Dilema so svadobnými šatami. Sú to tie pravé?

Nevestičky mali ste aj vy pred svadbou dilemu či sú šaty ktoré ste si vybrali tie pravé? Ja keď som si tie svoje obliekla mali ten wow efekt bola som nadšená aj kamošky čo boli so mnou mali ten istý názor. Ale svadba sa blíži a ja rozmýšľam či ešte nepôjdem nejaké iné hľadať :( Mala som vysnívané krásne rozprávkové, čipkove ale tych mojich nieje ani kúsok čipky... možno ma len spochybnila švagriná .. :(
Odpovedať
Hm...ja som mala podobné pocity, ale potom som si povedala, že svadobných šiat je taaaaaaaaaaaké množstvo, že nemôžu byť jedny jediné tie najkrajšie a práve tie moje. Je ich množstvo, je to ako s mužmi, neexistuje ten pravý, ale existuje ten jeden kompatibilný a vhodný a ten je ten správny. Pre niečo si si tie šaty vybrala, drž sa toho a nestresuj...a make-up, účes, doplnky urobia strašne veľa...som múdra ako rádio čo? :D a to predvčerom som mala hlavu v smútku aj ja :) napokon, sú to iba šaty, o tie nejde :) budeš krásna, určite!
Odpovedať
Hehe ale naozaj múdra a máš pravdu o šaty nejde, mne treba asi len takto do duše prehovoriť :D ďakujem A prečo si ty mala hlavu v smútku? ;)
Odpovedať
No moja dcérka sa vydáva cca o rok. Je mladučká a celý život sníva o rozprávkových nadýchaných šatách, samozrejme čipkovaných....a ja len tíško dúfam, že niekde na ňu tie PRAVÉ čakajú a neprepadnú ju podobné pocity....Ak by mi niečo takéto povedala, obehla by som s ňou opäť všetky dostupné salóny, lebo takýto sen by sa mal snívať za život iba raz.....Verím, že sa u vás všetko na dobré obráti... :-) , zo srdca vám to prajem. :-) :-) :-)
Odpovedať
tiez mam akurat podobne myslienky....ale nove hladat isto nepojdem...lebo sa mi nechce a mam kopu inych veci na starost...saty mi este upravia tak snad budu vyzerat troska lepsie...a aj ked ich vycistia vyzehlia:) uvidime:)
Odpovedať
@leeshka ahoj aj ja mam stale taketo myslienky obehala som 4 salony jedny sa mi fakt pacili ale mi boli male a v poslednom salone som skusala saty a ma mi ich teta trochu predlzit lebo su kratke a usit bolerko aby boli podla mojich poziadaviek aby sa aspon trochu podobali na tie co mi boli male ale teraz stale rozmyslam ci este kdesi na mna necakaju kdesi krajsie a stale ma laka ist pozriet dalsie salony len co ked zas teta mi ich upravuje nechcem ju vodit za nos ak by som kdesi nasla krajsie. Tak neviem pockam co z nich vycaruje dufam ze sa mi budu pacit lebo budem smutna ak nebudu sa mi pacit.
Odpovedať
@luccy234 ahoj a mas foto tych siat?
Odpovedať
@luccy234 no tiež že síce moje šaty sú nádherné, ale proste čo ak by sa dalo ešte niečo viac vymyslieť, a čo keby hento a čo keby tamto... ale potom som si racionálne uvedomila, že to, z čoho si ja robím ťažkú hlavu je oproti iným problémom výsmech svetu...a bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luccy234 Daj na svoj prvy pocit. Je to normalne, ze mas teraz trosku pochybnosti mozno, ale ked vtedy bol wau efekt tak to boli oni :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám rovnaké pocity. Vždy som snívala o ľahkých padavých šatách s dlhou vlečkou. A nikdy som si nechcela šaty požičiavať. Ale mám zarezervované šaty na požičanie a ani trošku sa nepribližujú mojej predstave. Teda, majú dlhú vlečku, ale veľké princeznovské som nechcela. Pripomínajú mi zvon. No ale osud to zariadil inak a miesto víly budem princezná :-D Ale verím, že to prejde. V ten deň budeš načančaná ako nikdy, takže aj to spraví svoje a znova sa do nich zamiluješ.
Odpovedať
Ahojte....Ako dlho pred svadbou ste si vybrali / kúpili šaty? My sa budeme brať až budúci rok v septembri, ale našla som si šaty na bazári, ktoré sa mi neskutočne páčia a plánujem si ich ísť vyskúšať... je to asi veľmi skoro čo?? :) Ale zatiaľ mi takto šibe len raz do mesiaca.. :D (teda to že plánujem svadbu rok a pol dopredu.. :))
Odpovedať
Ďakujem za vaše názory ;) fúúha no ja som bola pozerať až 3 mesiace pred svadbou. Myslím že to je dosť skoro ísť pozerať rok a pol dopredu šaty pretože aj móda sa mení a aj postava sa môže dovtedy zmeniť, ale ak si neni taká váha váhavá ako ja tak možno pri nich zostaneš :P
Odpovedať
@erika33334 jasné fotku mám, šak stále na ňu pozerám že či si ich nechám alebo vymením :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som ten typ, čo musí mať všetko pripravené v dosť veľkom predstihu... keby som tri mesiace pred svadbou nemala saty tak by som asi nemohla spat.... ja uz mam teraz takmer dopodrobna nalinkovany program, zajednany zbor do kostola a do sály, mam predbezne zajednanu cukrarku aj floristku a vybratu svadobnu kyticu... (pripadne male zmeny detailov su pripustné) ale vsetci vedia ze ked sa mi raz niečo paci tak sa toho drzim uz stale.. :) takze sa nikto nepokusa ma prehovarat.. proste viem co chcem.. :D
Odpovedať
@luccy234 ak chces tak posli kuknem ake su :D
Odpovedať
Hmmm ja si šaty obzerám už teraz a pri tom žiadny dátum ešte nemáme. Ale tak ako takú predstavu už mám. No či mi do vtedy aj vydrží, za to by som veru ruku do ohňa asi nedávala. O programe mám tiež ako takú predstavu ale tú meniť asi nebudem. No však sa uvidí ako to celé dopadne keď raz príde ten deň a ten môj ma požiada o ruku ;-)
Odpovedať
Zienky prezivam nieco podobne, saticky uz mam, v niecom sa od vysnivanych odlisuju, v niecom su topka, sadli perfektne no nemozem si pomoct a obcas sa vynori pochybnost. Kazdopadne vsetky v konecnom dosledku vyzeraju podobne :-D
Odpovedať
presne toto isté mám aj ja. Wau efekt bol hneď ale časom som si není istá či ich naozaj chcem. Zavolali ma na ich finálnu úpravu,tak som sa spýtala či sa dajú ešte iné vyskúšať. pondelok tam idem tak som zvedavá ako dopadnem :-S
Odpovedať
@danazedana tak to som veľmi zvedavá či si ich nechas alebo vymenis za iné ;) ale som zvedavá, určite nám napis či si si ich ponechala ;)
Odpovedať
@luccy234 jasné dám vedieť :)
Odpovedať
@luccy234 Ano mala som trosku dilemu, urcite som prve dva dni uvazovala a tiez som si myslela ze som snad jedina. Ja mam sice este cas ak by som chcela zmemu ale dufam ze nebude potrebne. Ako si na tom? Nechavas si ich nakoniec alebo si menila? A co ti dalo do hlavy tu pochybnost o satach?
Odpovedať
Profilova fotka
Noa a aká to ešte len bola dilema. Tiež som si možno ako každá druhá z vás pozerala svadobné šaty aj dávno pred ňou., vlastne som ani zasnúbená nebola a už som šaty pozerala. No jak bolo po zásnubách, môj doterajší výber sa mi už nezdal byť taký skvelý a tak to už šlo. Nevedela som sa dlho rozhodnúť no nakoniec ako vravíte, prišli tie pravé a vedela som na prvý pohľad, že tie už meniť nebudem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja napríklad som si kúpila šaty ktoré boli presne podľa mojich predstáv od malička som o takých snívala a potom som si ešte chcela ísť vyskúšať iné do salónov a zistila som že sa cítim ako princezná v úplne inom strihu šiat dokonca som bola vždy zástancom bielych šiat a teraz budem mať také bledulinko ružové - pudrovo ružové pretože mi naozaj svedčia viac. Tiež som z toho mala dilemu či sp tie pravé a čo teraz keď už mám šaty doma ale svadba je len jedna a ako mi povedali v salóne keď si vyskúšate tie pravé iné už nebudete chcieť ani skúšať a tak to naozaj bol. Potom som išla ešte do dvoch salónov a krajšie už pre mňa neexistujú takže kúpené predávam pretože bez tých z požičovne sa odmietam vydávať :) Svadba je len raz tak nech si potom nevyčítam aj šaty okrem iného :)
Odpovedať
@luccy234 takze povodne saty som vymenila za ine :) V ktorych sa citim pohodlnejsie a ktore ma aj vystihuju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cassie2323 ja mam svadbu tiez az buduci rok v septembri, ale buduci tyzden uz budem mat saty doma. kupujem zo salonu z vypredaju, ale taktiez msm velku dilemu lebo su na mile vzdialene id mojej predstavy :/
Odpovedať
Profilova fotka
Cassie ja mam svadbu buduci rok v maji a saty sa uz siju 😂 bol wau efekt neuvazovala som ... Sem tam kazda uvazujeme ci sme vybrali spravne, ale musime verit nasmu instinktu ... Siat je mnoho, aj mne sa paci tisice siat ale nebudeme predsa kazdy tyzden kupovat nove a nove 😂 verim ze kazda sme vybrali tie prave 💞
Odpovedať
fúúúú že šaty mať už doma viac ako rok pred svadbou, no neviem či pri nich zostaneš :) o rok budú zas novšie a krajšie modely, ale uvidíš ;) Ja idem na finálnu skúšku o týždeň tak som aj ja veeľmi zvedavá že či si ich nechám :) ale keď pozerám na fotku kde som v nich tak nechápem prečo vymýšľam :D no čo Vám poviem som váha váhavá tfuj :-D
Odpovedať
Ahojte, ja som si prešla tiež riadnou dilemou pri hľadaní tých pravých :), mala som od začiatku jasnú predstavu, predsa už viete čo Vám asi pristane, v čom sa dobre cítite, čo chcete ukázať, čo schovať...no bol veľký problém ich nájsť...potom som našla jedny, bola som s nich očarená, že áno, presne tieto chcem... no dva krát som sa vyspala a už som si taká istá nebola...najhoršie je ukazovať potom fotky okoliu a pýtať sa na názor...fotka nikdy nevyzerá tak ako realita, a tak ako tu niekto vyššie spomínal, strašne veľa urobia doplnky, účes, vizáž.. tak som si povedala, že sa do toho dám na 100% a budem hľadať tie pravé, našla som..na nete.. rúbala som sa 100 km sama vlakom, tam a späť, vyskúšala, povedala si áno... to sú tie.... no opäť som spravila chybu, konzultovala ich.. opäť prišli nejaké výtky, na to a hento... tak som sa nazlostila a povedala si, že idem skúšať všetky šaty mojej veľkosti ak majú, a že hádam pri jedných to bude ono ... vyskúšala som krásne, romantické, tylové...úplne mimo mojej predstavy, ale cítila som sa ako kráľovná... tak som si povedala, že zamením satén a krajku za tyl... no, stále mi to nedalo, objednala som sa do 5tich salónov v jeden deň do KE, a v jednom to presne prišlo. Pani mi dala vyskúšať to, po čom som od začiatku snívala, krásna nadýchaná mikado sukňa, krajka a trojštvrťový rukáv... a vtedy som mala tie spomínané motýľe v bruchu, síce som šla ešte do ďalších troch salónov, ale už ani pri jediných to neprišlo..., a môže mi teraz hovoriť kto chce, čo chce...daj si šiť, choď na ukrajinu, požičaj si lacnejšie... proste verím, že je to to čo som chcela, a nakoniec aj našla :), samozrejme, fotky si radšej nepozerám, začala by som vymýšľať :D, že to a to by mohlo byť inak... ale strašne sa teším na ten deň D, kedy budem za kráľovnú :). A súhlasím s názorom, ktorý tu bol spomínaný, všetky svadobné sú krásne, len si treba aspoň trošičku zadefinovať čo chceme :)
Odpovedať
Minule som akurát čítala, že najčastejšia chyba nevesty pri výbere svadobných šiat je to, že si dopredu vysníva presne také ako by chcela a hľadá len presne také a ostatné prehliada. Pritom ten typ šiat, ktoré si ona predstavuje jej vôbec nemusí sadnúť strihovo alebo hocijako inak a nevesta potom odchádza zo salónu sklamaná a nešťastná, že nemá šaty, ktoré chcela. Najlepšie je vyskúšať si aj tie čo vám v salóne ponúknu, že by vám mohli byť dobré. Oni totižto videli už xy typov postáv a vedia, ktorej čo treba aby bola na svadbe najkrajšia a aj sa tak cítila. Keď ti tie šaty sedia a naozaj sa ti páčia a aj tvojím kamarátkam tak nerieš žiadnu čipku, mohla by si prísť o šaty, ktoré ti naozaj sedia len kvôli nejakej čipke :)
Odpovedať
Súhlasím s tým, že je najhoršie mať konkrétnu predstavu, a presne ako vravíš, môže to byť skôr na škodu, keď s to nehodí tvojej postave a podobne... ja som mala to šťastie ...bude to znieť že som narcis :-D , páčila som sa sama sebe vo všetkých, a áno, skúšala som všetky typy, ako som spomínala, ale tie ktoré som mala vysnívané mi naozaj sadli :-) , a mohli ma kamarátky presviedčať, že satén je nevýrazný, nie je nadýchaný, nemá to ten princeznovský vzhľad, že nevesta má mať šaty tylové a že tento saténový ošiaľ opäť o pár rokov zanikne, a tyl bude stále v kurze... jednoducho si vyberte šaty ktoré sa páčia Vám, či stoja 2000€, alebo 250€, šité, požičané, ukradnuté :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?