Dajú sa ušiť šaty maximálne za 200 eur?

Profilova fotka
Ahojte, myslíte si že je reálne ušite šiat do tejto ceny? ( úplne jednoduché strihovo, bez čipiek, korálok..)
Odpovedať
na babybazar.sk,mimibazar.sk:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala za 200 € site na mieru
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet aj sashe.sk, mne sa siju tam u jednej kocky a mali by ma vyjst do 250eur (vrch krajka + dlha tylova sukna). Drzim palce ;-)
Odpovedať
Jasné, treba pohľadať šikovnú krajčírku, pokukať peknú látku a mať predstavu ako to chceš:) Ja som si tiež dala šiť známej a bola som veľmi spokojná, šaty boli pohodlné, ja som sa dobre cítila a nezavadzal mi kruh ani ma netlačila šnurovačka - pohodlie nadovšetko:) A ak Ti môžem poradiť, keď budeš kupovať látku obzeraj aj rubovú stranu, mne sa na jednej látke páčila tak, že šaty boli z nej:) A nezabudni sa pochváliť ako to dopadlo:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ajd o 150 eura naj svadobne saty si daj su aj tu na stranke aj na facebooku
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty za 200 EUR cena pre mna, za normalnu cenu by boli cca 225 EUR, ak chces vediet viac posli mi IP...site normalne v salone na mieru...
Odpovedať
Profilova fotka
Moje stali 160e vcitane materialu, 2 skusok, detto site na mieru, fantasticky pohodlne. Ak chces, poslem kontakt do IP :-)
Odpovedať
Baby, poslite prosim aj mne ak mozete, prave pozeram, chcela by som kratke saty a v pozicovniach su tusim nedostatkovy tovar
Odpovedať
baby, čiže dajú sa šaty aj vrátane materiálu ušiť za cca 250 - 300 € ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?