Hladam saty s cipkou a tylovou suknou

Ahojte, prosim poradte kde zozeniem (kupim) saty s cipkou, idealne vrch biely, sukna bledo ruzova lahka tylova, nejde o saty na svadbu ale na fotenie.. Dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Wedding avenue v Bratislave :-) Tam viem, že majú viacero na takýto štýl ale neviem odkiaľ si, či to nemáš ďaleko. A chceš si vlastne požičiavať či kupovať?
Odpovedať
Ahoj :) Ja mam na predaj tieto, su este s visackou, mne nesadla velkost. Je to cislo US 8, cize u nas cca 36, ale skor by som povedala, ze na trocha plnsi dekolt. Su vsak cisto biele.
Odpovedať
@hananevesta Som z BA, len nemam cas obiehat vsetky salony.. tak by som isla rada na istotu do takeho kde maju nieco na ten styl.. A dakujem za tip, pozriem ten salon :) Rada by som saty kupila, pretoze by som ich chcela vziat aj k moru (takze nejake tensie-spratne- aby sa dali prepravit v lietadle :) ) a ak by sa nahodou znicili aby som za ne nemusela platit pokuty za znicenie :D A potom by som ich rada vyuzila aj napr. na tehotenske fotenie :) A potesila by aj rozumna cena, tisice by som do nich nerada vrazala (kedze moje svadobne uz stali majland..) Snad take aj najdem.. :/
Odpovedať
@matka0709 Dakujem, zial nie je to uplne ten typ co hladam.. Ale urcite padnu do oka nejakej buducej neveste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanazuzanazuzana Oni tam zvyknú predávať niekedy aj šaty z novších kolekcii keď už ich malo viacero neviest ale veď to uvidíš keď tam prídeš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mali zaujem mam taketo k dispozicii
Odpovedať
Profilova fotka
na bazare si neskusala pohladat, ci sa tam take ako zhanas nenajdu? mozno by som skusila aj ali alebo wish, len tam zas treba ratat s moznymi odchylkami vo vyzore
Odpovedať
no coooo, nasla si nejake tie prave, alebo este zhanas?
Odpovedať
Bazar som pozerala, no tam nic.. Ali nebudem ani riskovat.. Tak hladam dalej.. V salonoch maju vacsinou vsetky prilis ,,svadobne,, ...tym myslim velmi vrstvene, tazke, alebo ako tortova róba alebo potom drahe.. ja ich chcem k moru tak nemienim v jeden den znicit nejake tisic eurove saty... a hlavne ich potrebujem napchat do kufra, kde musia vojst dalsie veci.. Takze zhanam dalej..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Dobry den Vasu FB stranku mi nenaslo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?