Aký vrch by sa hodil do kostola k takejto kombinácii šiat a zavoja?

Profilova fotka
Ahojte, Chcem sa por!adiť aký vrch sa hodí k satam s tylovym zavojom. ?som zúfalá, mne sa bolerka nepáčia, svadba je 3.10. a na kožusinu bude asi skoro. Mám si dať niečo ušiť? Ale čo? :) Chcem niečo jednoduché, žiadna čipka.... Šaty som si skoro vybrala, sú krásne ale stále polemizujem ;) Ďakujem za názory, rady, nápady. ... M
Odpovedať
nádherné šaty aj so závojom:) keby išlo len o kostol, vraj stačí, že máš ramená skryté pod závojom, ale podľa mňa už v októbri až tak teplo nebude... čo tak nejaký ľahký svetrík?
Odpovedať
tiez hlasujem za svetrik - bud biely, alebo ak mas nejaku oblubenu farbu, tak v tej. v niektorych albumoch som tu videla, ze kocky, ked mali napr. kyticu v cervenej farbe, tak mali na svadobnych satach cerveny svetrik - vyzeralo to celkom dobre
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ďakujem! :) a určite biely by bol ok, len kde to dostať? V salonoch.?
Odpovedať
@maji1803 popozeraj normalne v obchodoch. v salone by si zan vypytali poriadnu prirazku, kedze by bol oznaceny ako "svadobny"
Odpovedať
v kostole mas zimu aj v lete, nieto este v oktobri... a budes tam pocas obradu stat dost dlho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maji1803 normalne v obchodoch mavaju biele svetriky, este keby si chcela byt uplne ze premakana tak si mozes presit gombiky za nejake ozdobne alebo perlickove, kamienkove, podla vkusu (len pozor aby presli cez dierky) a budes mat svadobny svetrik jak lusk. Este by som si vedela predstavit prehodeny cez plecia pekny hodvabny šál, ten v teple chladi a v zime zahreje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maji1803 Moja kamoska mala svadbu 3.maja a mala na sebe kozusinku-myslim taku kozusinkovu stolu alebo ako to nazvat. myslim ,ze ked 3.maj nie je neskoro na kozusinu tak 3.oktober nie je skoro mat kozusinu. to naozaj zalezi od pocasia. mne osobne sa svetrik ani bolerko k svadobnym satam nepacia. ja by som urcite volila kozusinku ,vyzera to elegantnejsie . no je to na tebe...:)
Odpovedať
@maji1803 ja som mala uzke biele sako jednoduche... pacilo sa mi k svadobnym satam viac ako sveter. Skus sa popozerat :)
Odpovedať
Mne sa tiez svetrik nepaci, je to sice teraz "v mode", ale nie je nadcasovy...o chvilu to bude uplne mimo kurzu a je mozne, ze ked si budu fotky prezerat vase deti budu sa len cudovat, preco si na sebe pred oltarom k satam sveter :) A saty mas uplne nadherne aj so zavojom :)
Odpovedať
Nekaz také krásne šaty svetrom, daj si kožušinku, v kostole vydržíš aj v septembri, býva tam chladno. Budeš tam dlho sedieť, príde ti po pol hodine zima. A sveter a sako sú absolútne od veci k svadobným šatám, to je ako bunda na plesové šaty, neviem, kto to vymyslel, vôbec sa to nehodí...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?