Svadobný salón Nevesta Bratislava. Viete o ňom niečo?

Profilova fotka
čavte baby, skúšala som hľadať na fóre, ale nepodarilo sa mi nájsť nič o salóne nevesta, ktorý by mal byť v Petržalke. neviete niektorá niečo? mali ste odtiaľ požičané šaty? dík za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to naozaj nikto ten salón nepozná??? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja mam odtial saty, pani Lucka (majitelka) je nesmierne mila a ma krasne satocky aj doplnky.. myslim, ze za dobre ceny.. a saty su vo vynikajucom stave, na rozdiel od niektorych inych salonov, kde saty pred tebou ma x dalsich bab
Odpovedať
Profilova fotka
bezaz, dík. už som takmer myslela, že ten salón ani neexistuje ;-) na nete ma oslovilo zopár modelov, tak tam pôjdem pozrieť. inak to rozpätie cien, čo uvádzajú na nete je dosť široké (tuším 4000-13000). mne sa páčia také jednoduché šaty, tak možno nebudú na tej hornej hranici :-) ak sa môžem spýtať, koľko ťa stálo požičanie tvojích šiat? a myslíš, že tam ešte nájdem nejaké nezarezervované na môj termín, keď svadba je o necelé 3 mesiace? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ups saty si podla mna vyberies.. pani Lucka ten salon otvorila len nedavno, takze predpokladam, ze este nema velmi vybookovane saty.. len jej asi dopredu zavolaj, neviem, ci je tam stale, aby si sa zbytocne neprehnala.. a ktore sa ti pacia?
Odpovedať
Profilova fotka
asi tam teda radšej vopred zavolám (chcela som ísť zajtra po práci s kolegyňami, tak nech hlavne ich tam zbytočne neťahám ;-) ). inak páčia sa mi viaceré šaty, čo majú na stránke. teraz som to pozrela a sú to tieto: 5,6,12,27,30,32,35 (z galérie). len budem dúfať, aby mali moje číslo a aby neboli rezervované ;-) musím už začať konať, lebo termín svadby sa nebezpečne blíži :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ups idem pozriet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
noo pekne si si vybrala.. niektore su vyslovene na stihlu vysoku postavu, ale ma aj na nas baculate ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo tak sa teším. snáď niečo nájdem, čo mi bude sedieť ;-) ja teda vysoká vôbec nie som, skôr naopak :-D a o štíhlosti by sa tiež dalo diskutovať. ale tak snáď - nosím bežne 38, hore aj 36 tak dúfam, že aj na mňa tam niečo bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nebij, nieco si vyberies ;-) daj potom vediet, ako si dopadla
Odpovedať
Profilova fotka
hodím to sem hneď keď to bude možné ;-)
Odpovedať
ahojte babenky, ja som si tiez uz davnejsie pozerala ich stranku a tiez sa mi velmi pacia tie satecky, a este nemam usite tie moje, tak vaham ci nepojdem nieco vyskusat tam..hovorite, ze sa treba radsej objednat?..a ake velkosti maju...myslim ake najvacsie asi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
heard no asi lepsie objednat, majitelka tam akurat nemusi byt, ked tam pojdes.. najvacsie? predpokladam na vysku ;-) maju aj pre dost vysoke babenky, no najlepsie je bud zavolat alebo napisat pani Lucke. Je velmi ochotna a mila, takze ti urcite poradi ups som velmi zvedava :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
..no vysoka zrovna nie som :-)ale snad do svadby dorastiem :-D vdaka, skusim zavolat a uvidim a dam vediet ako som dopadla :-)
Odpovedať
ja som si prave z tohto salonu dala jedny saticky do svojeho albumu, velmi sa mi zapacili...plus maju peknu stranku..
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, tak práve som hovorila s pani majiteľkou a zajtra idem skúšať šaty, hurááá ;-) ;-) dám vedieť ako to dopadlo...
Odpovedať
Profilova fotka
ups tak drzim palce ;-) anaxamon tie co mas v albume su nazivo uplne super
Odpovedať
bezaz skusala si ich, ake su tazke?
Odpovedať
Profilova fotka
ale kdeze, ja mam velkost 40-42 ;-)
Odpovedať
jaj vidis, z toho asi vyplyva ze maju len male velkosti z tych siat ze? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to: anaxamon hm, to su tie, co pises, ze chces so zelenou stuhou? a nie su trochu ruzovkaste? ci to len vyvolava taky dojem prostredie...inak - su krasnucke a podla mna nebudu tazke - ved je to cipka... to: bezaz ty si baculka??? a ja som si myslela, ze velkost 40-42 je taka spravnacka :-( ja som baculka a bojim sa, ze cipka by zo mna urobila taku tu babikovsku tortu (co robievali stare mamy :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
gaia no dala som dole 12kg takze baculka som urcite bola, ani teraz sa necitim nejak stihlo ;-) anaxamon no bohuzial maju len jedny saty v jednej velkosti.. ale sak saty sa upravuju, neboj ;-)
Odpovedať
no neviem ci su ruzovkaste ale aj tak su pekne..ved vysnivat si mozem hocico:-)))))))
Odpovedať
Profilova fotka
to: bezaz co si carovala??? ze 12kg...gratulujeeeem ;-) to: anaxamon teta na webke si pise, ze maju saty az do velkosti 56...mozno, ze aj ked ich nema priamo v salone, tak po dohode ti vie take na vyskusanie zohnat...aspon ja mam taku ponuku zo salonu v Skalici
Odpovedať
Profilova fotka
gaia nuz svadba je dost velka motivacia.. teraz sice stagnujem, ale do septembra by som este zopar chcela dat dole.. ale to nesuvisi s touto temou ;-) anaxamon presne ako pise gaia, najlepsie je tam ist, popozerat a okrem toho, do buduceho roka moze nakupit dalsie saty, ktore sa ti mozu viac pacit
Odpovedať
bezaz presne tak, do budceho roka je este daleko takze to vsetko su len co? snicky:-))) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bezaz a nevieš náhodou, či sa v tom salóne dá aj fotiť? asi nie ale pre istotu sa pýtam, ak by predsa, aby som bola pripravená ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ups no mne dovolila fotit, neviem, ci odvtedy zmenila nazor, myslim, ze by to malo byt v pohode.. anaxamon presne tak.. len niekedy je snivanie na pritaz, lebo si nieco vysnivas a potom to nevies zohnat.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no, tak som tam v piatok bola. pani majiteľka bola veľmi milá, dala by mi skúšať hádam všetky šaty. vyskúšala som ich tuším 7. nakoniec ale budem mať asi iné, hoci sa mi tam viaceré páčili. boli z veľmi peknej látky (teda tie čo sa mi páčili) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ups takze si si nevybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
vybrala aj nevybrala ;-) najviac sa mi páčili dvoje: 21 a 35. no tie 35 by chceli štíhlejšiu postavu (bolo to tuším č. 32, ale vraj by sa dali upraviť) a tie 21 boli krásne, no vadila mi tá červená šerpa (ale tá by mohla byť inej farby). a ceny boli na BA veľmi fajn. ale včera som bola v inom salóne a myslím, že tam som našla tie pravé ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?