Čo si dať k týmto svadobným šatám navrch?

Profilova fotka
svadobne saty mam od maggie sottero. vid foto zo salonu. prosim poradte co k nim navrch,v kostole,aby mi nebola zima na plecia. svadba je zaciatkom maja,moze byt prijemne teplo,ale aj chladno. nechcem bolero z umelej kozusiny,ktore mi v salone ponukali. v obchodoch som zatiak nic vhodne nenasla.preto uvazujem o krajcirke. len potrebujem inspiraciu. dakujeem :)
Odpovedať
mozno si to len neviem poriadne predstavit, ... ale mne by k tomu nevadil ani taky pudrovy, resp ivory kardigan ... ani by nemusel byt rovnakej farby ako saty, ktore su mimochodom krasne !! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz som radila jednej dievčine v podobnom fóre štólu z pierok pštrosa, alebo marabu. Pozri sem http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
@black_thorn bože čo chceš zakyť????? seba ????krásne šaty?????????? nevymýšľaj nič tak ako sú!!!!!!!
Odpovedať
prehoď si cez plecia ľahkú štólu, napr. len zo šifónu alebo svetrík jemnučkej farby. Alebooo si daj ušiť akoby tylový pláštik :) už som taký videla a bolo to nádherné :)
Odpovedať
@petrana01 slecna si chce zakryt plecia, aby v kostole neprechladla...chapem, u nas raz v maji dokonca snezilo.
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata nasla som v retro jeans toto : https://www.google.cz/search?q=retro+... v skutocnosti je to viac do biela. na fotke to vyzera ruzovo.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Napr.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?