Dajú sa použiť ako spoločenské na svadbu?

Prosím o radu - mám krásne spoločenské šaty, čierno - biele, vyšívané korálikmi.... Chcem sa opýtať, ak by som si dala čierne bolero, čierne topánky a čiernu bižutku, mohla by som v nich ísť na svadbu ako hosť?
Odpovedať
1
2
Podla mňa na svadbu nepatria biele šaty...mne by sa urcite nepacilo ked na našu svadbu jedna z hosti by dala tie saty...su skoro ako svadobné...ale to je môj názor len :-)
Odpovedať
@melania418 no viem, veď preto ich chcem "odinačiť" tým čierny bolerkom... inak nie sú snehovo biele..... mne sa strašne páčia, preto sa pýtam na názor viacerých.... ja podľa seba viem, že mne by nevadili ani biele šaty, ktoré by mala oblečené nejaká baba na mojej svadbe... Ale to je môj názor....Idem na svadbu kde nevestu nepoznám, teda nie je z našej rodiny ale z tej druhej, najradšej by som sa opýtala jej, či by jej to vadilo.... ale to nie je možné.
Odpovedať
nooo svadba je velmi spolocenska udalost a biela patri IBA neveste...tieto saty su biele a dokonca plesove...na tvojom mieste sa opytam nevesty ci by jej to nevadilo....ale odporucam zmenit saty...ved ani na ples by si nesla v kratkych satach...je to bonton
Odpovedať
ja si myslím že ani sa jej pýtať nemusíš, na svadbu ako hosť sa nehodia, ak sa jej budeš pýtať a nepoznáte sa je možné že ti ich odsúhlasí len zo slušnosti
Odpovedať
@anela67 na moju by si mohla :-) a to najma vtedy, ked ich uz mas kupene.. Ale ak chces mat dusu na mieste, spytaj sa tej nevesty, ktorej sa to tyka :-)
Odpovedať
na moju by si tiez mohla i ked by si bola jedina kto by mal dlhe saty....ale ako radi @marienkakf spytaj sa nevesty....
Odpovedať
Veď práve, ja som ženíchova rodina a tomu je to jedno :-)
Odpovedať
@anela67 no tak nech sa spyta on nevesty! A nemusi ani hovorit o koho ide. Bude to cez mediatora :-D
Odpovedať
podla mna nie.. nevesta ma byt jedina v bielom.. aj ked je tu ak coierna no vplyvaju namna ako take netradicne svadobne saty..na ples abtak v pohode ale keby okolo nejakej saly a vidim tabvonku v tych sayoch takk myslim ze ty si nevesta :)
Odpovedať
myslím že sa nehodia....nevesta by mohla zaniknúť a ona byť predsa stredobodom pozornosti :-)
Odpovedať
určite nie!
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna v ziadnom pripade. a o toz viac ked nevestu nepoznas. Urobis si hned zlu vizitku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa na svadbu nepozdávajú .... sú také mohutné a neprídu mi na túto príležitosť vhodné .. nie za to, že sú biele, ale proste na prvý pohľad keď som ich zbadala, tak by som si ich na svadbu ako hosť nedala ..inak sú to naozaj krásne šaty
Odpovedať
Profilova fotka
určite nie ... sú to plesové šaty a už vôbec to prosím nekombinuje ešte bolerom, to už by bolo naozaj veľa. Predpokladám, že si mladá baba a že si chceš svadbu užiť a pretancovať :-) osobne si neviem predstaviť napr. taký klasický popolnočný vláčik v takýchto šatách.
Odpovedať
moj nazor je asi taky, ze ked som bola vo vela mestach na svadbe sli doslova v rifloch na svadbu a okrem toho dohodni sa s nevestou, mne boli na mojej svadbe v bielych satach a garantujem, ze som doslova ziarila a svietila, ak sa ti pacia fajn ok, ale hlavne sa dohodni s nevestou, aby sa nedorozumenie nestalo, mne sa tiez velmi pacia a dolezite je to ako bude chciet ona ty s tym neurobis nic , ked nebude suhlasit, ale za pokus to stoji
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa sa nehodia... aj keby si si dala čierne bolerko, predpokladám že by si ho nemala celý čas na sebe ... aj keď je tam tá čierna, sú dosť také princeznovské, podobné svadobným ... takže za mňa určite nie
Odpovedať
podľa mňa určite nie, nakoniec by ťa všetci ohovorili, že si chcela nebodaj zatieniť nevestu...šaty sú krásne, určite ich ešte využiješ na nejakom plese :)
Odpovedať
urcite nie, ked uz, tak su to plesove saty a nie saty pre svadobnu hosťku :-p btw, vo viacerych albumoch tu najdes takmer navlas rovnake ktore mali nevesty oblecene ako SVADOBNE SATY (mne osobne sa taka kombinacia na svadobne saty nepaci ale dnes to nie je nic nezvycajne ak ma nevesta bielo cierne saty). mas milion inych moznosti ake ine saty si vybrat a tieto si daj na ples a nie na svadbu navyse nevesty ktoru nepoznas... :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Podľa mňa tiež radšej nie, predovšetkým kvôli strihu, sú dosť slávnostné a výrazné. Mne osobne by farba nevadila, po svadbe som si uvedomila, že sme mali viacero báb v bielych šatách (hoci aj s farebnými akcentmi), ale v tej chvíli som si to vôbec neuvedomila a ani mi to nevadilo. Ak by si však prišla v týchto šatách, asi by som si pomyslela svoje :-) Ale to hovorím sama za seba, sú svadby, ktoré sú poňaté v oveľa honosnejšom duchu :-)
Odpovedať
nie, biela je farba nevesty...ak by boli v inej farbe tak urcite ale takto by som volila radsej ine..
Odpovedať
Profilova fotka
@anela67 tie saty su krasne naozaj :-) ale keby si v nich prisla na moju svadbu, tak... ]-( zle nedobre.... urcite sa opytaj nevesty, ale su prilis slavnostne,plesove, pre hosta na svadbe... urcite ich este vyuzijes ;-)
Odpovedať
@anela67 určite nie!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ako pisu baby, urcite nie... :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím že nie... možno farebne by to aj bolo OK ale strih je prehnaný... neviem ako u vás ale u nás si hostia neobliekajú takéto róby...
Odpovedať
uprimne si myslim, ze sama asi citis, ze nie su vhodne, ked sa pytas vsak ;) su naozaj krasne, ale asi skor na vlastnu svadbu ako nevesta, kedze nikde nie je napisane, ze musia byt cisto biele. ;) dana nevesta by sa mohla vnutorne urazit alebo aj navonok :) podla mna sa skus pozriet ak je to mozne po inych satkach jednoduchsich a farebnejsich ;)
Odpovedať
Jednoznacne nie!
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím,že skôr nie, prehnaná róba na svadbu...ak by nevesta mala úplne jednoduché šaty a ty by si nabehla v takej veľkej sukni, tak podľa mňa tiež by si sa necítila najlepšie ;-)
Odpovedať
urcite nie asi skor pre teba ako nevestu . Niesu to svadobne ??
Odpovedať
prekásne šaty ale naozaj velmi pripomínajú svadobné ;-) čiže ak by mala nevesta nejaké jednoduché asi by jej to nebolo velmi príjemné ak by si vás mýllil čo sa môže stať a ani tebe aby ťa tetky a kamošky nevesty ohovárali že chceš na seba strhnuť pozornosť.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?