Co si myslite o tychto satach?

Ahojte zaujima ma co si myslite o tychto satach? dakujem za vase nazory. Uz som si ich kupila a teraz mam zas dilemu... :-)
Odpovedať
Keď si ich už kúpila, dilemy sú zakázané :-D Sú v pohode ;-)
Odpovedať
hehehe tak to si ma teda potesila.. Ze su v pohode :-) asi ma drbne
Odpovedať
Keď vyzeráš ako slečna na obrázkoch, sú viac než v pohode. Môže byť? ;-)
Odpovedať
Vlastne ani neviem co chcem pocut, lebo ked sa nad tym zamyslim tak hlbkovo, tak vlastne kazde saty su o tom istom, takze na ziadne nemozem povedat ze su skarede lebo kazdy ma vlastne iny vkus. A ci vyzeram ako slecna na obrazku?? hehe neviem ako to myslis, asi tak ze ci nemam nadvahu o 50 kil ?? nie nemam :-) :-) :-) :-) ani neviem preco mi to vlastne vrta v hlave. ked som si ich kupila bola som nadsena a teraz premyslam ci som si nemala kupit ine .. nerozumiem
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 chcelo by to foto kde ich máš na sebe :)
Odpovedať
@bridalicious uz som pridala na beremese.cz skus pozriet tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 našla som ďakujem :) môj názor - daj si ich vyžehliť, nejakú suprovú spodničku k tomu, pekný účes a vyzerá to fakt skvelo :) nemáš mať prečo dilemu :) si nádherná žena, bude to super, nevšedné :)
Odpovedať
@bridalicious dakujem pekne, este potrebujem tu spodnicku a vyzehlit , teraz su u kamosky iba take dokrkvane, ale to si dam zehlit az na sk, lebo ja som v zahranici a este s nimi budem aj cestovat, dakujem za tvoj nazor. :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 neni zač, podľa mňa to bude pekné naozaj :) - pre ostatné diskutujúce - je v tom naozaj pekná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 su krasne,velmi zaujimave a vyzeras v nich super. Mne sa na nich nepaci to cierne,inak super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 vydela som fotku si v nich pekna len suhlasim asi viac nalicit a sexy cervena mozno bordove nechty k ciernej mi to pasuje cervena, jasne ze budes mat ine vlasy a podla mna to bude velmi pekne.
Odpovedať
Mne sa tie saty hodia k Tebe, podla mna Ti proste sadli... Inej neveste by mozno nepristali, ale Tebe pristanu aj k tvari, k postave a bude to super, ked budes nalicena, pekne usesana a kytica: mne by sa k nim pacili biele kvety, aj napr. biele kaly, jednoducha kytica najlepsie z jedneho typu kvetov ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ella238 nevsedne.. Ine.. Ak ku tebe stylom pasuju a citis sa v nich dobre a sebaisto, preco nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna su krasne, nevsedne... Nevidela som ich na tebe, ale viem si to predstaviť :) a dilemy bokom... Mimochodom, ja som tiez do svojich dala dorobit farebnu stuhu a teraz pochybujem... To sme my zeny asi :D ale tvoje nerozmyslaj, su úžasné, sklanam klobuk pred odvahou nebyt v cisto bielych :)
Odpovedať
Mně se líbí, tedy bez té černé krajkoviny nahoře....
Odpovedať
Profilova fotka
@ella238 aj ja som si kupila šaty a mala som dilemu nakoniec ich predavam a budu ine :)
Odpovedať
Saty su velmi pekne, len mi na nich vadi ta cierna,tak , akoby si na pohreb isla.Viem, ze dnes si moze dat kazdy ako chce,ani mi to nevadi, ked si davaju ine, len si myslim, ze nejaky ,,kodex'' by sa mal zachovat.
Odpovedať
ja nevidím fotku teba v tých šatách...same o sebe vrch sa mi páči, sukňa nie, ak sa ty v nich cítiš dobre na čo dilema hmm :)
Odpovedať
@ella238 su nadherne, skoda ze som sa k nim nedostala ked ja som sa vydavala, presne takuto ciernobielu kombinaciu som hladala ale nezohnala.... bude to skvele, budes ina, krasna, ziadna tuctova biela nevesta
Odpovedať
@ella238 su uzasne len neviem ci ich mas svoje alebo z pozicovne ,lebo si treba davat pozor na cistenie . (videla som jedny krasne v tejto kombinacii po cisteni a bolo to hrozive ,lebo ta cierna farba vpustila do bielej .)okolo opasku boli flaky a cele boli zasednute , tak s tym potom pozor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?