Je tento výstrih ešte v norme?

Kočky prosím vas, pozrite sa na saty a napiste mi aky je podla vas vystrih na satach. Je to moc alebo v norme? Vystrihy nosim aj bezne nerobia mi problem, chcem len poznat naznat iny nazor. Dakujem :)
Odpovedať
@lussy1305 zabudla som saty :) http://www.salondiva.sk/svadobne-saty...
Odpovedať
v pohode v norme:)
Odpovedať
@lussy1305 ahoj :-) na kazdej modelke su tie vystrihy este unosne :-D ale na kazdej beznej smrtelnicke budu vyzerat inac. Velmi zalezi aku mas postavu..
Odpovedať
Profilova fotka
no zalezi aj od toho, kde mas svadbu, ci kostol alebo urad :-D
Odpovedať
ak máš svadbu v kostole, je vhodné, aby si si cez plecia niečo prehodila, či už bolerko .... je nevhodné mať ich odhalené.... mne tiež keď dávali skúšať šaty v salóne bez ramienok,k tak mi automaticky k nim dala aj bolerko ...
Odpovedať
Ak máš postavu modelky, tak si tento výstrih určite môžeš dovoliť. No nie je nič horšie ako nevesta, ktorá sa nasúka do šiat, ktoré odkryjú drobné nedostatky. Potom si okolité žienky nehovoria aká je nevesta krásna, ale ako im vadí drobná nedokonalosť. Počula som to a dokonca som bola aj svedkom týchto situácií :( Ale ináč tie šaty sú krásne, ako z rozprávky. ;-) Len by som k ním doplnila určite niečo iné na hlavičku.
Odpovedať
Súhlasím s babami, že výstrih je v poriadku, ak si ho môže tvoja postavička dovoliť. :) A ak nie ako hovorí môj brat, nasadíme plavkovú dietu. :D Ja som už nasadila ako predprípravu, keďže svadbu máme o tri mesiace a o šatách ešte nemám ani predstavu. :D No zatiaľ stresuje iba moje okolie. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy1305 mno...zalezi aj od toho ako sedia na tebe..lebo dost ten vrch odstava, ak sa vydavas v kostole a saty ti sedia, nieco si prehod, z holymi ramenami celkovo by sa do kostola nemalo...
Odpovedať
Profilova fotka
vyzera byt ok, ale zalezi aj ake mas prsia, vzadu nie je asi snurovacka, tak to moze byt problem prisposobit, ibaze by bola skryta pod gombíkmi, potom si myslim, ze s tym nebude problem. a neda mi nepovedat - satocky su bozske :) ps: chod a vyskusaj osobne, sama uvidis a zober si samozrejme aj doprovod, kt. poradi
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna vec sú šaty na modelke a druha na bežnej smrtelnicke ;-) Záleží od typu postavy, lepsie povedané od veľkosti pŕs...takze vyskusaj, uvidíš a potom sem hod pripadne foto.. Takto sa ťažko radi, no šaty sú kraaaaaasne ;-)
Odpovedať
Saty mam vo velkosti 34 a su presite na snurovacku.. len ma zaujimalo ci vystrih nie je vulgarny z pohladu inych :)
Odpovedať
@lussy1305 no ved ked ich uz mas, daj foto seba v nich.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?