Aká je cena za požičanie svadobných šiat v roku 2019?

baby napiste prosim aku sumu si pytali v salonoch za pozicanie siat, nech si spravime prehlad ako sa pohybuje cena na tento rok. Uvedte prosim aj lokalitu, pripadne meno salonu. Dakujem
Odpovedať
Ahoj, Zvolen Nicole, pýtali od 400 do 1200 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
BA Wedding avenue 850
Odpovedať
Profilova fotka
Moje šaty sú za 590, ale dostala som 10% zľavu (keď si rezervuješ na prvej skúške, dostaneš ju automaticky). Všetky šaty boli okolo 500-650. Bratislava.
Odpovedať
380 € Cadca. Este ich nemali ani nafotene, normalna cena tych siat, co som si pozicala, je 450 €, ale uz som v tom salone mala zaplatenu zalohu za ine saty, ktore sa mi medzicasom prestali pacit, tak som ich vymenila za tieto a majitelka mi sama od seba povedala, ze mi ich da za rovnaku cenu ako stali tie predosle.
Odpovedať
Bratislava,Trnava 600 - 800
Odpovedať
Profilova fotka
@ttjnlrn ktorý salón prosím ťa?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi_cka Salon El :)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme zalezi od druhu siat ktory zvolite, ale napriklad ja som si vybrala letny, lahky model a Salon v BA ho poziciava za 730 a za tie iste saty si pytali v Topoľčanoch 550 (tiez pozicanie) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Požičiavame za 450,-€. Priemerná predajná cena je 550,-€.
Odpovedať
@primestyle jedna sa len o internetovy velkoobchod alebo mate aj nejaky salon kde je mozne si prist saty vyskusat a vybrat?
Odpovedať
Šijeme svadobné šaty na mieru cena do 550€ kúpa pozrite si môj profil :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@thassa Slovenská firma Natasha Azariy ponúka: Zákazník k nám môže prísť s konkrétnou predstavou svojich vysnívaných šiat, alebo má možnosť vybrať si niektoré z našich už navrhnutých modelov, prípadne nakombinovať si jednotlivé modely presne podľa želania a vkusu. Konečný model ušijeme presne na mieru. Ak sa rozhodnete vytvoriť si unikátny image a jedinečné svadobné šaty, tak táto voľba je pre Vás. Natasha Azariy ponúka: Tým profesionálnych dizajnérov a krajčírov, Súkromná výstavba vzorov a individuálny prístup, Navrhovanie a šitie podľa predstáv zákazníkov, Kvalitné látky a ušitie za dostupnú cenu ktorú si môže dovoliť každý, Poradenstvo záruka kvality a zodpovednosť za výsledok, Služba ,,SOS Nevesta,, v nepredvídaných situáciach a iných živloch Vám ušijeme šaty do 48 hodín. ,,Ateliér, ktorý splní priania každej neveste, V prípade záujmu nás kontaktujte v profile. Dielňa-ateliér máme vo Svidníku a v Humennom. Showroom: Bratislava, Žilina ,Trnava, Košice. U nás šijeme šatky takmer ako za cenu požičania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?