Viacnásobná zmena rezervácie svadobných šiat

Profilova fotka
Ahojte bambulky, vydate aj zasnubene:) Chcem sa vas opytat, ako je to z rezervaciou siat, teda ci je mozne pocas rezervacie saty menit, pokial im pridu nove,alebo sa rozhodnem pre iny model.Mam rezervovane saty v NICOL a uz som ich raz menila.Ale este stale nie som uplne spokojna.Mam obavy ist tam znova a vsetko zas skusat.Ale aj tak som si nie ista ci chcem prave tie, ktore som zmenila naposledy.Chcem vediet, ciste aj vy niektora menili saty niekolkokrat,ked uz boli zajednane v tom istom salone. Alebo by som to mala brat ako definitivne??? No a ked som sa uz tak rozpisala...aky je vas nazor na extravaganciu.Myslim tym uplne nieco netypicke, nieco co sa vam paci ale mate obavy ako zareaguje okolie....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj xrumka myslim ze mas este dost casu na saty... skus este pockat lebo v Nicol dojde nova kolekcia 2006 teraz niekedy v novembri... ja uz mam tiez vybrate z Nicole...a som spokojna aj ked som mala pochybnosti ale potom som obehala este dalsie salony a myslim ze som si vybrala spravne... moje vysnivane....takze ak budes mat potrebu menit saty tak im kludne povedz ze by si mozno vyskusala este nieco nove a oni by ti mali vyjst v ustrety...neviem sice odkial si ale v BA v salonoch Nicole su strasne zlate tetusky drzim palce... co sa tyka netypickych siat je to kazdeho vec vkusu..ak by sa mne pacilo nieco extravagantne urcite by som si to vybrala a nebrala by som ohlad na to co povedia ludia okolo...proste ak sa im nepaci je to ich problem ;-) neriesila by som ludi ale hlavne pocit ako by som sa v tom citila ja :-)
Odpovedať
Ahoj Xrumka, so satami ti zatial neviem poradit lebo som v salone na Slovensku este nebola. Ale co si pamatam tak niektore baby tu spominali ze sa daju saty menit v pohode. Tak by si nemala mat problem. Ja som tiez za nieco extravagantne! :-D Saty by som chcela jednoduche ale vynimocne a mozno trosku extravagantne ale nasla som si nedavno super doplnok do vlasov. Skoda ze nemam fotku. Este som to nikde nevidela ale padlo mi to do oka tak som si to vyskusala a uplne ma to ocarilo. Najprv si vsak musim vybrat saty aby som si bola ista ze to spolu bude ladit a potom tento doplnok. Celkovo so satami to robi taky iny efekt, je to nieco nove a atypicke a mne sa to veeeeeeeeeeeeelmi paci. :-) Ty co si mala na mysli? Myslis saty? Napis viac. Tesim sa.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem klaudia:), ja som sa tiez nechala inspirovat tebou a chcela som saty cannes, tie som mala vlastne ako prve zajednane...len potom som mala zrazu pocit, ze ich vidim na kazdej neveste a to ma trochu odradilo.Teraz mam nieco uplne ine...extravagantne.Mozno ich niekedy hodim do alba.Ja zijem v BA:) Ozaj nevies ci ked mam zaplatenu zalohu v AUPARKU, mozem si zobrat saty aj z dostojevskeho?
Odpovedať
ja by som tiez kaslala na to co si mysli okolie a urcite nechcem mat kruhy a stale vymyslam ze budem mat modre saty alebo saty z twigi obje je velmi netradicne aj ked musim povedat ze som nasla aj maslove saty ktore sa mi zapacili este vsak chcem poskusat a potom sa rozhodnem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite sa rozhodli najma podla seba. Je to tvoj den a ked ty budes stastna a spokojna sama so sebou, tak sa to prenesie aj na ostatnych hosti. :-) Som zvedava na tvoje extravagantne saty. Aj ja uvazujem o nieco inom.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby co je zle na tom kruhu?...mam pocit ze vacsina bab ho nechce...ale preco? Ved to tym satam doda smrnc.Alebo sa mylim?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam zajednane saty z pierkami a su tak trochu sisate ale maju najuzasnejsi korzet na svete....v ten den ked prisli do NICOL som si ich skusala ako prva a tetusky ma na ne nahovorili...no ja by som sem aj hodila nejaku fotku, len sa bojim aby drahy neuvidel...Fakt su extravagantne ale z kruhom....No vyzeram ako babika v nich, to je fakt....:(
Odpovedať
Profilova fotka
Aj tak mam pocit ze starsi ludia z dediny( nechcem nikoho urazit, aj ja som z dediny) sa budu na mna pozarat s otvorenymi ustami a pomyslia si " Boze, to co si dala na seba....strasne..." :-( :-( :-(
Odpovedať
Ja nemam nic proti kruhu. Skusala som jedny saty ktore vyzerali bez kruhu tak fadne a kruh ich uplne zmenil. Dnes uz tie kruhy nie su take tazkopadne ako volakedy. Ked su saty z lahuckeho materialu, tak kruh sam o sebe nerobi velku zmenu. Myslim ja necitila som velky rozdiel s kruhom a bez kruhu. No ked som sa pozrela do zrkadla, tak ten rozdiel bol ocividny... Daju sa u nas na SK kruhy pozicat? Ja zijem v UK a tu sa daju iba kupit co vychadza dost draho.
Odpovedať
ale ved to nie su az take extravagantne vobec sa ich nemusis bat ak sa v nich citis skvele a krasne a na kruhu nie je nic zle len ja ho proste nechcem chcem radsej nazberanu spodnicku je to vec vkusu a nie su to nahodou tieto? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Dorotka nie, to nie su oni...su este vyraznejsie:(...inac tie tvoje su velmi pekne, uz si sa rozhodla ci s ramienkami alebo bez?
Odpovedať
Aj mne sa najviac pacis v tych prvych. ;-) Su to saty z Nicole?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lara1znk ja myslim ze snad sa da pozicat aj kruh...spytam sa a potom ti napisem.Len neviem za aku cenu. Ty sa vydavas tyzden predomnou:) a bude to na Slovensku?
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk ano su z NICOL...len moj priatel ich nechce.Vsetkym sa pacia....Priatel nechce aby som mala ramienka.Su pekne a jednoduche...a maju ich dost.Ale su neskutocne tazke...asi najtazsie zo vsetkych
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk....som sa zle pozrela na datum:)...takze az po mne:)
Odpovedať
Profilova fotka
ako sem davate odkaz na stranku???...teda aby to hned otvorilo fotku v albume?
Odpovedať
Ja sa tiez chystam do Nicole. Pridem domov na Vianoce tak v decembri obeham salony. Snad uz aj nova kolekcia bude! :-) No, ja som az po tebe. Esteze tak. Ved este nemam ani ponatia o satach. :-D
Odpovedať
to nie su moje saty :) a odkaz das tak ze si najdes tu fotku a potom to v liste skopirujes a prilepis do pisanej spravy jednoduche :-)
Odpovedať
Profilova fotka
xrumka neviem ako to je ked mas zaplatenu zalohu inde..ale myslim ze by to nemal byt problem ved to ostava vo "firme" ;-) myslis tieto satocky?? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ak ano tak su uzasne... :-) naozaj vobec sa nemusis bat co budu hovorit ludia myslim ze budu milo prekvapeny.... lebo v dnesnej dobe je mozne vsetko... ja by som si tiez take vybrala keby som mala taku moznost ale bohuzial moje miery mi to nedovoluju :-D takze ja som zatial spokojna aj ked sa radsej vyhybam Nicole lebo urcite by som zmenila rozhodnutie ...jak sa poznam xi ]-( no uvidiime...tak ti drzim palceky a urcite sa rozhodni podla toho co sa ti najviac paci a v com sa citis super.... co sa tyka tych kruh. spodnic tak v Nicole som si skusala saty so spodnicou ale nie kruhovou ale takou "nazbierkanou " a to sa mi pacilo viacej ako taka kruhova ]-( ..... a myslim aj pohodlnejsia,,,,,.... ;-)
Odpovedať
Tie saty su ozaj skvele! Nemusis sa nicoho bat. Urcite sa budes vsetkym pacit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby...tu su tie saty..... ktore by som chcela mat http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Hodila som do alba par fotiek....aby ste mali predstavu:)....Skoda ze sa sem nedaju vlozit kvalitnejsie snimky.Dost som to musela okresat kym mi to zobralo.Su uplne novucke....Ale desim sa tych reakcii :-(
Odpovedať
xrumka mne sa viac na tebe pacili tieto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... teda po dohode s drahym co to tiez pozeral... tie druhe, co si si vybrala...nejako sa mi na nich zda prilis vela peria. i ked korzet je naozaj krasny ale ta sukna a pierka, na moj vkus je toho prilis vela.
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa ku katalienke.. tie sa ti hodia najviac
Odpovedať
Profilova fotka
pridávam sa k bubatenko. Tie sú aj podla mňa z tých všetkých čo máš v albume najlepšie.
Odpovedať
Profilova fotka
xrumka ten korzet je fakt supi len keby bola mozno ina suknicka:)skus sa opytat tetusiek ...... ale naozaj super vyzeras v "canesskach" ;-) teeda...tazky vyber...ale urcite este poskusaj nejake ine kombinacie ak chces extravagantne urcite ti nieco pokombinuju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky, ste zlate....len tety z NICOL asi zo mna uz skolabuju :-) zajtra idem pozriet nieco na polnoc...nemam ziadnu predstavu, beriem si aj fotak, tak potom zas nieco prihodim. teraz ste ma zase nalomili na Cannesky... Inak klaudia ty ich budes mat v bielom????
Odpovedať
Profilova fotka
Asi musim prestat hladat saty....lebo potom len stale preberam a preberam....
Odpovedať
Profilova fotka
xrumka radsej si poskusaj viacej a rozhodni sa ved mas na vyber a svadbu mas len jednu ;-) aspon zatial xi... :-D ja budem mat maslove lebo ja som v bielych vyzerala ako taka torta ]-( kedze patrim medzi tmavsie typy ;-) ...ale ako pozeram si uz maju novu kolekciu ze? ked vidim tie satocky co mas vybrate..hmhm.. a co tie co mam v albume ja?(nie cannesky):)))))) tie maju podobny korzet s pierkami a sukna je ina...skusala si ich??
Odpovedať
Profilova fotka
Tie som neskusala...trochu mi vadia hole nohy...a to uz je na mna trochu moc.Inak priatelovi sa strasne pacia tie co si si dnes hodila do alba:) Ked som tam bola, tak tam toho az tak vela nemali, mam velkost 34 a vacsina mi boli volne, pre uzky chrbat...vsetko mi musela hore pripinat spendlikmi. Bola som dvakrat v AUPARKU, zajtra idem pre istotu na dostojevskeho xixixi.Kolko siat si skusala ty?Alebo si bola hned rozhodnuta? Inac uz maju novu kolekciu a skoro cela je rozobrana :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?