Svadobný salón Paula v Trenčíne. Aké máte skúsenosti ?

Holky, prosím, které máte zkušenosti s tímto salónem, napište jak jste byly spokojené.. Chtěla bych se tam jet podívat, tak ať vím co očekávat. Děkuji za veškeré reakce.
Odpovedať
Ahoj.Ja tiez sa tam chystam pozriet,tak som tiez zvedava
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, chcela som tam ist asi 3x a vzdy mali zavrete. Ziaden odkaz na dverach - nic. :-( Mali na dverach telefonne cislo, tak som nan vzdy skusila zavolat, ale nikto nedvihal. Nie som z Trencina, tak si viete predstavit, ako ma to nastvalo. Tak som sa na nich vykaslala...
Odpovedať
Hm, ribenka, tak tos mě nepotěšila, jelikož já nejsem ani ze Slovenska, tak by mě tato situace asi rozpálila do běla :-| Tak teď nevím, jestli tam vůbec jezdit, ještě si to nechám projít hlavou... :-( Ale díky za info, každá rada dobrá.
Odpovedať
Ahojte chcela som vam povedat ,ze ten salon je davno zruseni .Ja som mala mat od ial saty a nemam oni uz su tam neni zevraj su prestahovany v Ziline.
Odpovedať
Pearl, mozno sa ti bude pozdavat nieco zo salonu danica :-) ja osobne som z Trencina, ale idem skusat saty do Brna :-) mozes na ne mrknut v mojom pripravnom albume ;-)
Odpovedať
Simonkha, tak myslím že mám po problému, vyřešilas ho dokonale.V tomto případě budu ty šaty, které jsem si tam vyhlídla, muset najít někde u nás :-( Ale nechápu proč na svých internetových stránkách stále prezentují, že mají sídlo v Trenčíně...
Odpovedať
Mishasmile, díky, zkusím mrknout ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?