Cena za ušitie šiat

Profilova fotka
Prosím Vás koľko by mohlo cca stáť ušitie týchto šiat?
Odpovedať
Mne Zimo podobne satky ocenil na 170 dolarov.. ;-) To je ten cinan co tu sije nevestickam pekne saty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka A dala si si ich šiť či nie? Máš foto? :-)
Odpovedať
Nie nedala, len nad tym rozmyslam :-)Moje maju byt na redovy - takze v cervenom-to iste ako Ty len s ramienkami a srdieckovym vystrihom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka Ja by som ich chcela ako popolnočky v žltej farbe...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj u mňa ťa tieto šaty budú na200eur aj s materiálom a su site na mieru a su tvojej
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala maximalnu dilemu, kde si dat sit saty... nakoniec som sa rozhodla pre studovaneho navrhara a vobec to nelutujem... sice som vysolila pekne prachy, ale uz pri prvych mailoch som mohla vidiet, ze komunikujem s profikom, ktory vedel presne co robit. tiez som mala obcas pocit, ze to prehanam... nie som predsa celebritka, aby som sa takto rozmaznavala... a tolke baby mi pisali, ze mi to spichnu s jednou skuskou za dva tyzdne za par stovak.... ale pri navrhoch, radach a vysvetleniach, ake mi Martin Hrca daval, som vedela, ze som na dobrom mieste ;) pre porovnanie - mala som na stuzkovej usite saty od krajcirky... a boli cele zle :D takze ja urcite odporucam najst niekoho fakt skuseneho. je to predsa tvoj velky den ;)
Odpovedať
Dobrý večer. My saty sijeme od 150 € do 199 €, pripájam link s hodnotením od nevies...http://www.mojasvadba.sk/shopy/hodnotenie/1svadba/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zuzana2210 ahoj zuzka tiez uvazujem nad martinom vedela by si mi povedat kolko ta vysli svadobne saty?
Odpovedať
Profilova fotka
moje stali 800€, ale to zalezi od vela veci... material, mnozstvo latky, narocnost atd. ale ja som si povedala sumu a Martin sa do nej "napasoval". takze tak :)
Odpovedať
Ahojte.. :-) Chcela by som sa aj ja informovať,prosím vás, neviete niekto v akých cenách sa pohybuje ušitie svadobných šiat v štýle dlhá tylová sukňa a zdobený korzet? ďakujem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miaaa333 prepošlite nám svoju predstavu a my Vam prepošleme cenu, šatky šijeme na Slovensku žiaden dovoz. Za normálne ceny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zuzana2210 kde by som mohla zohnať kontakt na Martina Hrču? prelúskala som google a nikde nič, neviem kde sa k nemu dá dostať...ďakujem ! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?