Dolly sukňa namiesto svadobných šiat

Chcela by som sa opýtať či by bolo blbé dať si namiesto svadobných šiat dolly sukňu... pýtam sa hlavne kvôli tomu že neplánujeme svadobnú hostinu ale len obrad a kvôli obradu sa mi nechce požičiavať svadobné šaty. ďakujem
Odpovedať
ak sa to tebe paci, preco nie? niektore zeny si davaju uplne jednoduche saty namiesto svadobnych ak maju taku hostinu ako ty.. tak preco si nedat Dolly suknu? ale co si si planujes dat hore?
Odpovedať
@audinkas4 ked sa ti to paci.. kludne.. ja by som na tvojom mieste radsej volila nejake ebay saty za par dolarov, nez poziciavat saty a ta sukna je asi az tretia volba.. tolko moj nazor, musis sama vediet co chces, tu sa dozvies akurat nazory druhych ale nikto ti nepovie co je naj pre teba
Odpovedať
Určite choď do toho, čo sa tebe páči :)
Odpovedať
Ak to má byť civilný obrad, tak je to podľa mňa ok, je to záležitosť niekoľkých minút. Do kostola by som asi zvolila niečo decentnejšie (Dolly suknička je predsa len taká viac rozšafná, mne osobne sa do kostola veľmi nehodí). Dajú sa nájsť celkom pekné šaty, ktoré by si mohla neskôr vynostiť a stoja menej.
Odpovedať
ja by som ti tiež odporučila radšej úplne lacnú alternatívu cez net...dolly suknička je super..ja ju milujem a dve mám doma :-) ale ak si kúpiš origoš dolly tak ta vyjde toľko koľko šaty cez net ...a byť princeznou si zaslúžiš :) hoci je to bez hostiny ...skús popozerať na nete :) poprípade ti viem jedny šatky posunúť ak si cca 34 konfekčná veľkosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som volila jednoduche satyn napr. cez ebay, alebo ti poslem linky na par USA obchodov, ktore predavaju originaly. Zalezi, kolko by si maximalne investovala. 2 saty ti viem predat alebo pozicat. Jedny su svadobne, jednoduche, velkost cca 36, nikdy nenosene. Druhe su dlzka pod kolena, velkost 32 - 34
Odpovedať
Sukna je pekna ale co si das navrch? vacsinou vidim kombinacie s tielkami a jednoduchymi trickami....fakt sa chces vydavat v tielku? Ak nechces svadobne saty, volila by som jednoduche satocky, kludne aj kratke, ktore neskor aj vynosis :)
Odpovedať
Na vrch si mozes dat korzet kludne aj s jednoduchymi cipkovymi rukavmi...ja som to mala ako popolnocky takto...
Odpovedať
v pohode, je na tebe v čom sa vydáš :-) na vrch môže ísť kľudne aj blúzka, nie len tielka a riflovka... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa uuurčite áno :) ja som to tiež zvažovala, je to krásne :-)
Odpovedať
ja som tiez nad tym silne uvazovala a hoci som nakoniec zvolila klasicke svadobne saty (mali sme klasicku svadbu v kostole s hostinou a ano, neodolala som svadobnym satam s velkou divokou suknou:), moja milovana dolly zaziarila namiesto popolnocnych siat a bolo to super! citila som sa pohodlne a stale som bola za nevestu v bielom, hoci uz uplne neformalne:) ja by som do toho isla, je to predsa tvoja svadba:) nikde nie je napisane ze musis byt vycancana v zaplave cipky a umelych bluzok alebo topikov. ja ti strasne fandim, vydavaj sa v tom, co je blizke tvojmu stylu a povahe a nie v tom, v com "sa to patri".
Odpovedať
myslim, ze na civilny obrad na urade bez hostiny je to prijatelna volba, na mna osobne je dolly trosku infantilna a to som z tych mladsich rocnikov, jednoducho to nie je moj styl, ale ak si sa v tom ty nasla, myslim, ze je to fajn. mna napr. rusi, ked nevesta na civilny obrad do socialistickej obradnej siene vpochoduje ako naslahana torta s kilometrovou vleckou a katedralovym zavojom. posobi to na mna smiesne :) takze toto je podla mna urcite lepsia vobla
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zvažujeme najskôr civilný a až potom neskôr aj obrad v kostole, hlavne kvôli tomu že chceme byť spolu keď ja budem v škole. Tiež mi to príde, že to je do kostola trošku neslušné a v tielku tak isto byť nechcem ale nemám rada keď mám mať na sebe dlhé šaty a sukňu cez ktorú neuvidím ani pol metra pod nohy. Tá možnosť s krátkymi šatami mi nenapadla ale dík, veľmi ma to zaujalo a možno skúsim pozrieť aj niečo takéto.
Odpovedať
@janajag mohla by si mi prosím ťa poslať foto tých šatočiek? ďakujem
Odpovedať
@janajag ahoj, mohla by si mi poslat foto Tvojich kratkych siat, ak su na predaj ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@audinkas4 Ja som mala kratke svadobne satocky na nasej svadobnej retro chate :) Bolo to ovela pohodlnejsie ako dlhe svadbone co som mala na klasickom obrade, mam ich aj v bazari.
Odpovedať
Profilova fotka
moja kamoska mala tiez nieco podobne , ale ona je taky nekonvencny typ, mali len obrad na urade, potom mensiu hostinu s najblizsimi a vecer gardenparty pre kamosov, takze tam sa to hodilo uplne v pohodicke :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?