Hodia sa tieto šaty ako svadobné?

Ahojte, potrebujem poradit :) Hodia sa tieto saty ako svadobne? Nechcela som nic robustne - princeznovske, a ani cipka sa mi moc nepaci. Moja predstava je skor nieco jednoduche, splyvave, lahke. Strih aj material siat sa mi paci, ale neviem ci ta farba .... svadba bude len civilna, na zahrade jedneho vinarstva.
Odpovedať
originálne, krásne, podľa mňa sa hodia
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaka1 Este pohladaj ;-)
Odpovedať
všetko je to vec vkusu. Ak sa ti páčia, smelo do toho :) Mimochodom, tá farba mi pasuje k vinárstvu ;)
Odpovedať
ano
Odpovedať
Profilova fotka
aj v jednoduchosti je krasa
Odpovedať
Profilova fotka
pekne...presne v jednoduchosti je krása :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa ako svadobné nehodia ... ale dôležité je aby si sa ty cítila krásna ;-)
Odpovedať
radsej pozri tu nejake zaclonky http://www.asos.com/women/occasion-we...
Odpovedať
Pokial sa v nich citis dobre a chces to tak, tak som za. Saty su krasne aj farba a je to aj originálne.... Smelo do toho ( k ostatnym prispevkom len tolko, kolko ludi tolko chuti)
Odpovedať
Su krasne, ale ja som aj tak zastancom toho, ze svadobne maju byt biele...ale sto ludi , sto chuti ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja sestra mala na svojej druhej svadbe spolocenske ruzove saty tiez mala malu svadbu na urade a nikomu to nebolo divne. Jej sa saty pacili tak neriesila ☺
Odpovedať
dakujem vam vsetkym za nazory:) pomohli
Odpovedať
Článok sa načítava...
@luciaka1 podla mojho nazoru zaniknes v dave v tejto farbe. Myslim si, ze na svadbu nikto nepride v bielych satach, lebo tato farba patri neveste, ale nikde nie je napisane, ze tam nebude 5 zien v tejto farbe a ty sa tak stanes na vlastnej svadbe len jednou z mnohych. Ale je to tvoja svadba, tvoja volba. Ja by som volila na svadbu biele saty urcite :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sú pekne len by som si asi dala ušiť biele 😁A na tej modelke vyzerajú hrozne....vobec sa jej nehodia
Odpovedať
@luciaka1 Ak ide iba o to, že si písala, že to bude "IBA" civilná svadba....Na tom predsa nezáleží...Svadba ako svadba. Tak prečo si nedopriať, čo sa mi páči..Ak sú to tieto šaty, prečo nie? Som za, sú netradičné a originálne...A aby si "náhodou" nezanikla v dave ako písali baby...Dala by som si do vláskov napr. niečo takéto...
Odpovedať
@michaelka1987 tým by som si nebola taká istá že biela je len nevesta :-D ja som sa nedavno dozvedela že na moju svadbu pride moja buduca svokra v bielom, jej dve sestry tiež a už sa ma pýtala sesternica či mi nebude vadiť keď príde v bielych šatách :-D a na svadbe budú aj malé princezničky samozrejme v bielom tak teraz neviem či nezmeniť farbu šiat aby som sa nestratila keď všetci planuju bielu róbu :-D :-D :-D ....ale k téme, ja som za to že nech si každý oblečie v čom sa cíti krásne a dobre, veď je to tvoj deň tak si ho treba užiť ;-)
Odpovedať
@jeanne0 tvoja buduca svokra chysta vlastnu svadbu, ked ide v bielom??? Potrebuje byt dolezita? Lebo mne to tak pride. Ja som pred svadbou povedala pred niektorymi ludmi, ze v bielom by mala byt iba nevesta a preto nam manzelova teta na svadbu ani neprisla a urazena je doteraz. A koho je to problem? Moj nie 😊 Pre mna je to nepisane pravidlo, ze v bielom idem iba na svoju vlastnu svadbu, ako host idem vo farebnych satach.
Odpovedať
na tom obrazku su pekne, ale na modelke nevyzeraju dobre, len tak na nej visia a vobec ju neformuju, takze by zalezalo aj od toho ako ti sadnu. Ak tebe sadnu dobre a si ok s ťym, ze nemas " velke dlhe biele" a ani neskor ti to nebude luto tak chod do toho :) napriklad tvoj buduci ma nejaku predstavu o tebe ako budes vyzerat? mne aj toto pomohlo pri rozhodovani.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?