Chýbajúca obruč v spodnici svadobných šiat po čistení

Ahojte nevesty! Kúpila som si svadobné šaty z bazára a keďže neboli vyčistené, dala som si ich vyčistiť. Problém je, že mi vrátili spodničku bez tej kovovej obruče. Asi ju pred praním vybrali a vyhodili. Samozrejme som spísala reklamáciu, avšak na vyplatenie nejakého odškodného chcú lístok, ktorý nemám, lebo šaty boli z bazára. Mňa to buhužiaľ nenapadlo vybrať pred odovzdaním do čistiarne a nikto ma na to neupozornil. Prosím Vás ako by ste to riešili? Ako posledné riešenie je, že si tam proste nejakú obruč "dorobím", ale bola by som rada, keby mi dali aspoň nejaké odškodné, keďže chyba je na ich strane. Nečakám, že mi preplatia celú spodničku, ale aspoň 5-10 eur by mi mohli dať, aby som si kúpila za to materiál, z ktorého obruč vyrobím. Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
@julie2525 nezda sa mi ten postup - ten kto saty do cistiarne prijimal ta mal upozornit ze mas obruc vybrat, pripadne, ze sa moze poskodit a pod. ak tak neurobili, je to ich zodpovednost - mne davaju vzdy podpisat na co ma upozornili - napriklad mam, ze moze pustit farba z daneho materialu a pod. - tym ma upozornia a ja podpisem ze som bola informovana a aj napriek tomu chcem aby to cistili bud nech ti zozeniu novu obruc / spodnicku, alebo skus zohnat blocek od niekoho, kto si kupoval cez e-shop, alebo bazar... ja som kupovala z aliexpressu, neviem ci by im stacilo take potvrdenie
Odpovedať
@fokuska Dakujem za odpoved. Keby ma boli upozornili, urcite ju vyberiem, vsak to je najmenej. Upozornili ma iba, ze sa moze vystuzena podprsenka zdeformovat, co sa nastastie nestalo, ani cipke sa nic nestalo. Keby ju vybrali, stacilo ju prilozit k spodnici. Som si 100% ista, ze ta obruc tam bola, aj ked tvrdia nieco ine. Ja viem, ze to nie je najvacsia zivotna tragedia, mohlo sa s tymi satami stat nieco ovela horsie, ale aj tak ide o princip. Podla mna by faktura z e-bayu mala stacit, aj to je doklad o kupe. Ak by mi niekto mohol poslat e-mailom soft-copy faktury, ktoru uz nepotrebuje, bola by som vdacna :-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?