Ako riešiť čipku na šatách, ktorá škriabe?

Čo mám robiť, ak čipka na mojich vysnených svadobných šatách škriabe? Prosím poraďte mi.
Odpovedať
Hmm... a nedá sa podšiť aspoň tylom? Zrejme je tuhá alebo ťa škriabe niť, ktorou je prešívaná. V ktorej oblasti konkrétne? Plecia?
Odpovedať
@noij Presne ako vravíš, skúsila by som ju niečím podšiť. Alebo by som ich skúsila ešte zaniesť do čistiarne, viete či by im nepomohlo len ak by ich poriadne naparili. Oni majú predsa len iné pariče nie ako té naše žehličky :-) Za skúšku by to stálo a možno by im to aj pomohlo a zmäkli by. Čipka niekomu sama o sebe nesadne - neznesie ju na tele.
Odpovedať
Profilova fotka
Nepises, na akom je to mieste, ani ake su saty (napr. ci maju ramienka)..., ale napadlo mi riesenie v podobe trikotu telovej farby, nosievaju to napriklad baletky alebo krasokorculiarky pod kostymom, byvaju bezsvove, tenucke, mozno ti to ochrani miesta na tele, ktore su skriabane. :-)
Odpovedať
Nedá sa odpárať? To je ťažko poradiť, keď nevidíme fotku, ako vyzerajú a kde všade máš čipku, ale ak jej tam nemáš veľa, tak vyskúšaj ju odpárať alebo to daj skúsenej krajčírke urobiť. Podšiť pod čipku sa nedá kúsok látky?
Odpovedať
Profilova fotka
@annietta123 a to uz mas kupene saty? Nedaju sa vymenit alebo co? Lebo to nie je dobre, ked ta skriabe cipka na nich, potom sa budes celu svadbu len skrabat kvoli tomu a nebudes mat klud. Bud by som ich vymenila alebo vobec nekupovala, lebo to aj pri skusani citis, ze ta skriabe. Alebo to niecim podsit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?