Váš názor prosím :)

Ahojte nevestičky... Kedže som veľmi nerozhodná a moja rodina mi poradila tak pol na pol, prosím o pomoc Vás... :-) V oboch šatách sa cítim skvelo. Vrch je rovnaký, ide tam len o tú sukňu. Na dvoch fotkách sú tie isté šaty, jedna so živôtikom, druhá bez, a tie druhé šaty sú tiež so živôtikom. Máte nejaké skúsenosti ktorá je lepšia/pohodlnejšia? Moc ďakujem ;-)
Odpovedať
mne sa najviac páči posledná foto - posledné šaty na tebe - tak ako sú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja hlasujem tiez za posledne, aj ja mam satenovu suknu a paci sa mi na nej, ze je pevna, nekyve sa pri chodzi a neotlaca sa na nu zvnutra kruh. aj vrch je vhodny s tym bolerkom, super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa páči posledná fotka a tá saténová sukňa je super... :)
Odpovedať
Mne sa pacia na tebe tie druhe saty s maslickou vpredu. Ale dala by som iny zivotik. Napr. Ten z tych siat na druhej foto. Ten sa mi viacej paci. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez viac pacis v druhych satach :)
Odpovedať
baby ďakujem :-) a aký máte názor na to, že by vás váš snúbenec videl vo svadobných šatách pred svadbou? (nemyslím v deň svadby pred obradom :-D )
Odpovedať
Posledné :)
Odpovedať
Tie druhé :-) A čo sa týka snúbenca a šiat, tak mňa tiež videl ešte pred svadbou :-)
Odpovedať
Moj nazor je že sa sama musis citit že su to TOP šaty pre teba musis sa proste zamilovat do šiat :D
Odpovedať
@bodiky keď ja som sa zamilovala do oboch :-D
Odpovedať
do oktobra ti budu este krajsie mozes este pockat ci ?
Odpovedať
@bodiky ked som bola tieto pozerat ta pani mi tam povedala ze treba cim skorej... a hlavne ked v nasom okoli je to jediny salon... odtialto je jeden 50 km a dalsi 35 km... takze treba jednat rychlo...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som behala tiez po salonch a bola pani zohrozena že ma tolko casu :D ja mam svadbu v Juni ....som si povedala ze ked si niektore urobia svadbu za 3 mesiace.... saty mam casu ako inak zaklad mam .... už iba 3 veci mi treba ved si svadbu planujem už rok 8-)
Odpovedať
@bodiky no super ze to uz mate :) ja som iba zacala vela toho este nemam, takze chcem vsetko spravit do leta nech si leto uzivam v klude :)
Odpovedať
jedna rada rob veci za poriadkom ....daj si kazdy mesiac plan a podla toho sa drz a nic nebudes mat na poslednu chvilu
Odpovedať
@bodiky a da sa to robit podla toho planovaca co je tu na MS? je "spravny"?
Odpovedať
posledná:)
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1329 aj ja som za saty c.2. A co sa tyka zenicha, mne tenmoj povedal, ze mna aj saty chce vidiet 1x az pred oltarom 😊 To je jeho podmienka. Takze zalezi na tom, ci ta chce vidiet pred a aj na tom, ci ty chces, aby ta videl. O ten WAU efekt a first look by som sa nenechala na tvojom mieste pripravit 😉
Odpovedať
krajší je podľa mňa satén. ale na milión percent je pohodlnejší tyl...ja som mala celosaténové šaty a varila som sa vo vlastnej šťave...musíš sa rozhodnúť len a len ty sama, ty musíš cítiť ktorá možnosť je pre teba viac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som asi jedina ktorej sa paci viac tyl 😂 ten saten nie je saten, asi to je mikado, taka tvrdsia leskla latka. dve kamosky mali z tej latky saty a povedali ze nikdy v zivote by si to druhykrat nedali. ze bolo pod tym strasne teplo, sukna sa vobec nehybala bola taka "tvrda" a za mna mozem povedat ze ked sa fotili s ostatnymi ludmi a ti boli okolo nej tak jej suknu pricapli a bolo to nepekne. ale rozhodnut sa musis ty v ktorych ti je lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne, stojis na niecom? zda sa mi ze tie posledne saty su ti kratke
Odpovedať
@rmnka ano stala som. ono tie kabinky na prezlecenie boli o schodik vyssie ako cela predajna, a ja stojim na kraji schodika... inak mi sadli aj dlzkou akurat aj s topankach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1329 aj mne sa najviac pacia tie posledne. Aj na tebe su pekne a aj samo o sebe su najkrajsie:-) Takze tretia fotka je vyherna u mna:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na tých saténových tá sukňa pôsobí strašne tvrdo. Ale mne osobne sa saténové šaty nepáčia, skôr som za tyl. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka ja som mala satén - taft? niečo takéto tvrdšie, spdnicu som mala jednokruhovú, kruh tak pod kolenami a tým pádom som mala "vietor" priamo pod sukňou, takže teplo mi nebolo vôbec. Je pravda, že sú ťažšie, ako tylové, ale ako problém to nevidím, ide to vydržať v pohode, vlastne som tým chcela napísať, že tie so saténovou sukňou sa mi páčia viac 8-)
Odpovedať
tie druhe....len vyzeraju dost kratke oboje ak na niecom nestojis....tak na tu dlzku si daj pozor inak to bude vyzerat smiesne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?