Falosny kupcovia svadobnych siat

Dobry den, Viem,ze tu uz taketo fora s rovnakou temou boli. Na moj inzerat na bazosi mi reagovala pani z USA,ze chce kupit moje svadobne saty. Banka mi poslala potvrdenie ako pani zadala platbu a mam poslat uz iba tracking number. Kontaktovala som aj konkretnu banku,lebo email vyzera byt naozaj z tej banky. Mate niekto prosim skusenosti s podvodnickou menom Dobromila Victoria? Jej adresa je: Dobromila Victoria, 2613 elk st,B,beatrice,NE,68310,USA Adresa je realna,co som si preverila. Pani pouziva banku Morgan Stanley Bank USA Pisala prosim niekomu presne tato ista osoba? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Ahoj odpoviem ti frmou mojho spamu ktorý teraz všade rozosielam v súvislosti s touto podvodníčou: Chcela by som upozorniť na podvodníka/podvodníčku možno aj nejakú skupinku ktorá sa prezentuje pod e-mailom: victoriadobromila@outlook.com a ukradla si aj identitu banky Morgan Stanley Bank. Je dosť šikovná, ja som našťastie prišla len o blúzku v hodnote 90eur plus poštovné ale niekto z vás môže prísť o tisíce. V skratke falošná banka otvorí falošný akreditív, postup prebieha viac menej ako v iných legálnych prípadoch a to že po splnení podmienok banky a klienta banky vám pošlú peniaze. Avšak táto nie, plus vás ešte prosí o doplatok kedže vraj transfer amount je príliš nízka ( HAHAHAHAA) odomna chceli doplatiť niečo okolo 490EUR, od niekoho môžu aj tisíce, našťastie naivná nie som, len môj tovar už asi nikdy neuvidím! Preto bacha :)))
Odpovedať
@wera06 Ako pises fora s rovnakou temou tu uz boli a vobec nezalezi ake dokumenty ti posle, pod akym menom vystupuje, aku adresu uvedie alebo ako tvrdi ze sa vola, stale je to o tom istom. Plati jednoduche pravidlo - kym nemas peniaze na svojom ucte, nic neposielaj. Nech tvrdi cokolvek ine... najlepsie je taketo spravy rovno ignorovat.
Odpovedať
@fokuska dakujem
Odpovedať
DAJTE SI NA TO POZOR! Tiež som naletel. Naštastie som neposlal dodatočných 500€, ktoré odo mňa žiadali. Prišiel som však o tovar, ktorý som mohol normálne predať. Scenár bol rovnaký ako popisuje TOPIC. Skúšam riešiť poštovú reklamáciu, pretože sa nejednalo o dobierku. Resp. budem písať aj banke a podám podľa všetkého žalobu a podnet na prešetrenie podvodu na KR PZ SR.
Odpovedať
Dakujem vsetkym!!:-)
Odpovedať
Mňa tiež podviedla. Prišla som o 100 eur, s čím som sa zmierila, ale píšem to tu preto, aby sa nenachytali ľudia, ktorí môžu takto prísť aj o tisíce. Uverila som jej, pretože mi prišlo všetko dôveryhodné, keď mi chodili emaily z reálnej banky Morgan Stanley. Už ma napadlo aj, či dotyčná nepracuje v určitej banke, pretože toto mi príde až príliš prešpekulované. Dokonca si myslím, že ide o skupinu, nejakú mafiu, pretože takto do detailov všetko vymyslieť jeden človek nedokáže. Na polícii som bola, ale keďže som neprišla o sumu nad 260 eur, tak sa jedná len o priestupok a čo sa týka Ameriky, oni tam nemajú vraj ako čo riešiť. Chcela som aj balíček na pošte zastaviť, ale už je vo Viedni a za hranicami Slovenska už oni nemajú žiadné kontakty, takže tiež neúspešné. Na polícii mi bolo povedané, že už tento prípad tam bol, presne s touto osobou a očividne aj tak s tým nikto nič nerobí. Hanba. No ja som sa aspoň poučila. Je to hrozné, niekto možno naozaj potrebuje peniaze napríklad na lieky a takto ho niekto oklame a nikto s tým nič nechce robiť. Ja len pevne dúfam, že toto niekto zastaví. Veď predsa neverím, že už len fakt, že niekto robí takéto podvody v mene banky nie je trestné.
Odpovedať
Predávala som dve parochne a o jednu som takto prišla a už dotyčná má v tom taký brodel, že sa mi ozvala aj na druhý inzerát potom, ako som ju upozornila, že pôjdem na políciu, pokiaľ mi tie peniaze nepošle na účet. Určite to takto predáva a má vlastne tovar zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravym, mne sa tento weekend stalo to iste. Prisla som o spolocenske saty v hodnote 50Eur + postovne. Dobromila asi chysta oslavu!!!! Pisala som aj do Morgan Stanley Bank Officialny email, prisla mi odpoved ze to presetria. Uvidime. Balik sa mi nepodarilo zastavit.
Odpovedať
Profilova fotka
Uz len to bola zahada ako sa jej banka vyjadrovala voci nej, buyer! Ona je pre jej banku client predsa! Neva, poucili sme saaaaa
Odpovedať
@nabl332 @mimialli To nie su oficialne maily z banky co vam oni preposielaju... neverte tomu
Odpovedať
Profilova fotka
...ano, jasneee uz viem. Pisala som rovno do banky_cez net custom office. Zahada vyriesenaaa, len som chcela aby aj tato banka vedela o tom ako ich meno niekto zneuziva.
Odpovedať
Aj na mna to skusala..chcela mikinu za 120€. Cakala som na peniaze a uz pouzivala aj vulgarizmy, ze kedy jej to konecne poslem. A vraj mi jej banka posle peniaze ak ja poslem podacie cislo. 🙏🏻
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ono to je asi jedno odkiaľ presne je. Ja by som vôbec na jej ponuku nereagovala a ani sa ňou ďalej nijak nezapodievala. Radšej si žienky počkajte na to, pokiaľ sa ozve normálny kupec
Odpovedať
Chcem sa Vám všetkým veľmi pekne poďakovať pretože tiež som bola kontaktovana Viktóriou a nemala som z toho dobrý pocit začala som googlit a našla som tieto komentáre ktoré zachránili môj tovar pred podvodníkmi :-) ďakujem Vám všetkým je veľmi dôležité mat tieto fóra
Odpovedať
ano presne dnes ja mam s tou doticnou skusenost
Odpovedať
@petabata neviem co mam robit poslala som jej kopacky a ona mi neuhradila super nie ??
Odpovedať
@mimialli to iste aj ja som poslala tovar v hodnote 115€ + postovne som platila 17€
Odpovedať
PROSIM VAS DA SA S TYM NIECO ROBIT??,
Odpovedať
@mimialli zdravim prosim vas napiste aj mne kam ste pisala staznost ja som poslala tovar v hodnote 115€ + postovne 17€ takze asi bude tancovat herecka v satach a v kopackach
Odpovedať
@mimialli co vam odpovedali v banke da sa to nejak zastavit ?
Odpovedať
@smoothjazzpianoplayer prosim odpovedzte mi ci ste sa dostali k svojim peniazom
Odpovedať
@mimialli prosim vas napiste mi ako ste kontaktovali tu jej banku
Odpovedať
@luciatrnkova co navrhujete na tu suku ja som rpsial o tovar v hodnote 115€ + posta 17€
Odpovedať
@nabl332 to iste je to banda a nechapem ako som jej alebo im uverila dajte radu musi sa ju dat zastavit
Odpovedať
@nabl332 poslala vam tie peniaze ci ?
Odpovedať
@wera06 podviedla aj mna dnes som to zistila co ste spravili vy ?
Odpovedať
@wera06 prosim ak mozte skontaktujme sa je to banda nejaka ja som prisla o 140€
Odpovedať
Profilova fotka
....toto mi prislo uz 2x z orginal banky_aspon dufam o) Thank you for your email message and patience in awaiting our response. We do not use the e-mail domain, morganstanleybanks.com. This is a known scam. Please report to your local law enforcement. Thank you for giving us another example of this fraudulent use of our name.. ClientAdvocate1@morganstanley.com....... je email na custom centre. Mam kontaktovat urad ako policia.
Odpovedať
Profilova fotka
...skusala som pisat aj na postu v Nebraska_isla som podla post code_bohuzial nedokazala som sa preklikat k spravnemu oddeleniu a vypisat formular.
Odpovedať
Profilova fotka
@13sima k peniazom sa uz nedostanemeeee
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?