovensku, tak by som si ich radesj pozicala, po svadbe ich vratis a mas pokoj. Vzdy som hovorila,ze si ich necham na pamiatku a uz sa 2x so mnou stahovali, ale teraz ich uz nechcem tahat zo sebou, ideme do zahranicia. Su mi na obtiaz, stale ich len presuvam a su dost velke.
Odpovedať
ja som mala svoje saty, site na mieru, kedze mam nie velmi konfekcny typ postavy... a po svadbe som ich darovala :-), kedze tiez zaberali miesto doma... mala som dobry pocit, ze som mohla urobit radost niekomu inému a saty boli este vyuzite.
Odpovedať
Asi si aj ja dám ušiť, keďže som tu veľa čítala o tom, že v salóne zaplatíš zálohu, pri prevzatí plnú sumu a ak natrhneš šaty zálohu si nechávajú na opravu..čo sa mi zdá dosť veľa. Našla som tu jednu pani čo šije na mieru a víde to okolo 200eur. Poznáte niektorá firmu "môjanjelik"??
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kup si saty. nam lialo cez svadbu a ked som si pomyslela co vsetko som im mohla urobit a potom este okrem 500e pozicovneho cvakat za poskodenie siat, az mi bolo zle. a okrem toho ziaden stres teraz si ich vyzdvihni a presne teraz ich vrat. nestihli sme sa kvoli pocasiu pofotit, nevadi, saty su moje a mozem sa fotit v nich aj sto krat na roznych miestach a este si v nich aj zaplavat v jazere na zaver :DD a ked im daco urobim, no co uz, znizim patricne cenu a krasne saty bude mat este ina nevesta. spodok sa osucha a zaspini aj tak :))) a kupne vyjdu lacnejsie oooovela a este je sanca, ze sa ti nieco z ceny vrati. len si najdi dobru krajcirku ak si chces dat sit, zla ti ich moze pekne predrazit
Odpovedať
@skylarr presne, ja som sa rozhodla, ze chcem v satach fotky zo vsetkych rocnych obdobi :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@methexis tak tak :) jesen sa este len blizi, zima je tu co nevidiet :)))
Odpovedať
Ja mam uz jedny saty vyhliadnute a premyslam, ze si ich kupim. Pretoze su skoro cenovo rovnako ako keby som si ich niekde pozicala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?