Svadobný salón Amarel v Piešťanoch. Poznáte?

Vraj tam má pobočku... mala by som to bližšie než do trenčína... Poznáte ho niekto?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja poznam ten v TN a mozem len odporucat - obsluha je super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola aj v TN aj v Piestanoch. Maju dobru ponuku aj tam aj tam. Som z NMnV tak mi to bolo jedno, tak som si vybrala saty v Piestanoch ale doplnky, kosele, topanky a pod maju podla mna lepsie v TN. Tak som chcela ci by sa mi dali potom preniest saty v Piestan do TN a tam by som si to vsetko zobrala a nebol problem. Takze saty mi donesu z Piestan do TN a tam si ich aj vyzdvihnem. V TN som si vybrala aj boty, doplnky a saty na prezlecenie. Ked ches tak skus obidva lebo ponuka je rozna a potom sa dohodni s nimi a ked tak ti na dany termin donesu saty tam kam budes chciet.
Odpovedať
Babenky a jak sa pohybujú cenové relácie v tom salóne? :-)
Odpovedať
Predpokladám, že tak ako v TN - do 9000Sk
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez mozem odporucit salon...bola som v TN a nemam slov...spokojna so vsetkym...aj topanocky som si tam kupila...fakt odporucam...
Odpovedať
co tam stoja topanky?
Odpovedať
Profilova fotka
dorotka: ja som kupila za 2.000,-Sk, ale inak v BA stoja aj 3.000,-Sk
Odpovedať
Profilova fotka
Saty poziciavaju tak od 7.500 - 9.500 ja mam za 8.500, nove modely su 9.500 (mozno 10.000?) ale som spokojna. Bola som aj v Alii aj v Danici ale najviac sa mi zapacil Amarel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam novy model za 9.900 ale co som si skusala minulosezonne tak aj za 6500-7000, co je celkom slusne. ja tiez odtial budem mat popolnocne saty a drahy aj smoking aj vestu s kravatou ci maslou ci ako sa ta sranda vola:)))
Odpovedať
Profilova fotka
no ja berem vsetko od nich - teda aspon na mna. Mam tam vytypovane boty a asi si ich aj kupim. Saty, popolnocne, zavoj, doplnky a pod- vsetko poziciavam odtial. Takze na mne asi dobre zarobia ale zase ja si usetrim kopec starosti. ;-)
Odpovedať
No neviem ale tento svadobny salon sa mi vobec nepacil . Ked som isla cez Vrobve tak tam som nasla super Svadobny salon . Majitelka mi povedala ze as este len rozbieha ale bolo tam super. Majitelka tam poziciava a aj sije saty. Ukazala mi neake co ona usila a boli perfektne fakt tam doporucejem ist . VEny tam boli myslim okolo 6000SK prijemna obsluha a aj bohaty vyber :-) :-)
Odpovedať
Ahoj tatlavka, ja som tam bola tiez a z vyberu a doplnkov mam dobry pocit. Len saty mi boli skoro vsetky velke,lebo ja som mala postava a museli by sa upravovat, tak neviem. Maju totiz uz teraz bohatu suknu a skratit naspodu sa nedaju jedine nazbierat este viac v pase, aby sa to vizdvihlo. Neviem ako by to potom ukazalo. Nemate s tym niekto skusenost?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj jahodka,ta majitelka je mila a myslim že by ti ich dokazala spravit tak, aby si dobre vyzerala super.Asi ti neskušala nejak moc velke šaty a šaty padnu maloktorej neveste bez upravy.Inak sa tie šaty asi upravit nedaju ked si mala postava, ale aj v inych salonoch by ti to iba tak spravili.Alebo si daj ušit.V tom salone tušim aj šiju. :-) :-)
Odpovedať
Ahojte babulky, viete mi niektora zo svojich skusenosti, ci sa da v Trencine alebo v Piestanoch v tychto salonoch aj fotit? Chvalite tento salon, tak by som tam aj sla, ale asi sama a aby som mohla doma ukazat, co sa mi pacilo. Dovolili vam to? Alebo boli na to haklive?
Odpovedať
Profilova fotka
zabka, v TN ti dovolia, v pohode :-)
Odpovedať
dakujem velmi pekne za rychlu odpoved ... je to pre mna daleko, tak nech sa mi to aj oplati ... potesila si ma! :-D a kolko modelov mi dovolia vyskusat? lebo mne sa tam paci velmi vela siat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no kolko len chces, mna teda vobec nesurili, hoci tam dalsia kocka cakala. ale myslim ze zo ziadneho slusneho salonu by ta nemali po vyskusani 3 siat vysankovat, nie?? inak oni maju saty St Patrick a tie moze mat aj iny salon niekde v tvojom okoli - skus checknut na nete ;-)
Odpovedať
no viem, ze ich ma nicole, tam som bola aj skusat, ale nemali to co sa mne pacilo, tie uz boli predane dakujem za pomoc! :-)
Odpovedať
v trencine ma tuto znacko aj salon paula ;-)
Odpovedať
a vies povedat, kde ich najdem? ja som z ba a trencin moc nepoznam na nete som nasla len danicu a amarel, dakujem
Odpovedať
o ulicu dalej od amrelu viac mas v ip
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. ja som si skusala saty aj v amareli aj v danici a nikde mi nedovolili fotit, ze az vtedy ked si ich objednam. v amareli som si skusala jedni nadherne saty, ale nakoniec som si vybrala v alii. tam akurat doviezli z vystavy take nadherne, ze som neodolala a hned som si ich objednala. len ma trosku mrzelo ze zavoj si musim kupit, ale vsak co vydavam sa raz za zivot.
Odpovedať
Profilova fotka
adkaminko - vidis, ja som dopadla presne naopak. Nedovolili mi fotit ani v Alii ani v Danici. V Amareli ano - aj v TN ,aj v Piestanoch. Dokonca ma fotila priamo teta predavacka. Skusala na mne vsetko co som povedala ze sa mi paci. Ja som velmi spokojna. V Alii mi vybrali jeden model a ze bud ten alebo nic. V Danici som skusila az 3 modely - ale nepacil sa mi ani jeden a tiez ze vyber si z tychto - keby som mala atypycku postavu tak OK, ale ja mam skoro ideal takze problem v ponuke asi nebol.
Odpovedať
Ahojte kocky. Mam odskusanu aj Aliu, aj Danicu aj Amarel. Fotit som sa fotila iba v Danici, tam som si ale az po foteni, zarezervovala aj saty. Ak sa chystate do Alie, tak pevne nervy a vlastny nazor, tety su tam velmi mile, mala som pocit, ze az moc, snazili sa ma navliect do siat, ktore my vobec nepristali a stale mi nutili dalsie a dalsie a ze vraj take ake chcem - s rukavmi, nikde nezozeniem, ze take sa nerobia (to uz som mala vyskusanych cca 10 siat s rukavmi v Danici a v Amareli) :-) Ale co uz, snazili sa uzavriet obchod, o co im vlastne aj ide. Amarel: Tam som bola velmi spokojna, sice som sa tam nefotila, ale slecna, co tam skusala tiez, tak ta sa uplne v pohode nechala fotit. Velmi dobre mi poradili, aky typ siat sa presne ku mne hodi, ale sklamali ma tym, ze vlecky na satach odstrihavali. Ale svoje SVADOBNE som si rezervovala v Danici, tam som bola velmi spokojna so sluzbami a pristupom, najprv som si podla velkosti vyhliadla saty v katalogu a potom som isla skusat a uz ich mam zajednane 8-) ...este si idem davat k nim robit na mieru a podla mojich predstav zavoj. Takze doporucujem.
Odpovedať
Ahoj zuzana258, prosim Ta, mozes mi dat vediet kolko asi stoji pozicovne siat v tychto salonoch? Dik.
Odpovedať
Ahoj, ak môžem aj ja... tak 8.000 - 11.000 Sk, aspoň tie šaty, čo som v týchto salónoch skúšala ja. Ja mám z Álie za 8.500... (500 Sk spodnička)
Odpovedať
Dakujem nsoci ;-) .
Odpovedať
Ahoj Baja. Z Danice mam saty za 6 900,- vratane spodnicky, ale nie je to tohtorocna kolekcia, tie sa pohybuju v cenach: cca 12 000 a ak Ti ich budu objednavat tak aj viac. Zavoje maju za cca 500,- Sk a viac. Amarel: najprv som tam mala vyhliadnute jedny za 6 000,- korzet + sukna +spodnicka. Takze celkom financne znesitelne. 8-)
Odpovedať
Dik Zuzi. 7 tisic sa da ale 12 sa mi zda vela aj ked ide o novu kolekciu. No ved ked budem mat cestu okolo, tak sa tam skocim pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekné a lacné šaty maju aj vo Vrbovom,je to kusok od Piešťan.Ceny sa tam pohybuju od 3 500 sk do 6000 tisíc.Ten salon funguje ešte len 3 mesiace a aj tam šiju . Teraz je akcia do mája ,že pri objednávke svad. šiat sú doplnky v cene šiat.To som nevedela, že za spodnice sa platí zvlašť? Ja so si tam vybrala svad.šaty a dala ušiť spoločenské a to ma stojí 5500 sk mám k tomu aj závoj, rukavičky a ešte mi pani požičia za 250 sk aj kyticu na auto. Vrelo odporúčam.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?