Cena za ušitie šiat?

Profilova fotka
Tieto šaty sa mi veľmi páčia, ale nenašla som ich nikde na predaj. Prosím Vás, koľko by stálo ich ušitie? :) (veľkosť 32-34) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Ja som bola včera na skúške šiať, a ušijú mi ich za cca 420 EUR. Treba sa ísť popýtať :)
Odpovedať
majú ich v BB v salóne Designs, aj v KE a v BA v salónoch, kde držia Maggie Sottero. A aj v tvojej veľkosti,pokiaľ viem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 Ďakujem veľmi pekne, pozriem aj tam, ale chcela som mať skôr na mieru, aby presne sedeli.
Odpovedať
@zzabkazz ..wtf....mas netypicke miery?
Odpovedať
@uprimnucka mat saty usite priamo na tvoju postavu je predsa len o niecom inom ako bezna seriova konfekcia... @zzabkazz len si najdi naozaj dobru krajcirku a nesetri na materialoch aby si potom nebola sklamana, lebo ked dvaja robia to iste nie je to to iste...
Odpovedať
Profilova fotka
@uprimnucka chcela by som, aby mi proste sedeli úplne dokonalo :) @zuska_bluzka ďakujem veľmi pekne, dám si na to pozor. tak uvidíme ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zzabkazz dobrý deň :-) napísala som Vám správu :-)
Odpovedať
Ahojte , neviete koľko by cca mohlo stáť ušitie týchto šiat? Ďakujem :-)
Odpovedať
mna moje vyjdu na mieru do 500 eur, vrch a rukavy mam z cipky, ktora stoji 170 eur/ meter. Som ale nizka, takze jej vela nastastie nepotrebujem :-D
Odpovedať
@lucka2727 to je individuálne, záleží či je cena už s materiálom alebo bez, či si krajčírka ráta paušálnu sumu za úkon alebo na hodiny, potom od toho kde to je (východ Vs. západ Slovenska), či je známa a podobne. Z môjho pohľadu máš najlepšie si látku kúpiť sama a odniesť ju niekomu šikovnému, kto ti ušije z tvojho vlastného materiálu. Takto maš možnosť ovplyvniť sumu najviac, lebo si môžeš vybrať kvalitu materiálu, ktorá určuje jeho cenu :) Janin výtvor, ktorý si pridala, vychádzal na cca 2 tisíc €, s tým, že materiály boli jedny z tých drahších a má už nejaké to meno. Keď si dáš šaty ušiť u obyčajnej šikovnej krajčírky, odhadujem to na maximálne 500€ (ak rátame, že si vyberieš drahú čipku), ak si vyberieš niečo lacnejšie, zmestíš sa možno aj do 300€. Kontaktuj krajčírky v tvojom meste a okolí, aby si získala lepšiu predstavu o cenách :)
Odpovedať
ja som si davala sit na vychode, pozicanie siat ma vyjde na 320, kupa dvojnasobok :) je to skvele, mozte si dat usit, a pritom iba poziciat:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja poznam jeden salon v Spiskej Novej Vsi a tam maju velmi dobre ceny za usitie mne majitelka napisala od 249 do 299€ ak chces vediet viac napis mi IP :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?