Svadobný salón Nicol. Aké sú vaše názory?

Profilova fotka
Caute babenky! Bol sa uz niekto z Vas pozriet na saty v salone Nicol? (Asi zbytocna otazka.) Ja som totiz momentalne v zahranici. Vo stvrtok sa chystam domov, ale neviem, ci najdem saty behom dvoch dni, tak by som uz aspon chcela vediet, ake su vase nazory, pripadne co je lepsie, krajsie, odporucania a pod. Dakujem!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, robbietobe. myslim, ze celkom zaujimava debata ohladom salonu nicole bola tu: precitaj, mozno sa zorientujes: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Dik, ale teraz som z toho jelen. Kazdemu sa paci nieco ine, asi sa tam budem musiet ist pozriet a uvidim. Aby som vsak nezostala len pri nich, mozete mi este poradit aj dalsi salon s ktorym mate dobre skusenosti? Najma aby mali pekne saty, na predavackach mi az tak nezalezi. Dik!
Odpovedať
ahoj, robbietobe. salon nicole je fajn, je velmi drahy, nechas tam urcite asi 12.000,- (300,- €), ale saty su urcite najkvalitnejsie. ja som si tam vyskusala asi vsetky saty a kedze mam zlu postavu, dlho sa mi venovali a boli velmi ochotne. napriek tomu som si vybrala saty v salone michelle vedla hotelu dukla. saty su tam drahe, maju talianske a spanielske kolekcie, napr. kolekciu od eddy k. saty ma vyjdu tiez 12.000,-, ale v salone nicole napr. mali problemy s mojou vyskou (som krpata) a nevedeli saty, co som chcela, na mna skratit. v michelle boli ochotni spravit vsetko. a boli tam hodinu po zaverecnej so mnou. urcite sa tam chod pozriet. kvalitou sa rovnaju salonu nicole. v salone nicole su inak dost daleko dopredu rezervovane saty.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam saty zo salonu nicole a bola som tiez spokojna s obsluhou. ale ak sa chces zorientovat priblizne v sortimente a v styloch siat jednotlivych salonov, skus pozriet ich www stranky. ale niekedy nemaju vsetky saty, co su na nete.
Odpovedať
ja mam tiez z nicole a bola som spokojna s obsluhou. co sa tyka vyberu, tak zalezi len od vkusu a samozrejme aj postavy :-D treba si to asi pochodit a vyskusat ;-)
Odpovedať
simon 2.5.2005 maj o 22:40 napisala poradim vam ist pozret napr.do pezinka alebo do trnavy,maju tam krasne saty a nie su ani velmi drahe okolo od 6.000 sk.bratislava je velmi predrazena.len tolko chcela som prispiet dobrou radou, ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dik, ja som bola, lenze ponuka v tych salonoch nebola velmi bohata. V jednom salone mi dokonca slecna povedala, ze mi dlhy zavoj nedaju (!), pretoze ak mi nan niekto stupne, odtrhne mi hlavu. ???
Odpovedať
Profilova fotka
O Pezinku mi ani nehovorte. Bola som a dakujem neprosim. V jednom mi nedovolili vyskusat saty, kym s nimi nepodpisem zmluvu o prenajme - ako mozem podpisovat zmluvu, ked este ani neviem, ci mi saty budu dobre a ci sa mi budu hodit ???? Tak som isla do dalsieho, kde bola slecna veeeeeeeeeeeeelmi znechutena z oho, ze som chcela skusat saty z vykladu. Vydavala rozne zvuky, len aby som si bola vedoma, aku hroznu laskavost mi robi. No a nedovolili mi tam ani fotit. No a pootom som nasla este jeden a ta pani sa trosku moc ponahlal zatvarat obchod, pretoze este musela ist na postu, ci kam. Des a hruza.
Odpovedať
Vidite, asi je to vsade o nalade personalu ;-). Ci v Nicole, alebo v Pezinku... Ja som bola tiez v Pezinku a vsade boli na mna mili, vsade som skusala dost siat. Dokonca by mi v jednom salone boli kupili novy model v mojom cisle. Ale potom som nasla saty inde. Ano, fotit nedovolili, ale co uz. To nedovolia ani v Pronuptii ani v Nicole, kym nepodpisete zmluvu.
Odpovedať
Profilova fotka
Joooj, teraz som uz cela vystrasena. Vo stvrtok mam prist domov a najst & vyskusat saty. ktore by som mala mat. A to vsetko behom 1/2 dna! Asi som velka optimistka! :-)
Odpovedať
robbietobe v Galante? A kedy ides? My ideme do Gabriely v piatok pre oblek aj definivne vybrat saticky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Janka,robbietobe, tiež mám šaty z Gabrielle, pani čo tam robí je neuveriteľne ochotná a nič nie je problém. Mne na korzete menia látku, aby mi to išlo do "sérky" so sukňou. Majú dosť široký výber šiat - biele aj krémové a aj doplnkov, ozdôb do vlasov. Ja som na nich natrafila náhodou a som s nimi veľmi spokojná. Držím palce aby si si našla niečo pekné podľa predstáv.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aby som bola uplne objektivna, prve stretnutie a druhe som bola nadsena pristupom a ochotou, praconicky z inych salonov by tam mohli chodit na skolenia :-), ale nastvali ma, ked sme sa dohodli, ze bude hotovy oblek, a ked som im volala, ci si uz prenho mozeme prist, tak som pochopila, ze asi este ani nezacali. Tak ideme prenho az teraz, o 2 tyzdne neskor.... ale oni vedia, ze mame este cas... V pondelok Vam dam vediet ako sme dopadli.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiež dali šiť oblek môjmu bratovi (má takmer 2m a konfekčná veľkosť na neho nieje) tak dúfam, že dohodnutý termín splnia, som zvedavá ;-) ... majú asi dosť práce, bola som tam v sobotu a len za tú chvíľku tam boli 2 ženíchovia pre obleky
Odpovedať
janka, horenka.... Ja mám šaty z Nicol a boli tam veľmi ochotné. Ponúkli mi k šatám spodné prádlo, topánočky, pančušky - samodržky a aj oblek na zapožičanie pre môjho drahého. A ten oblek je skutočne krásny - taký svadobný bledunký smotanovo- biely. Drahý je snedý tak bude fešák....
Odpovedať
Bublinka ja Ti verim, ale verim aj tomu, ze si to riadne (a podla mna neadekvatne) zaplatis. Ale to je kazdeho vec, ja som presla vela salonov a rozhodla som sa pre tento, lebo mali saty, ktore mi sadli a pacili sa mi. Nie koli cene :-) . Moja svagrinka mala saty z Nicolu a bola nedherna, druha svarinka tiez ..a podla mna nic moc... proste bud i saty sadnu, alebo nie... a je jedno ci su z takeho, alebo takeho salonu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, tiež si myslím, že netreba vyberať podľa ceny ale podľa toho čo sa Ti páči a čo Ti sadne ... nebudem mať šaty za každú cenu drahé a zo značkového salónu (kde zaplatíš aj za to že dýchaš u nich vzduch 8-) ) aby som ukázala že na to mám (známa si kúpila šaty za 100tis. šialené nie???) ... ja som na šaty natrafila na výstave SVADBA a s cenou som bola len milo prekvapená
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ja mam tieto saty znicol zajednane a podla mna su nadherne take spracovanie a dobre usite saty som nenasla nikde inde citila som sa v nich super a perfektne sedeli ide aj o to ze ked mam oblecene nieco co mi nesedi som z toho iba nervozna cena je nehorazna ale povedala som si zijem iba raz a svadba je tiez len jedna, tak mam konecne moznost vyhodit za oblecenie co uz asi neskor nebudem moct :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam saty z nicol a som spokojna hlavne preto lebo moja velkost je 32-34 a to bol jediny salon kde mi taku velkost ponukli, aspon z tych, ktore som videla, vsade ponukali od 36tky, a v tam mi sokonca tie saty zuzia, pani mi ich tam zopla spendlikmi, takze som videla, ako to bude vyzerat vo finalnej verzii a to ma presvedcilo. akurat doplnky su tam predrazene, napr, za zavoj odo mna chceli 3000 sk, ale kupila som tam koselu frajerovi a je uplne takej smotavej ako budem mat aj ja saty
Odpovedať
Pappo, takze mas zajednane tie saty Cannes? Aj ja. Vraj je o nich velky zaujem. Tiez som nervozna z tej ceny, a preto stale pozeram aj inde ale zatial ma nic ine nepresvedcilo. Tie fotky, co ma Evianka su krasne a tie saticky tam velmi dobre vyzeraju, tak dufam, ze aj my dve v nich budeme krasavice:-) Ja ich budem mat az po tebe, v juli a dufam, ze budu rovnako pekne. Snad preziju tolke cistenie...
Odpovedať
neboj sa slivka to su kvalitne saty o to by som sa nebala predomnou ich ma tiez vela bab, je o ne velky zaujem lebo vzdy su jedny saty velmi pekne jeden rok a tie su potom oblubene a poziciavaju sa stale su nadherne a sadli ako uliate necitim sa v nich vobec ako v niecom co ma obmedzuje naopak som v nich uplne uvolnena a to je natom to naj vsetky co som skusala nieco mi vadilo padali tlacili. v tychto som skusal rozne vykrutky trupu a nebolo nic vidiet ani nic netlacilo proste super len sa natlacit do korzetu lebo ten je presny dokonca mi povedali ze nemam schudnut na prsiach aby dobre stal lebo pod nim nebudem mat nic, a cislo je len 34 a 36 a neviem ako je to mozne ale korzet 36 v Ba som nezapla a v nitre hej podla mna to maju zle oznacene alebo co aj 1 cm je strasne vela musim to ist zmerat dnes do auparku ako to vlastne je s tym korzetom lebo aj ta baba co ich mala vravela ze sa jej ten korzet nezdal cislovanie bolo dake divne.
Odpovedať
janka, horenka, nikuska, slivka..... máte pravdu baby..... tie šaty sú drahé ale fakt je zase aj to, že mi sadli ako uliate. A môj drahý??? ten neznáša obchody asi ako väčšina chlapov. A keď sme prišli do Blavy do Nicolu a dali mu prvý oblek, sadol mu ako uliaty. Bol nadmieru spokojný a to je čo povedať. Lebo jemu sa málokedy na ňom niečo páči. Bol fakt podarený ako sa sám sebe páčil až som z toho mala šou.....
Odpovedať
Profilova fotka
... bublinka, žiadne výčitky za cenu (pokiaľ to nie je fakt 100tis. :-) ) Keby som náhodou nenatrafila na moje šatky, tak by som určite mala raz tak drahé, lebo bežná cena je od 6000 SK Hlavne že sa Tebe páčia a sadnú Ti, veď my nevestičky musíme byť najkrajšie, nech to stojí čo to stojí, je to len raz v živote ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bublinka, mozem sa ta pre info spytat, kolko stalo pozicanie toho obleku, my budeme oblek kupovat (asi), lebo moj frajer ich bezne nosi do roboty, ale aby ho potom aj vyuzil, asi to bude len nejaky standard. inak aj ste vyuzili tu 500sk zlavu na pozicanie, co ste dostali ku satam v nicol?
Odpovedať
Profilova fotka
janka čo sa týka salónu Gabriela, tak sa máš na čo tešiť... Mám s nimi tiež osobné skúsenosti, síce nie v Galante, ale salón tej istej majiteľky je aj v Šali... Dali sme si tam šiť maslovú vestičku aj s francúzskou kravatou... najskôr sme tam tri týždne chodili, mala nám ukázať akú látku majú a aké šijú... keď sme si ju nakoniec objednali, tak termín dokončenia sa posunul o 2 týždne.. A to ešte vreckovku do vrecka na saku nemáme, lebo na ňu "zabudli". Pôvodne sme tú vestičku chceli požičať, ale po tomto všetkom sme to radšej kúpili... Ešteže sme tam zašli skôr, lebo tie stresy pred svadbou by som neprežila... Ale musím povedať, že vestička je fakt krásna a aj tá kravata, len keby robili veci na čas, alebo aspoň nesľubovali...
Odpovedať
Vdaka za upozornenie.. v podstate sa nam to tiez o 2 tyzdne posunulo... ]-( . Keby sme to vedeli, dame to sit v Pezinku.... ale neva, uvidime v piatok.
Odpovedať
Profilova fotka
janka nemáš zač... daj potom vedieť ako ste dopadli...
Odpovedať
nikuska, ten oblek vyjde 5 000,- Sk a je v tom sako, nohavice, vestička krásna saténová a taká istá je aj kravata s tým veľkým americkým uzlom. A využila som tých 500,- Sk, takže to bude presne 4 490,- Sk. Takže vrelo odporúčam. Ja nikomu nechcem zle ak mám poradiť tak sa pozrieš na ten oblek a vieš že to môže byť jedine svadobný. Aj môj nosí obleky ale to je väčšinou všetko také podobné - čierne alebo tmavé..... Ale aj tá vestička s kravatou sú super, proste ak rozmýšľate nad tým, treba sa ísť pozrieť do Nicolu a verím že sa vám bude páčiť
Odpovedať
Profilova fotka
bublinka, dakujem za info, kupila som mu uz koselu v nicol(na manzetove gombiky)a mam vybranu aj kravatu, ale ten oblek pojdem pozret, lebo neviem ci by mi nepripadal vsedne v nejakom "kancelarskom" obleku, dak. za typ, s tou zlavou to je v pohodke
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte kočky.... neviete mi prosím Vás povedať, či v salóne NICOL požičiavajú k šatám aj závoj alebo sa musí u nich zakúpiť? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?