Svadobný salón Pronuptia Bratislava. Mám zlú skúsenosť

Profilova fotka
Ahojte budúce nevestičky! Tak chcem sa s Vami podeliť o moju zlú skúsenosť so svadobným salónom pronuptia.Vie, že tu už taká téma bola ale... Mala som od nich požičaneé šaty po polnoci a poviem Vám, že keď nemusíte, radšej tam ani nechoďte, lebo tie predavačky, čo sú tam, to je des. Teda ani nie tá tmavovlasá, ako tá blondína. Je úplne arogantná a dokazuje si neviem čo...Keď som prišla na skúšku šatov bez topánok, povadali mi, že im ich v žiadnom prípade nedajú vyskúšať - 3 dni pred svadbou. Nemohla som prísť s topánkami, ktoré som si kúpila na svadbu, lebo som ich musela dať reklamovať, nakoľko boli zle ušité a to som zistila až týždeň pred svadbou. Tak som sa tam s tou .... dobre pohádala a nakoniec mi ich dala vyskúšať, no ale keby ste počuli ten jej slovník, .... No a ako mi ich upravili, na to ani nechcem myslieť, krátke, zúžené len na jednej strane....Takže takúto skúsenosť mám s týmto profesonálnym svadobným salónom :-)
Odpovedať
V BB maju podobne " ochotné" predavacky
Odpovedať
maji, tiez som o tom pocula svoje, takze tomuto salonu som sa oblukom vyhla pri vybere ]-(
Odpovedať
aj ja som pocula o nom iba negativne referencie, takze tiez pri zhanani svadobnych siat som tento salon obisla a nakonies som skoncila az v Puchove, pretoze v jednom salone ma odbili ze mam siroke hrudne kosti a saty na seba nezozeniem a to nie som ani prilis vysoka a uz vobec nie tucna :-S proste hroza. V Puchove v salone Carmen je uplne mila babenka, a tam som si vybrala cisto nove saty za fajn cenu a pozicala si odtial aj vsetky ostatne doplnky, ako korunku, zavoj, rukavicky, stolu atd. (saty si mozete pozriet v albume z priprav AJKA A JOJKO asi na prvej strane) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala v BA veľmi dobré skúsenosti... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Neda mi nepridat sa k Vam. Chcem len poradit buducim nevestickam - ked si pojdete prevziat pred svadbou saty, pozorne si ich prezrite!!! Nestaci len mrknut, ci su to tie Vase vysnivane... treba pozriet hlavne dole, ci tam nie su "zazrate" cierne pasy! Lebo oni tie saty prisposobuju hlavne dlzkou a potom sa im stava, ze spina z predoslej svadby je dokonale zazrata ]-( ]-( ]-( . Moja skusenost je z PRONUPTIE v BB.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty z pronuptie.boli super, krasne a na mieru. bola som spokojna aj s obsluhou, dokonca mi ich skracovala blondata holka a bola celkom mila. ale problem bol s vratenim siat. ked som ich zajednavala, pytala som sa, ci ich je mozne doniest ku koncu predajnych hodin v pondelok, lebo nie som z BA. jasne, ze nebol problem. ked som ich 3 dni pred svadbou skusala, nic mi nepovedali. saty mi doniesol v piatok kamarat a ze ich mam vratit do desiatej, maximalne dvanastej hodiny v pondelok. taka som bola nahnevana, lebo nech to bolo akokolvek, nedostala som sa tak skor ako o stvrtej. takze mali tak ci tak smolu. vratit ich bol manzel a spravil tam poriadok. ale az na toto som bola velmi spokojna. mali sme aj koselu a vestu pre manzela. len pozor na gombiky, lebo myslim, ze ich nepozeraju, ked to davaju cistit. jeden pocas hostiny odpadol. ale na margo fali....tie saty boli ako nove, uplne dokonale vycistene.
Odpovedať
Profilova fotka
Vidím, že niektoré máte aj dobré skúsenosti, ale to je len dobre, lebo ja teda ani náhodou. Ešteže som odtiaľ nemala požičané svadobné šaty, ale len šaty po polnoci. A inak súhlasím, s FALI, že šaty si treba vyskúšať, aj keď Vám povedia, že už netreba,(dokonca budú na tom trvať), len si ich pekne vyskúšajte, lebo prídete domov a budete zhrozené ako JA!
Odpovedať
Ja som uz raz popisovala historku, ako ta jedna predavacka obsluhovala nevestu oblecenu v bielych svadobnych satach s rozkom so salamou v ruke, takze som odtial velmi rychlo odisla....
Odpovedať
chcem tiez prispiet. tiez som si bola pozerat saty v roznych salonoch a isla som aj do pronuptie v ba. hned na zaciatku na mna vybehla predavacka brunetka, ze nech si sadnem, nech im tam neokukujem saty a nechytam, ze mam ich pozriet v katalogu. ze u nich sa saty nepozeraju.lenze v katalogu vyzeraju uplne inak ako nazivo, to musite vsetky uznat. takze po vymene zopar teplych slov sa ukludnila az do chvile, ked mi rozkazala, ze ked si chcem skusat nejake saty, musim sa vyzut. co je pochopitelne, ale ten ton a ten spobor reci..... ]-( .takto nejako to pokracovalo, stracala som nervy. potom sa sice ukludnila, ale ten pocit v cloveku uz ostane. a saty som si vybrala v novootvorenom salone michelle na parickovej, kde su uplne mile panie, ochotne a zlate urobit pre vasu spokojnost vsetko co je v ich silach. aj vsetky doplnky som mala odtial :-) . takze tento salon vrelo odporucam vsetkym :-D . pronuptia - nikdy viac :-S .
Odpovedať
Profilova fotka
keby som bola majiteľka a mala takútu "milú" obsluhu, z hodiny na hodinu by som ich vyhodila...kde maju byt mile zeny kt. poradia ak nie vo svadobnom salone ??? :-|
Odpovedať
vsak prave dudulka. a zle spravy sa siria velmi rychlo ]-( .
Odpovedať
Baby, ja som tam bola dnes, boli tam obe holky, aj blond aj tmava a boli maximalne v pohode. Kecali sme, este sme sa aj v pohode nasmiali. Kamoska skusala asi 5toro siat na promocie, a boli uuuuplne v pohode. A to tam nestihali, lebo mali dnes dost skusok. Vcera sme boli v Nicole - aj na dostojevskeho aj v auparku - a to bola teda katastrofa ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme tam boli v piatok s polovickou a tmava bola OK a blond bola ako majsterka sveta a znalec vsetkeho len nie usmevu a prijemneho spravania sa. A este k tomu sme si vybrali jedno oznamenie ktore viem ze inde stoji o 5 Sk menej a ked si to spojim s tou prijemnou blondinkou, tak mam asi celej Pronuptie dost. Naladovych ludi je na svete velmi vela, ale v takychto salonoch by sa malo prejavovat len a len to pekne a dobre a prijemne a mile. A nie ze mam pocit akoby mi chcela povedat: " Neotravujte a padajte "! Hmm...moj nazor!!!
Odpovedať
... Neviem, či ma nieto šaty z DS, ale svad. salon Gabriela Mercedes je v pohode, môžem odporúčať. Veľa nevestičiek chodí tam aj z Ba, lebo je blízko a tie ceny .... no comment 8-)
Odpovedať
Ja mam uplne opacne skusensti. Svadbu som mala teraz v sobotu a tento salon mozem len odporucat. Velmi dobre mi poradili pri vybere siat, nakolko som bola v 5 mesiaci tehotenstva a celkovo boli mile a ochotne, saty na svadbu boli ako nove, vyprate, vyzehlene, perfektne skratene (nevlacila som ich po zemi, ani som si ich nepristupovala).
Odpovedať
Profilova fotka
nedalo mi a zaregistrovala som sa kvoli tejto teme, ja mam saty zajednane tiez v tomto salone a nemozem ani na jednu kocku nic povedat, vzdy boli mile ochotne, usmiate, vyborne mi poradili saty, ktore mi sadnu, bola som tam viackrat a vzdy boli mile, obsluzili ma bez jedneho problemu aj pocas ich obednej prestavky, takze asi tak
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez nemozem na pronuptiu nadavat, ale z toho, co som sa docitala usudzujem, ze asi dost zalezi na tom, na koho tam clovek natrafi. co sa tyka gabriely mercedes - aj ku mne boli velmi mile, aj to o tych cenach je pravda, len je neprijemne, ze ked si clovek pride po saty, tak tam caka aspon hodinu, kym pride na rad.
Odpovedať
Uz som raz popisovala svoje skusenosti s Pronuptiou... musela som cakat... a nakoniec aj tak nemali saty na mna. (Lebo som chcela biele) :-S V Gabriele som nikdy necakala, lebo som tam chodila vzdy v piatok a boli celkom ochotne aj ked uz bolo po zaverecnej. :-) V sobotu to bolo tak ako pise azalka. Saty som mala krasne, ciste, vonave a upravene, ale zas popolnocne saty mi dali natrhnute a vsimla som si to az doma... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa aj na svadobnych zacinala trochu parat cipka. ja teda moc nadsena tymto salonom nie som...
Odpovedať
Tiez som bola v bratislavskej Pronuptii a dost ma sklamali. Opytala som sa ci maju specialnu svadobnu spodnu bielizen, naco predavacka velmi nafrnenym sposobom odpovedala, ze oni tam podobne veci nedrzia, a dala mi patricnym sposobom najavo ze moja poziadavka je uplne mimo. Zato v salone Nicole im to divne vobec nepripadalo, mali dost dobry vyber a boli tam aj mile predavacky. Pritom ta ista vec (napriklad ze netreba chytat saty a treba sa vyzut) sa da povedat roznymi sposobmi, milo aj protivne. Niekde zjavne nevedia ako na to.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja mam na Pronuptiu uplne rovnako negativne skusenosti, nechytat, neobzerat, iba v katalogoch - a gol na tom bol ze mi povedali ze maju iba z kazdeho druhu jednu velkost, takze co sa mi pacilo to nebolo v mojej velkosti :-o , ze sa im stalo ze dve nevesty v rovnakom sa stretli v tom istom kostole... mne je to na ... kedze som uplne oddaleka a svadba tam je tak raz za mesiac... ale tam uz teda nepojdem. Ved o kolko viac zakaznicok uz mohli mat...ako citam...a kolko profitu? Miesto toho vs odlakavaju... A este aby sme im za to platili... hm...eee
Odpovedať
Ahojte.neviem ako je to v Pronuptie,ale ako som to tu tak citala tak ste niektore neboli velmi spokojne s Nicole..Ja som si pozicala saty od nich a tie 2 panicky boli celkom v pohodicke.aj ked jedna bola nova a vobec nic nevedela ale druha taka kratkovlasa blond bola perfektna.poradila v com mohla a este mi povedala aj o moznosti vymenit model,pretoze v juni ma prist nova kolekcia. ake mate skusenosti s nicol vy?saty su pri pozicani ciste,alebo si ich treba tiez dobre prezriet?
Odpovedať
shemy, no niekto tu uz pisal, ze povedali, ze v Nicol mozes zmenit model... a ked prisli, tvarili sa ze co chcu, ked uz maju vybrate. To je ale asi vsade: "Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju..." A ked zaplatis zalohu, uz ta maju :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
shemy, saty si urcite obzri, aj ked v Nicole by snad na to mohli dat pozor... ale aj tak, istota je istota. co sa tyka vymeny, asi by sa to malo dat, ale tam prid co najskor, aby tie nove modely neboli obsadene. ja som inac menila saty, ked som si ich prisla vyzdvihnut. nebolo to sice v Nicole, ale to by snad malo byt jedno...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj shemy, ja osobne mám veľmi dobré skúsenosti so sv. salónom Nicole, šaty boli krásne čistunké a upravené presne tak ako mali byť, takže na tento svadobný salón nemôžem povedať nič zlé, na ro zdiel od Pronuptie...... Ale pre istotu si ich poobzeraj a vyskúšaj, aby si bola spokojná. Aké šaty máš zajednané? Mrknem sa ti na ne, ja som mala Cannes....ešte chcem..... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám presne tú istú skúsenosť s pronuptiou, keby bola tá blondýna moja zamestnankyňa, asi by som ju na hodinu vyhodila, bola drzá, nepríjemná, odporná, cítila som sa tam ako nejaká chudera, v živote by som tam už nevstúpila, jedna baba si tam prezerala šaty v katalógu a keď videla to správanie ku mne, keď som si skúšala šaty, hneď odišla, dobre urobila. Tá brunetka bola ešte v pohode, ale obe sa ku mne správali ako keby som bola nejaká slonica, alebo čo, dobre, nie som vychrdlinka a vydávala som sa v 5. mesiaci, ale v salóne, odkiaľ som mala nakoniec šaty sa správali úplne inak. Do toho salónu prišli týždeň pred svadbou nové modely, normálne ma nechali vybrať si aj z nových, ale nakoniec som mala šaty, ktoré som si vybrala ako prvé. Bol to salón Femina v PK. A okrem toho aj tak tam majú slabý výber, ja som si teda nevedela nič vybrať... Ja dosť dám na to, ako sa ku mne správajú, tiež sa musím a chcem k svojim zákazníkom správať slušne, tak to vyžadujem aj keď som zákazníčka ja...
Odpovedať
ahojte , aj ja mám zlú skúsenosť. Keď som si pozerala katalógy ešte v januári , tak mi hneď padli jedny šaty do oka, boli naozaj krásne, upútala ma vlečka, bola krásna. Skúšala som si ich ,boli nádherné, padli mi ako uliate, ako pre mňa šité. A ešte som sa pýtala , či mi tá vlečka nebude moc zavadzať, a predavačka hovorí, že je krátka a že sa dá zdvihnúť a chytiť pri tanci. Tak OK, hovorím. A keď som prišla týždeň pred svadbou skúšať, boli mi zasa OK. Deň pred svadbou som si ich bola vyzdvihnúť, a keď mi ich balila , pozerám, že vlečka tam nie je!! Pýtam sa, či nezabudla mi ju pribaliť, a ona hovorí, že nepovedala som ,že ju chcem , že ju odpojili a zajednali na ten istý deň , ako mám ja sobáš pre inú nevestu, lebo zistili, že pasujú aj na iné šaty!!! No do mňa vošiel taký hnev, slzy v očiach , ako je to možné !? Ona na to, že som mala povedať, že ju chcem, už pred týždňom , bola som strašne nahnevaná, veď som ich chcela aj pre tú vlečku.A ešte sa ma opýta, že čo mi je!! Že som prišla vysmiata, a prečo som zrazu taká nahnevaná!!!!Doteraz chodm do roboty okolo toho salónu a mám na mysli len hnusné nadávky na tú babu, a bola mi aj strašne nesympatická, akoby závidela nevestám, tak sa ku mne správala už od začiatku.Bola doslova s prepáčením sprostá, , ten salón je v Žiline na hurbanovej a volá sa Elegantstitch, neodporúčam, cítila som sa tam ako votrelec, nie zákazník a že ich otravujem !!!! ]-( ]-( ]-( Tak som plakala s tými šatami v rukách, keď ma bol s nimi vyzdvihnúť môj, a utešoval ma, a doteraz ma to neprešlo , ako si to mohli dovoliť a zaplatila som plnú sumu , to je to isté, ako keď si zajednáte šaty , a dajú vám ich bez rukáva, alebo 1/3 z nich !!!!!! :-( ]-( ]-(
Odpovedať
Majula : dakujem za radu.Urcite si ich dobre poobzeram aj ked mam k nim nejaku tu doveru,ze mi ich za tie peniaze nedaju nejake spinave.Zajednane ma vainilla a velmi sa min pacia aj perfektne sedia.na tej ich stranke nie su velmi dobre vidiet ale na mne su vraj uzasne.len moj problem je v tom,ze ked nahodou zahliadnem nejake krajsie tak ich budem chciet.ale musim sa troska ukludnit a ked uz mam tieto vybrate a zaplatenu zalohu...chcela som najskor Nevada? ale povedali mi ze tie su iba 34 a moja velkost je 36 tak som musela vyberat.a nechcela som take saty ako nejaka babika na aute.a ako ti dopadla svadba?
Odpovedať
Majula: skocila som sa pozriet na stranku Nicole a trosku som sa sekla.Tie saty co som chcela ako prve boli Selna a nie Nevada.Nevada sa mi vrcholne nepacili aj ked som si ic skusala.mala som na sebe aj tie tvoje ale strasne mi odstaval korze kedze mam mensi hrudnik :-) ale tie boli tiez krasne.
Odpovedať
messue ja by som si sadla, napisala reklamaciu a ziadala vratit cast penazi a ked sa neozvu poslala tam nejaku inspekciu
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?