Svadobný salón v BA v ktorom sa dá fotiť a je otvorený v sobotu

ahojte babenky chcela by som tento vikend zajst do salonu len tak mrknut ale neviete mi povedat ktory salon v BA je otvoreny v sobotu a dokedy asi? a v ktorom sa da aj fotit? dakujem vam za informacie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek, myslim, ze z fotenia nebude nadseny ani jeden salon.. to treba urobit velmo sikovne, aby nezbadali :-D Niekedy robia nevesty to, ze sa v salone v satach odfotia a potom si daju take iste usit, coz pre salon rovna sa usly zisk.. a kto by to mal rad, ze ano.. ;-) V sobotu byvaju salony tak doobeda, 12.00 plus minus hodina.
Odpovedať
Profilova fotka
jediný salón, kde ťa s touto myšlinkou prirodzene privítajú je salón Michelle... ja som so svojou bohorovnou naivitou nakráčala do všetkých a podarilo sa mi sa odpofiť ešte v St. Valentino a Nicole... tak skús a uvidíš... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam salon Michelle, velmi ochotna a prijemna pani, a s fotenim nemala problem, dokonca fotenie mi navrhla ona a aj ma odfotila. Najpr tam zavolaj, lebo teraz funguju len na tel. objednavky. V salone elegance tiez nemali problem s fotenim, ale oni v sobotu nerobia.
Odpovedať
v salone EL som tiez mohla fotit bez problemov,ale v sobotu maju iba na objebnavky,tak si skus zavolat ;-)
Odpovedať
aj z nicole tu maju baby fotky a myslim ze vacsina salonom funguje v sobotu ale iba na objednavky a ide aj o to ze v sobotu tam mas najmenej siat tak si to treba rozmysliet
Odpovedať
Kviotecek, ja som sa tiež mohla dostať do salóna len v sobotu, ale môj vysnívaný salón bol v sobotu zavretý. =-) Keď som to povedala svojmu nastávajúcemu, tak bol tak zlatý, že do toho salónu zavolal a poprosil ich či by ho pre mňa v sobotu neotvorili a predstav si : otvorili!!! Takže aj tak sa dá... Držím palčeky. P.S. Prvé šaty, čo som si na seba obliekla, boli tie pravé a za 10 minút som aj odchádzala 8-)
Odpovedať
Fu to som nevedela ze sa v salonoch neda fotit do kelu, bola som len v salon MIchelle a tam bola pani velmi ustretova v tomto, no budem to musiet nejako vymysliet :((
Odpovedať
golemocka staci byt asertivna zazila som to s madeleine ked sme boli spolu v salone a tichucko s opytala a nemohla by som ju odfotit a ta slecna jej tichucko odpovedala ano -tak tichucko ze ju made ani nepocula a tak sa spytala este raz a slecna jej to znova povolila ;-) proste im povedz ze to potrebujes vidiet aj na fotkach ci su tie prave na beremese som viackrat videla komentar k satam "na fotkach nevyzeraju az tak dobre ako v skutocnosti" a bez toho si saty nevyberies ak ti to oni nepovolia povedz nevadi nie ste jediny salon a zoberiem satocky len zo salonu kde po mne nechcu "aby som kupovla macku vo vreci" -toto je citovana madeleine preto tie uvodzovky ;-)
Odpovedať
Tak ja mozem povedat, ze nam dovolili fotit takmer vsade (mne, ako aj neskor sa vydavajucej kamaratke).... salon Nicole, Adam a Eva, Sofia, Mepos (dokonca opakovane), Michelle vtedy este nemal saty, ale baby tam boli uzasne, Valentino vtedy tiez este nemal saty, salon na Zahradnickej mal 3 siat..... kde to nedovolili, kde mali priserny pristup (uz som sa tu o tom zmienovala), bol salon Monika na Rajskej.... a problemy robili aj v Lady Di a vo Valentine, kde si skusala saty moja kamoska.... dovolili, len ked sa sefka nepozerala, svoje saty sa jej podarilo odfotit tajne aspon na figurine.....
Odpovedať
baby a v michelle ked sa objednam v sobotu a nahodou si tam nic nevyberiem nebudu na mna nahnevane?vies ked musia otvorit a nakoniec nahodu nic z toho?
Odpovedať
ja tiez neviem ci si tam vyberiem a dnes zariaduju stahovanie ale boli ochotne tam prist o pol hodinku skor kvoli mne ved oni s tym musia pocitat a ked teraz funguju na objednavky cely tyzden tak to je jedno kedy sa objednas nie (lebo oni maju sobotu pisanu na objednavky nie ze zatvorene)
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek a nemas obavu, ze v sobotu budu mat malo siat na vyskusanie? vsak to je "svadobny den"
Odpovedať
Článok sa načítava...
sissik ja inac nemozem len cez vikend a chcela by som si radsej rezervovat saty dom na orave ale chcela som tu vyskusat ze ake typy a keby sa mi nejake zapacili tak by som si aj tu rezervovala..
Odpovedať
kvietocek tak som sa odtial vratila a vobec nevyzerala ze by jej vadilo ze som si hned nezajednala len mi pri odochode milo povedala ze dufam ze sa rozhodnete pre nase saty ;-)
Odpovedať
dorotka ty si v ba?
Odpovedať
ano ;-)
Odpovedať
sissik, ty si z tt, ze??? nemas nahodou skusenosti so svadobnym salonom Femina, ktory je na namesti pod ROH-om? Dakujem... A este k teme: tam nebol problem fotit... ;-)
Odpovedať
dorotka a to ty chodis skusat saty cez pracovnu dobu? to stihnes? a ozaj neviete baby ci je nejaka svadobka v poluse?
Odpovedať
nemam sa kde najest v okoli tak aj tak chodime do podobnych vzdialenosti na obed tak som tam bola namiesto obeda a na obed bola bageta a skusala som velmi frisko obliect odfotit rychlo vyzliect obliect dalsie a tak .... a ked tak nad tym rozmyslam ja si myslim ze teraz mimo sezony im asi ani v sobotu nechyba vela siat
Odpovedať
Profilova fotka
vivien - som z tt do toho salonu som sa vbehla pozriet - sklamal ma pristup tetusky - rozpravala sa s nejakou kamaratkou, potom sa ma opytala, kedy planujem svadbu - povedala, ze to mam este dost casu, ale ze saty mi moze poukazovat s trefnou poznamkou, ze som dost nizka - mam 169 cm, ona bola aj s opatkami nizsia, ale neva, a ze saty sa skracovat nedaju,...., som sa utvrdila v tom, ze si radsej sama usijem myslim, ze v sobotu je v tt otvoreny aj salon la robe
Odpovedať
sissik, snubencova sestra sa ide vydavat 27. maja 2006. 16.novembra si bola vyberat saty v LA ROBE, jedny jej totalne sadli, ale nakoniec si vybrala vo Femine, hoci si myslim, ze ma na to este dost casu... uz si ich aj zarezervovala a s otvorenymi ustami som na nu pozerala, ze si dokaze vybrat svadobne saty po navsteve 2 salonov a asi 2 hodinach skusania j s cestou. ja som si tam bola skusat nejake druzickovske, ked som robila prieskum trhu a ta tetuska nebola tiez dvakrat moc prijemna... prijemnejsia bola p. Mrvova, majitelka salonu... tak neviem... inak, ja mam 170 cm atiez mi povedali, ze nie som najvyssia... tak neviem, ci mam 190 a k tomu 15 cm opatok, aby som si zlamala obe nohy... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby... tak pri mne by vam asi sanka hned padla - ja som si saty vybrala hned v prvom salone ktory som navstivila a pomaly aj prve ktore som si vyskusala :-D Neviem, asi som mala take stastie, ale proste presne som vedela aky chcem mat spodok siat - a mali ho tam a korzet som si potom vybrala asi tak zo styroch vzorov co som skusala... :-) Inak ja som tiez z TT a saty som mala z Galanty... Ale inak pod ROH-ckom som sa pytala na svadobne oznamenia a taka tetulka tam bola dost neochotna, tiez sa tam s niekym bavila, ale vtedy tam bola aj taka mlada a ta sa mi chvilu povenovala... Ale nic moc... A inak ja som sa mohla v tom mojom salone bez problemov fotit, ani ma vazne nenapadlo, ze by sa to niekde nemalo, alebo ze su na to "alergicky" ked sa foti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kocky, neviete ake su planovane otvaracie hodiny medzi sviatkami v svadobnych salonoch Nicole, St. Valentino, El atd? po dlhsom case sa chystam na Slovac aj ked teda asi nie v najvhodnejsom case pre navstevu salonov ale kebys te nahodou niektora prave teraz obiehala salony a mohla to checknut bola by som Vam vdacna ;-)
Odpovedať
nebud taka skepticka ja som bola len v jednom z tvojich salonov a jedny saty sa tam na mna nasli zatial asi najviac vyhovujuce a zda sa mi ze el je len na objednavky najlepsie je asi to obvolat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no takze dovolala som sa do El a Michele, v Nicole mi to nikto nedviha a podobne v St. Valentino:-(...tak to budem skusat dalej ale keby ste nahodou mali info o otvaracich hodinach medzi svaitkami bola by som vam povdacna......mooooc dakujem ;-)
Odpovedať
ahojte babenky tak bola osms i prvy krat skusat saty nefotila soms a lebo som fotak nemala ale chcela som sa vas spytat je v tychto satach http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... vystuzeny vrch? bola som skusat podobne saty ale boli v strede prestrihnute a to sa mi velmi nepacilo ale povedali mi zase ze ked nebudu prestrihnute tak ta vystuz ci ako sa to vola tak ze to padne lebo sa to nebude mat kde drzat... nechapem.. tomu&,???? poradte :-(
Odpovedať
nik mi nevie poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mojho skromneho nazoru musia byt vystuzene, inak si neviem vobec predstavit, ako by drzali (no, teda viem, asi ako ked sa zamotas po sprche do uteraka :-D ). ja som mala saty, hore vystuzene, a drzali tak, ze ta vystuz bola vsita v korzete, ktory bol prisity k tym satom zvnutra :-)
Odpovedať
Ahojto nevesticky a nevesticky-cakatelky, opat ozivujem temu. Ktora mate skusenost s fotenim v salonoch? Kde ste sa mohli aj vyfotit a boli ustretovi a kde boli alergicki na fotenie? Chystam sa na navstevy a radsej by som uprednostnila salony, kde sa v satockach mozem aj vyfotit, aby som potom mala s cim porovnavat a z coho vyberat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?