Svadobný salón Danica v Trnave. Aké máte skúsenosti ?

Ahojte holky, nemáte s nímniekto skúsenosti? som z BA, tak reku najprv sa popýtam. ale šaty majú krasne.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, ja som tam bola skusat, saticky su pekne, ale mali malo novych modelov - vraj nova kolekcia pride koncom roka. priestory maju pekne a teta bola celkom mila, hoci sa mi nezdala 100%ne uprimna - proste vsetky boli na mne krasne... clovek potrebuje aj trochu objektivnej kritiky, nie? inak fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nsoci. Tak ja mam saty presne z tohto salonu a musim povedat, ze su uplne super a ked som tam ja bola niekedy v maji 2005 mali obrovsky vyber siat a aj nove modely a musim sa priznat, ze mi padli hned prve saty, ktore som skusala. Bola tam velmi mila pani a podla mna bola naozaj objektivna...takze odporucam.Ahoj.
Odpovedať
Ahojky majonka, a ktore si skusala? moj sen su 2470. len sa tam bojim ist - co ak budu hrozne? :-S ale vsak casu este dost.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, fakt maju krasne saty. Ake su cenove relacie?
Odpovedať
nosci,tie saty su prekrasne...aj mne sa velmi pacia a rozmyslala som o nich :-D ,ale pacia sa mi aj 2385 a vela dalsich...tiez by ma zaujimalo,ci su take krasne aj v skutocnosti a aj tie ceny :-) samozrejme
Odpovedať
Ahojte, ja som bola v Danici v máji. Tiež ma zaujali šaty na internete, niečo úžasné. V skutočnosti som ich však moc nevidela, keďže som mala zúžený výber kvôli väčším prsiam ]-( Ale jedny som skúšala, krásne, jednoduché. Cena 10.000. Cenovo sú v TN asi najdrahší.
Odpovedať
tak to sa mi zda dost vela... :-o skoda...su fakt krasne :-) by ma zaujimalo kolko asi tak stoji najdrahsie pozicanie siat v akomkolvek salone...mozno sa to zda byt vela iba mne...inde su mozno ovela drahsie...nemam prehlad o cenach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ceny v Danici su 10-12 tisic
Odpovedať
Kian, v BA sú tie ceny ešte aj vyššie. Tu v PB zase podstatne nižšie, napr. 3-4 tisíc, max. 7-7,5 v niektorých. Ja mám z TN z Alie za 7000.
Odpovedať
este,ze nebudem poziciavat saty v BA,ale niekde v Nitre alebo v Leviciach :-) ale aj tak su tie saty velmi krasne a keby som nezohnala nic podla mojich predstav,tak zajdem do Trencina a obetujem tie peniazky ;-)ved je to len raz za zivot ...aspon dufam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kian inak sa ti moze stat to co mne ze ked si niekolko siat vyskusas, zistis ze ti sedi nieco uplne ine ako si si myslela. Napriklad mne sa celkom pacia dlhe rukavy alebo ramienka okolo krku (na fotkach), ale na mne su najkrajie korzetove alebo tie spadnute ramienka...a myslela som si ze nechcem velu suknu ale ked som take saty mala na sebe, boli super... takze tak...ale inak skusanie svadobnych siat je sranda, ked ta tetulky obskakuju a vsetci co su s tebou len ochkaju... :-)
Odpovedať
ja som tie šaty našla už dávno... kedže sa volám danica hľadala som všetky výkladyvýznamu môjho mena a našla som salón danica. ale asi budú dosť drahé, uvidím...
Odpovedať
Článok sa načítava...
caute babky, mne sa tam tiez stay velmi pacia. Skuste sa pozriet na original stranku villais - budete plakat - su tam nove modely na rok 2006 - fakt nadhera - krasne detaily. A k tej neuprimnosti tetusiek zo salonov: hovorim z vlastnej skusenosti - zaujimala som sa o pracu v dvoch nemenovanych salonoch v BA a v Prahe. Prve, na co ma vsetci upozornili bolo aby som neveste nikdy pri vybere siat neodporovala - maximalne sa ju tak snazila naviest vyskusat si nieco ine, ak by som na nej videla, ze nie je velmi spokojna. Baby zo salonov ma presvedcili, ze ked clovek nevie klamat, tak tam-v roli predavcky/poradkyne sa to nauci velmi rychlo. Nikdy nedavajte na ich rady, zoberte si so sebou mamy, babky, kamaratky, tatkov,... a dajte na rady ludi, ktorych poznate a poznaju Vas... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj babenky, budem reagovat trosku neskoro na tuto temu ale neviem si to odpustit. Bola som cez sviatky v stredu 28/12/05 v tomto salone a jedny saticky, ktore som si vyskusala boli naozaj nadherne...no ale bol to prvy salon tak som sa chcela ist pozriet aj niekam inam a pani(inak velmi prijemna a ochotna) ma uistila, ze salon maju otvoreny az do piatku do 17:00 hodiny a ze teda ked sa rozhodnem pre tie saticky nech pridem kludne do toho piatku(30/12) a mozem zaplatit zalohu atd(super bolo, ze mali 20% zlavu, ale iba do konca roka 2005). Takze po obzreti niekolkych salonov som sa rozhodla, ze tieto boli ozaj naj aj napriek viacerym vyzvam, aby sa necestovalo(bolo to v den tej velkej kalamity havarka 40 aut medzi BA a TT) sme sa s mojim drahym vybrali prekonat 200km a objednat saticky v tomto salone. Na miesto sme dorazili o 14:30 hod. aby nam cedulka na dverach salonu oznamila, ze je salon uz od 14:00 hodiny zatvoreny. :-( ...este upresnim, ze zijeme v v Prahe a na Slovensko chodime teda iba kvoli takymto veciach rep rodinnym oslavam atd.....takze si viete predstavit moje sklamanie, a hlavne nechut ist spat do tohoto salonu si nieco objednat... :-( ...no a to nepopisujem ako bol nadseny moj drahy ;-)
Odpovedať
ahoj a ktoré si si vybrala? som tam bola a skúšala mnohé z nich...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nsoci, saticky DENNY :-(
Odpovedať
juuu, tak tie nepoznám, nemáš fotku v albume? to asi nie je villais, či áno?
Odpovedať
Profilova fotka
hej je to Villais...boli to uplne nove saticky..takze aj cena NAJ , NAJ:-( takze zlava 20% by prisla celkom vhod ;-) ale no co uz, uz som nasla aj ine pekne saticky ;-) , dufam, ze pochodim lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
ncosi, ja som tam bola asi mesiac dozadu a tiez som bola hotova z 1 siat,ktore som nasla u nich na stranke. O tom, ako z nich bol mimo Drahy, ani nehovorim! Tak som sla do toho salonu a tetuska mi povedala,ze tie saty nemaju, ale ze ich mozu objednat v mojej velkosti a ze budu stat 16 tisic! Tak som nasucho preglgla a spytala sa, ci nemaju favoritky c.2. (Nebudem predsa investovat tolke prachy do siat, ktore vidim iba na obrazku a nemam moznost si ich vyskusat. ) Tak som si vyskusala favoritky c.2. Fotit tam bolo zakazane, lebo si to vraj pani majitelka nezela pri prvom skusani, ze az potom, ked sa uz upravuju na postavu. Favoritky c.2 boli vlanajsi model(teraz uz predvlanajsi) takze stali len(?) 9000sk. Ale kedze som bola zblaznena do tych siat, tak som zaplatila zalohu. Teraz uz len musim zohnat topanocky, ktore budu mat aspon 10cm opatok..ale zatial som neuspesna..i ked som presnorila Brno, Prahu, Blavu i Bystricu :-( Super na tom salone je, ze ti k satockam daju spravit bizuterku aku chces - robi pre nich nejaka pani a nevychadza to draho cenovo. Takze ja teraz zhanam topanocky, aby som sa mohla navliect do mojich satociek....
Odpovedať
Profilova fotka
katapa aj sa nam pochvalis, ktore saticky su to:-) topanocky su pekne v prazskom salone vewe, bola si tam?
Odpovedať
Profilova fotka
cestovatelka...obrazok satociek uz nemaju na stranke, takze som ich dala do mojho albumu http://www.mojasvadba.sk/album/album.... a ten salon son nenasla...oplati sa tam ist? vo stvrtok idem zase do prahy, tak by som sa tam mohla zastavit, ak mi vies poradit, kde ho najdem..diik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
poslem do IP:-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, si poklad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, moja skusenost so salonom DANICA :-( nie je moc prijemna. Prave dnes sme tam boli. Ako sme vosli, tak sa k nam spravali velmi milo. Posadili sme sa, pozreli saty v katalogu a potom sme presli pozriet nejake saticky. A priznam sa, nevedela som si vybrat :-S Ukazovali mi, ale ja som tam teda nevidela ziadne, ktore by som si vobec obliekla. A aj farba tych siat, nic moc...nejake zazltnute. A nakoniec, ked sme povedali, ze ideme prec, tak nam ani neodpovedali na nas pozdrav. Co si myslim, ze nebolo velmi pekne. Ja nie som povinna silou mocou si u nich vybrat. A kedze som si nevybrala, aj sa tak zachovali.
Odpovedať
Profilova fotka
cestovatelka ak ti mozem poradit, ked uz budes v TN, skus ist vyskusat saty v Amareli...doporucujem...dnes som tam bola a aj vybrala a zarezervovala...velmi spokojna..... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez nemam velmi prijemne spomienky na DANICU. Nic vazne sa nestalo, iba pani pracujuca v salone sa mi zdala velmi falosna. A ked som jej povedala, ze topanky mam uz kupene, vybehla na mna, ze ci som normalna, ved topanky sa kupuju az vtedy, ked viem, ake budu dlhe saty.... Ja som jej na to povedala, ze iba preto, ze mi saty budu dlhe, si nedam topanky na 10 cm opatku. Topanky chcem mat pohodlne a v inych salonoch predsa saty skracuju. Tak si radsej vyberiem ine. Isla som do Amarel a vybrala som si.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, dakujem za rady...v saloniku Amarel som bola samozrejme a pani bola velmi mila ale bohuzial saticky ktore sa mi pacili este neboli dovezene a budu ich mat az vo ferbuari... :-) ale v kazdom pripade ako aj vy hovorite mala som lepsi pocit z Amarelu ako so salonu Danica aj ked mne sa v salone Danica jedny saticky velmi pacili :-| ...no ale business je business
Odpovedať
ritulka (ináč sranda nick) a ktoré si si vybrala v amareli?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som rada kocky ze ste spokojne s Amarelom, podla mna naj salon v TN :-) presne ako ste niektora pisala, aj mne slecna v Danici pripadala "falosna" a proste lichotky za kazdu cenu a vsetko sa mi hodi atd. clovek potrebuje aj trochu kriticky pohlad, co sa hodi a co nie... 8-)
Odpovedať
ja keď som bola v Danici, tak tá predavačka bola super, povedala mi pravdu... kľudne aj, že sa mi to nehodí a tak
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?