Svadobný salón Weda v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, nedá mi to, aby som nepochválila svadobný salón WEDA, ktorá je v pasáži na Obchodnej ulici v BA. Skvelý prístup pani predavačky...sama od seba mi dala vyskúšať aspoň pätoro šiat, nech sa ľahšie rozhodnem a o cene požičovného ani nehovoriac. Je pravda, že WEDA nie je taký prestížny ako DIVA, ale čo sa cien aj prístupu týka je super. Bola som aj v DIVE (a musím pochváliť aj tento salón a hlavne prístup pani majiteľky), ale najviac mi sadli šaty vo WEDE :) Cena požičovného väčšiny šiat je 250€, ale keď si ich kúpite (tuším stoja o 100€ - 150€ viac), tak vám ich aj skrátia a urobia na mieru bez menších problémov :) A ako to býva v niektorých svadobných salónoch, tak aj tu vám dajú 10% zľavu, ak si vyberiete hneď v ten deň u nich šaty :) Spodničku, závoj aj bolerko si musíte dokúpiť...ja som dala za požičanie spodničky 10€ :) A stále milujem "svoje" šaty a neľutujem, že som si ich vybrala práve odtiaľ......nech je tu už ten deň D :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ofelia1504 Fíha to majú fakt super cenu za požičovné 250€ ja sa do salonu WEDA chystám dnes pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 potom daj vedieť ako sa ti tam páčilo a či si si vybrala :-) ja som nevedela, ktoré chcem skôr :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ofelia1504 určite dám. Koncom mesiaca im má prísť nová kolekcia tak tam potom pôjdem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 nepochybujem, že to bude krásna kolekcia :-) oni tam majú fantastický vkus na šaty a pre každú postavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ofelia1504 A tebe ich aj upravili na postavu tak ako si potrebovala? a čo je vlastne v cene požičovného?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 mojaaa...ja som neskutočne nízka. Mám len 150cm :-) A šaty som si vyberala u nich ako prvé, požičovné stojí 250€ a keď som si ich vybrala ešte v ten deň a bola som u nich prvý krát, tak mi dali aj 10% zľavu, spodnica stojí požičovné 10€, ale s tou zľavou na šaty aj so spodnicou som platila necelých 235€ :-) a neplatila som navyše ani cent. Krajčírka je tiež veľmi milá a ochotná pani :-) Skrátili mi ich najviac ako sa dalo, keďže baby s mojou postavou a výškou si šaty dávajú väčšinou šiť, lenže mne sa to neoplatí, keďže som strašne maličká. Mne by ich nikto po svadbe nekúpil a v skrini na ne miesto nemám :-) Takže mi vyšli v ústrety a napriek tomu mi ich skrátili na moju výšku a pritom som si ich nemusela kupovať :-) Fakt môžem WEDU len chváliť, po všetkých stránkach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ofelia1504 júúúj to si ma ozaj potešila už sa tam fakt teším ;-) a ja tiež niesom nejaký obor mám síce 160cm ale tiež nič moc :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 160cm je až až :-) tam nebudeš mať žiadny problém so skúškou šiat a s dlžkou už duplom :-) dôležité je, aby sa ti páčili a aby si sa v nich cítila ako princezná :-) ja som skúšala svoje prvé šaty....a do tých som sa zamilovala. Aj keď som ešte zo zvedavosti vyskúšala ďalších cca 6-7. Ale vyhrali úplne tie prvé a do poslednej chvíľky som ich milovala a nepochybovala som o nich :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
To asi nebudú mat zahraničné značky .
Odpovedať
Profilova fotka
Od novembra 2013 mame v salone i velky vyber znackovych modelov Enzoani a Agnes Bridal Dream:-)
Odpovedať
Ja mam z tohto salonu zmiesane pocity, nakolko mam velkost 44-46, do mailu pisali, ze siat maju v tejto velkosti dost, ale zial som si skusala iba dvoje, aj to boli myslim 42-ky, lebo ze z takych velkych cisiel moc modelov nemaju... ale tie co som skusala boli fakt nadherne, len skoda ze boli male.. ak by som chcela objednat v mojej velkosti, tak uz sa nedaju pozicat, iba kupit (co chapem), tak to este musim zvazit.. neviem ci predavacka nemala svoj den, ale teda nemala som vonkoncom pocit, ze by bola nejako extra ochotna, skor taka neutralna, lebo aj ked som sa pytala na tie saty, ci sa daju objednat v mojej velkosti, tak som mala pocit, akoby mi ich ani nechcela predat, o 10% zlave pri prvej navsteve som ani nevedela.. no uvidim, obeham dalsie salony a ked tak sa tam este vratim :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
prosim ake maju ceny za pozicanie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?