Hodia sa mi tieto šaty na postavu? A aký účes by ste poradili? Vdaka :) nemám poradcov,riešim sama:(

a ten závoj tiež rozmýšľam či by nebol lepší dlhý...čo vy na to? vDaka
Odpovedať
Ja sa Ta nechcem dotknut, ale podla mna tento model siat je uz velmi davno z mody. Ta "paplonova" sukna sa k tomu vrchu nehodi. Postavu mas asi peknu, lebo pas mas stihly a korzet Ti asi sedi dobre- na fotkach to velmi nevidno, ale snad si videla, ci Ti odstava alebo nie. Suknova cast to podla mna posuva uplne inym neziaducim smerom. Vrch je pekny, napadity, sukna tuctova a neukaze nijako. Neviem, ci potrebujes zakryt zadok, boky, podla toho vol sukne, ale v tejto si utopena podla mna.
Odpovedať
@rita786 určite dlhší od toho čo máš na foto, tento je na 1.sv. prijímanie
Odpovedať
@134 a aké by si mi poradila? ak sa smiem spýtať?
Odpovedať
@rita786 No, ja neviem, aku mas postavu a ani aky si typ, nepoznam Ta. Neviem, ci si duchom princezna, alebo skor sportovec, alebo dama... Podla toho treba volit saty, aby si to bola Ty. Ja by som skusila na Tvojom mieste tylovu suknu z viacerych vrstiev. Ten vrch na tychto je pekny a sedi Ti, mozes si nieco take dovolit. Podla fotiek mas sumerny trup, prsia primerane, pas tiez vyrazny a tento korzet Ti ho robi taky stihlunky na prvej fotke. Ramena, krk, ruky mas tiez pekne, nemas ich kostnate ani tucne ani ovisnute... :) Takze za mna korzet kludne, sukna bud tylova alebo nejaka splyvava satenova, proste nieco menej masivne. Ale hovorim, ze neviem ake partie potrebujes zakryt, ani aky si typ ;)
Odpovedať
@134 dakujem za rady :)
Odpovedať
@rita786 Nie je za co, hlavne sa musis citit dobre a pacit sa sama sebe ;) Tak nech to vyjde :)
Odpovedať
ak môžem, pridám sa aj ja: súhlasím s @134, vrch je pekný, ale tiež sa mi nepáči ten spodok, pripadá mi to ako prehodená perina na posteli (bez urážky) myslím, že ten volán hlavne spredu je tam zbytočný, mne osobne by sa to viac páčilo - myslím tento vrch, lebo je veľmi pekný - bez tých kdejakých volánov a záhybov, len tak voľne padavé v tvare A a možno ešte viac do šírky ako teraz (ale to myslím urobí aj viac spodničiek alebo "ten kruh" pod šaty) a tiež si myslím, že typ šiat si je potrebné vyberať podľa toho, čo sa ti viac páči, resp. vyskúšať jednotlivé typy a v ktorých sa cítiš najlepšie, tak tie zobrať... myslím, že keď dáš na svoj pocit/intuíciu, srdiečko ti povie, ktoré sú tie správne - aspoň tak to vídam v jednom dokumente, ktorý ide na Discovery TLC a volá sa "Say yes to the dress - vyber si tie správne šaty", v ktorom si nevesty vyberajú šaty a tam to vidno, že ak má budúca nevesta tie "správne šaty" na sebe, tak sa usmieva od ucha k uchu a oči jej žiaria ako hviezdičky, ak nie, tak jej stále niečo vadí dúfam, že som aspoň trochu pomohla a želám, aby si si vybrala šaty, v ktorých sa budeš cítiť v deň D ako kráľovná
Odpovedať
Ahoj :) ...no, každý máme iný vkus, mne osobne sa tieto šaty na Tebe veľmi páčia :) páči sa mi aj vrch aj spodok, nepríde mi to prehnané a neviem, či je to o tom, čo je v móde a čo nie...podľa môjho názoru je to o tom, ako sa v šatách cítiš Ty a ako sa páčia hlavne Tebe :) ale závoj by som určite zvolila iný..držím palce, nech si vyberieš tie správne šaty :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem odkial si, ale myslim, ze by sa tu nejaka holcina, ktora by s tebou isla popozerat saty nasla... a uz na to nebudes sama (akurat kamaratky vzdy radia, co sa paci im)
Odpovedať
Mne sa tie saty na tebe tiez pacia a nezda sa mi ze by vysli z mody ale hlavne sa musis pacit sama sebe..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 nedá sa tá suknička vypustiť? že by nebola nariasená ale len voľne spustená, tak by boli podľa mňa krajšie, závoj určite dlhší, na postavu sa ti určite hodia hlavne ty musíš vedieť či sa v nich cítiš prirodzene a pohodlne
Odpovedať
ahoj, mne sa tiez pacia saticky na tebe, zavoj by som dala dlhsie, ale zas nie velmi, aby nezakryl vlecku :) a uces, aky sa ti paci, ale osobne skor cele vypnute, lebo dlhe kucery sa casom vyrovnaju a potom to starti efekt alebo aspon neico poloprichytene :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no pustit sa neda ta sukna...ved to ze v zrkadle to vyzeralo pekne ale na fotke si niesom ista..inak bola som tam so snubencom a tomu sa pacili...ale viete chlapi...tym to je jedno hlavne aby som si uz vybrala :) teda som bola iba v Po iba v dvoch salonoch...chcela som este KE obehat...len sa bojim ze nenajdem..termin horii...tak sme si snubencom oatali pri tych ze ked sa aj jemu pacilu nech mozme vybavovat dalsie...no stale mi to neda ist este do Ke...myslite ze radsej nech sa este poobzeram po inych?resp. nejaky iny styl? mne sa napr. pacia tie cipkovane krajkove co su teraz bezne aj tie sukne co zvyknu byt take akoby zaclonove ci tylove ci neviem ake to su....len ked ukazujem snubencovi na nete tak on stale ze nie nie tie zaclonove....tak ale je pravda ze som este take neskusala a mozno kebyze ich mam na sebe tak by mozno aj zmenil nazor....myslite ze este sacradsej poobzerat po inych...? mam rada strihy kde sa zvyrazni pas a trochu rozsiria boky..aby som spredu neposobila tak rovno ak chapete...lebo nemam taky rozdiel velky medzi pasom a bokmi...no neviem...chcela by som aby sa zdoraznili zenske krivky...viete presypacie hodiny...
Odpovedať
@alexandra_saska nevadi zeby spadli...mne sa jedna hlavne o fotenie...lebo obrad bude aj tak v iny den a my nerobime velku svadbu..ani tancovacky do rana...iba male pohostenie...tam sa len my pofotime..tak ak spadnu kucery nevadi...ide mi hlavne o fotenie kt.bude den pred tym...a mne napr.vycesane dohora nepristanu velmi...aj snubencovi sa viac paci ked ich mam pustene...ale tam na fotke to bola iba skuska a padlo to...ze nebudu cele rozpustene...alw tak ze polovica hore a polovica dole a navlnene
Odpovedať
@rita786 noo, tak potom urcite najdes super uces :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 ja by som si na tebe vedela predstavit tieto, hned ako som ich zbadala som ti ich chcem chcela postnut http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob...
Odpovedať
Profilova fotka
určite chod ešte poskúšať keď nie si na 100% spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
krasne su ale je podstatne ako sa v nich ty citis
Odpovedať
@rita786 ja som z KE a mam na predaj saty,ktore si myslim,ze by ti svedcali http://www.mojasvadba.sk/market/svado... (na cene sa vieme dohodnut ,aby boli vsetci spokojni ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
urcite nie...... pripadaju mi ako z 1995.... treba poskusat este. Postavu mas peknu, treba to vyuzit :) urcite ti v lepsich salonoch aj poradia, viem ceny su ake su, ale nie je salon ako salon :)
Odpovedať
šatky sú krásne..neviem prečo by mali mať všetky nevesty len niečo super moderné a krajkové..sú podľa mňa presne na tvoju postavu i vizáž..a nech by aj bolo Retro (čo v tomto prípade nehrozí)..každému predsa svedčí niečo iné..každá máme inú predstavu,sen,vnútorný pocit..nenechajme si zobrať svoju jedinečnosť v tom,že budeme iné ako ostatné..sme viac ako predstavy..stojme si za svojim :-) ..závoj by som zvolila určite dlhý 8-)
Odpovedať
@rita786 Ak Ti mozem poradit, bez do KE a skusaj do bezvedomia :-D V najlepsom pripade sa vydavas len raz za zivot a svadobne saty su predsa take kraaasne ;-) A mozno budes prekvapena, aky styl Ti nakoniec sadne..mozno ten, o ktorom by si to vobec nepovedal - ako to bolo aj v mojom pripade ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez tieto saty velmi pacia a myslim ze ti pristanu. teraz je velmi v mode tylova sukna, ale ked pozeram fotoblogy, uz ich ma kazda nevesta...
Odpovedať
Profilova fotka
ten vrch je nádherný a podľa mňa ti veľmi pristanú .. ale zas je pravda, že v najnovších trendoch sa nevyznám.. Ale zas, podstatne je, čo sa paci tebe a nie čo je v trende .. a hlavne, aby si si tu svadbu užila v tých šatách a nemusela v kuse premýšľať ako sa môžeš ohnúť a ako nie :-D mne osobne sa páčiš aj v týchto :)
Odpovedať
@rita786 mne sa tie šaty páčia na tebe aj celkovo, ak sa páčia tebe a dobre sa v nich cítiš, tak sa môžeš na najnovšie trendy vybodnúť. Nevesta je najkrajšia keď je sama sebou, nie keď sa zubami nechtami drží najnovšej módy, vtedy neraz vyzerá komicky.
Odpovedať
Ten vrch je naozaj krásny :D a aj strih sa ti hodí, ale asi by som ešte popozerala a poskušala si iné...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?