Čipka na svadobných šatách prečnieva

Zdravím dievčatá, mám svadobné šaty, ktoré som si objednavala cez Aliexpress a sedia mi ako uliate až na jeden detail. Čipka je pochopiteľne dlhšia ako spodnicka a trošku mi prečnieva cez topánky (šaty majú vzadu vlečku). Takže mám nasledovne možnosti: 1. pri chôdzi si budem šaty pridržiavať, lebo sa o tú čipku budem potkynat. 2. Riešiť to vyššími topánkami, momentálne mám 7cm opatok 3. Nejak skúsiť tú čipku skrátiť, čo ale neviem či je zrealizovatelne, keďže ona vzadu prechádza do vlecky. Tak možno spredu len nejako prichytiť (???) Čo by ste robili vy?
Odpovedať
Tu je foto
Odpovedať
A takto je to vzadu
Odpovedať
@cocodrillocomefa prisit iba vpredu alebo na bokoch jemne zdvihnut a prisit taky zahybok z cipky.alebo dat malu spodnicu styl morska panna..vyssie topanky len ak v nich vydrzis.s malou spodnicou by ti aj viac vynikla vlecka....na sale pri tanci uz aj bez spodnice....inak su pekne a ta cipka ma presahovat.viac vynikne, :-D
Odpovedať
@cocodrillocomefa Ahoj, urcite treba spodnicku. Ja som mala podobny problem, vyskusala som v jednom salone niekolko a jedna sadla ako uliata :-) So spodnickou bude aj vlecka pekne drzat a uvidis, cipka sa ti nadvihne. Takisto sa t ibude lepsie chodit.
Odpovedať
Skusala si to vyzdvihnut so spodnickou ta ti spravi aj priestor na pohyb byvaju aj mensie kruhy
Odpovedať
@cocodrillocomefa
Odpovedať
Dakujem vam babule, takže so spodnicou to je lepšie, ale čipka prečnieva stále. Takže si ju budem musieť aj tak prichytiť nejak niťou spredu a potom tak upraviť, aby to do bokov išlo tak do stratena (no neviem to ani napísať ;-) a dá sa to len ručne, tak to skúsim sama.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,skúste to trochu nariasiť v oblasti pásu tak že v bočných švoch ,ktoré sú po bokoch šiat zriasite látku do malého falošného pásu ak neviete ako kľudne zavolajte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?